1 jaar daphnelippmann.nl + winactie! (gesloten)

winactie

Het is vandaag exact 1 jaar geleden dat ik blog technisch een aantal veranderingen heb doorgevoerd. Om dit te vieren hier een leuk artikel en een winactie. Enjoy!

Eerst vertel ik jullie nog een aantal dingetjes over mijn blog zelf, daarna gaan we door naar de winacties. Laten we beginnen!

Eigen domein, nieuwe lay-out en logo

Daar is het allemaal mee begonnen. Buiten het feit dat mijn eigen website daphnelippmann.nl nu een jaar bestaat, blog ik volgende maand alweer 3 jaar. Echt al een hele poos. Ik heb al op verschillende blogs geschreven, maar ik wilde steeds een stapje verder. Eerst blogde ik samen met mijn vriendin op blogspot, die stopte er na een paar maanden mee. Toen heb ik het zelf doorgezet, na ongeveer 3/4 jaar heb ik de overstap gemaakt om niet meer te bloggen via blogspot maar via wordpress. (Beste beslissing ooit!) Alleen wilde ik meer! Het was altijd al een droom om niet langer wordpress.com/blogspot.nl achter mijn blog te hebben staan, maar gewoon mijn eigen domein.

Ik dacht alleen dat dit heel moeilijk zou zijn en zag door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel instanties waarbij je je domein aan kunt schaffen. Uiteindelijk heb ik dit samen met een kennis, die er verstand van heeft, geregeld. Easy peasy, lemon squizy! En nu zijn we alweer een jaar verder! Ik ben nog steeds erg blij met deze veranderingen en heb net mijn abonnement weer met een jaar verlengd. Dus op naar 2 jaar daphnelippmann.nl!

Ik wil deze verjaardag natuurlijk graag met jullie vieren. Daarom heb ik 2 winacties voor je samengesteld. Ik laat je eerst zien wat je per winactie kunt winnen en daarna vertel ik wat je moet doen om kans te maken!

Winactie 1

 

In de eerste winactie kun je kans maken op dit leuke (zelf samengestelde) pakketje. Dit zit er allemaal in:

 • Kruidvat Blueberry Lychee Body Butter (200 ml)
 • Douglas Naturals Hand Cream (75 ml)
 • Miss Sporty Insta Glow Foundation 002 Light (30 ml)
 • Essence All Eyes On Me Waterproof Mascara (8 ml)
 • Etos Concealer Palette (6 gram)
 • Maybelline Baby Lips Cherry Me
 • NYC Metallic Finish Nail Polish 017 Jupiter Princess (9,7 ml)
 • Essence Lights Of Orient Eyeshadow Palette 01 We <3 Arabian Nights (9,12 gram)

Dit zijn vrijwel allemaal producten die ik zelf ook heb en heel erg fijn vind in gebruik. Daarom ben ik ze gaan halen om één van jullie cadeau te doen!

Winactie 2

 

In de tweede winactie ga ik iemand blij maken (hopelijk) met een groot oogschaduw palette waar 88 verschillende kleuren in zitten. Afwisselend shimmer kleuren en matte kleuren. Ik vind dit echt een essential! Ik heb er zelf ook eentje en gebruik deze regelmatig. Soms mis ik net een bepaalde kleur in een ander palette, vaak vind ik die kleur dan wel in dit palette. Met 88 verschillende kleuren kun je bijna niet missen. Leuk toch?

Hoe maak je kans?

De regels voor de winacties wilde ik zo makkelijk mogelijk maken. Dus dit zijn de stappen die je moet voltooien om kans te maken:

 1. Volg mij op Facebook & Instagram
 2. Laat hier een reactie achter (met geldig e-mailadres) om te laten weten met welke van de twee winacties je mee wilt doen en zet er even bij welke stappen je allemaal voltooid hebt!

Dingen de je kunt doen om extra kans te maken op de winacties:

 1. Like & deel het winactie bericht op Facebook (+1)
 2. Like & repost de winactie foto op Instagram en tag mij hierin (+1)
 3. Tag 3 vriendinnen in het winactie bericht op Facebook of Instagram (+1 per social media platform)

Je kunt meedoen t/m 8 februari 2017. Daarna zal ik zo snel mogelijk de winnaar/winnares bekend maken hier op mijn blog en op social media. Natuurlijk zal ik de winnaar/winnares ook persoonlijk benaderen. Reageert deze persoon niet binnen 48 uur, dan kies ik een andere winnaar/winnares.

 

Dit was alles wat ik kwijt wilde. Ik hoop dat je het een leuke winactie vind, doe vooral mee! Bedankt voor het lezen en tot snel!

Liefs, Daphne

Q: Doe jij al mee aan de winactie(s)?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

32 comments on “1 jaar daphnelippmann.nl + winactie! (gesloten)

 1. Gefeliciteeeeeerd!!!!! Ik doe graag mee voor het 88 kleuren pallet! Ik heb alle mist dingen gedaan en voor wat extra kans deel ik het straks op fb en reageer ik onder je Instagram foto 😀
  Succes iedereen!!
  Yvonne onlangs geplaatst…N˚16My Profile

 2. Gefeliciteerd!! Ik vind het eerste pakketje het leukst, dus daar doe ik graag aan mee! Ik ben verrast dat die palette van lights of orient erin zit, die wilde ik maar was uitverkocht toentertijd, duimen dus haha!
  Ik volg je nu ook op fb en instagram 🙂

 3. Gefeliciteerd met je blog! Ik wil heel graag meedoen voor de tweede winactie. Wat een ontzettend gaaf palet is dat! Ik volg je op fb, insta, heb het gedeeld op fb en heb 3 vriendinnen getagt. Ga zo door met je blog! Liefs x

 4. Haaii Daphne,
  Super gefeliciteerd met je blog!🎉 Ik doe mee met winactie 2. Wat een super mooi palette wauw 😍 Ik volg je al eventjes op Facebook en Instagram duss..

  Liefss

  Madelief

 5. Gefeliciteerd! Wauw wat een leuke winactie, ik vind het een moeilijke keuze maar wil toch graag die grote Oogschaduw palette uitproberen dus ga ik voor winactie twee en nu duimen maar :)!
  Ik volg je overal :)!

 6. Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Ik doe graag meer voor pakket 1. Ik doe alles behalve taggen. Insta reposten ga ik doen, maar insta doet nogal raar op mn telefoon. Kan ff duren voordat je die ziet.
  Nog vele goede blogjaren!

 7. Lieve Daphne, gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik doe graag mee voor winactie 1 en ik volg je via Instagram en Facebook (Amy Hermans/The Pink Perfectionist).

 8. Leuke blog heb je!
  Ik heb geen Instagram en Facebook, dus ik doe niet mee met de winactie, maar ik wilde wel even zeggen dat het er erg leuk uit ziet :).
  Ik ben je nu gaan volgen op Bloglovin’ (meermyr).

 9. Wat een geweldige winacties! Eerst wil ik je feliciteren met de verjaardag van jouw blog! Hopelijk komen er nog heel veel jaartjes bij! Ik doe graag mee met de eerste winactie (alhoewel de tweede ook super tof is!). Ik volg je op Instagram en heb je pagina geliket op Facebook!

  Liefs, Celine

 10. Ik ben via een andere blog hier terecht gekomen en vind dat je een toffe blog hebt met vlotte teksten en leuke artikels!
  Wat een mooie actie! Ik vind beide pakketjes leuk maar als ik echt moet kiezen ga ik toch graag voor het kleurenpallet! Ik volg je via Facebook en heb daar ook 3 vriendinnen getaged.

 11. Wat leuk dat je eigen domein 1 jaar is! Dus gefeliciteerd!
  ik zou graag de Winactie 1 willen winnen. Superb producten!
  Ik volg je op Facebook en Instagram.

 12. Hartelijk gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je blog 😀 Ik doe graag mee voor dat prachtige grote palette en heb daarvoor dan ook alles uit de kast getrokken wat maar mogelijk is 😀
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked, getagd en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg, getagd en repost)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: lindaenbjorn (gedeeld)

  groetjes Linda

 13. Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag de prijs van Winactie 2 willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

  (FB & INSTA Geliket/gevolgd)

 14. Omggg dit pallet ben ik al eeeeuwen naar opzoek en doe dan ook heel graag daarvoor mee! Heb je fb en insta geliked/volgt en de actie gedeeld op insta en daar vriendinnetjes Getagd en volg je blog nu via de mail! Ik ga zooooo hard duimen dat pallet is echt iets wat ik al zo lang naar opzoek ben! En anders heb ik igg je gave blog ontdekt!😍😍

  Mijn email is jill-mooren@live.nl

 15. Gefeliciteerd met je 1e blogverjaardag!

  Ik doe heel erg graag mee voor het eerste pakket.
  Ik volg je op facebook (lieke van veen) en heb dit bericht geliked en gedeeld.
  Ik volg je ook op instagram (liekevv24) en heb het bericht geliked en gerepost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge