1000 vragen aan jezelf | 2

Hi! Daar was ik weer. Ongeveer een maand geleden heb ik de eerste editie van deze nieuwe rubriek online gezet. Vandaag ‘aflevering’ twee. Benieuwd welke vragen aan mezelf ik ga beantwoorden? Lees dan verder!

Vragen, de meeste vind ik vaak leuk om te beantwoorden. Vragen stellen vind ik ook erg leuk en vooral leerzaam. Ik ben dan ook best wel nieuwsgierig. Goed, ik ben vandaag niet degene die de vragen stelt, maar ik ga er weer 14 voor je beantwoorden. Enjoy!

15) Wanneer ben je voor het laatst in een pretpark geweest?

Pfoe, daar moest ik even goed over nadenken zeg… Maar toen ik het even aan mijn moeder vroeg herinnerde zij me er weer aan! Afgelopen mei voor de ambassadeursdagen van Stichting Opkikker. Daar ben ik namelijk kindambassadeur van.

16) Hoe oud hoop je te worden?

Dat vind ik best wel een lastige vraag, ik hoop natuurlijk nog lang te mogen leven. Alleen heb ik je dit niet echt zelf in de hand. Zolang ik gelukkig ben en omringd ben met mensen die me liefde en energie geven, maakt het me niet uit. Ik probeer te leven van dag tot dag.

17) Aan welke vakantie denk je met weemoed terug?

Werkweek met school naar Frankrijk. Dat was denk ik een van de beste vakanties die ik tot nu toe mee heb mogen maken! Het was zo ontzettend gezellig. We hebben enorm veel gezien, van de D-Day stranden in Normandië tot aan de Eiffeltoren in Parijs. Altijd als ik daar aan terug denk, verschijnt er direct een glimlach op mijn gezicht. Naast de leuke dingen die ik heb gedaan, zijn er door die week ook weer mooie vriendschappen ontstaan. Ik had het echt voor geen goud willen missen!!

18) Hoe voelt liefdesverdriet voor jou?

Horrible!!

19) Had je liever anders willen heten?

Nee, ik denk het niet. Ik vind mijn naam prima, ben er tevreden mee!

20) Waarin heb je aan jezelf getwijfeld?

Eigenlijk best wel veel. Ik ben iemand die enorm veel piekert en ik ben over het algemeen best wel onzeker. Het ene moment meer als het andere. Een voorbeeld is bij de keuze om mijn examen in 2 delen te doen.

21) Maakt het veel uit wat anderen zeggen?

Ja en nee, ik vind de mening van mijn moeder wel heel belangrijk. De mening van anderen heb ik wel los kunnen laten. Na mijn burn-out heb ik dit wel geleerd, het is belangrijk wat IK vind, niet wat anderen vinden.

22) Wat is je favoriete dagdeel?

Sowieso de avond! Ik ben echt een avondmens.

in-the-night

23) Kun je goed koken?

Uhmm.. Ik vind zelf van niet. Ik kan wel wat dingetjes maken, maar nog niet zo heel veel. Wel vind ik het heel leuk om te doen en zou ik er graag wat beter in willen worden.

24) Op welk seizoen lijk je het meest?

Ik denk op de herfst… Wisselvallig en hier en daar vrolijk en kleurrijk!

25) Wanneer heb je voor het laatst een dag helemaal niets gedaan?

Deze week nog, ik was ziek (ik had griep) dus heb ik lekker uitgerust.

26) Was je een gelukkig kind?

Ja, ondanks dat ik veel heb meegemaakt en vaak in het ziekenhuis te vinden was vind ik dat ik eigenlijk niks te klagen heb gehad. En nog steeds niet hoor!

27) Koop je vaak bloemen?

Nee, eigenlijk nooit!

28) Wat is je droom?

Ik hoop ooit te kunnen werken voor een tijdschrift. Verder hoop ik gewoon dat ik nog lang gelukkig mag wezen met mijn familie en vrienden om mij heen. Dat is eigenlijk voor mij wat telt!

Btw, nog even iets dat ik wil vermelden. Ik heb deze vragen niet zelf bedacht. Ik heb ze van de blog van Anne. Dus neem ook daar zeker even een kijkje!

Dit waren alle vragen voor deze keer. Ik vond het echt leuke, diverse vragen. Ik hoop dat je het leuk vond om mijn antwoorden te lezen. Bedankt en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Wat zou jij nog van mij willen weten?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’ – Snapchat: @daphnelippmann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge