1000 vragen aan jezelf #4

It’s that time of the week again! Het is dinsdag en dat betekent dat ik weer wat vragen aan mezelf ga beantwoorden. Enjoy!

Het is een even week en het is dinsdag: Dus weer een nieuwe episode van 1000 vragen aan jezelf! Dit keer episode 4, waarin ik wederom 14 vragen over mezelf voor je beantwoord. Ik heb er zin in en ben er klaar voor. Ga er lekker voor zitten en pak iets lekkers voor jezelf, dan gaan we beginnen!

43. Hoelang sta je gemiddeld onder de douche?

Eerlijk? Té lang. Gemiddeld 45 minuten. Ik overdenk altijd van alles onder de douche. Actuele dingen die spelen in mijn leven maar ook over het leven zelf. Heerlijk!

44. Denk je dat er buitenaards leven bestaat?

Eigenlijk niet.

45. Hoe laat sta jij meestal op?

Zo laat mogelijk! Ik heb ongelooflijk veel moeite met opstaan, ik ben dan ook absoluut geen ochtendpersoon. Ik ben zo’n persoon die dan in bed ligt en dan denkt als de wekker gaat.. mehh, nog 5 minuten kan wel.. (word altijd veel meer en dan moet ik enorm haasten).

46. Vier je altijd uitgebreid je verjaardag?

Eigenlijk niet. Mijn aankomende verjaardag wel, dan word ik 18. Dat is 17 december mocht je dat willen weten.

47. Hoe vaak per dag kijk je op Facebook?

Héél erg vaak. Ik denk dat ik honestly niet wil weten hoe vaak ik mijn tijdlijn bekijk…

48. Wat is je favoriete ruimte in huis?

De woonkamer. Een fijne, sfeervolle plaats waar je lekker samen kunt komen. Vaak ga ik lekker aan de eettafel zitten, daar hebben we fijne stoelen aan staan.

49. Wanneer heb je voor het laatst een hond (of een ander dier geaaid)?

Een paar uur geleden! Ik kwam een vriendin van mijn moeder tegen op mijn weg terug naar huis en zij was de hond aan het uitlaten.

naamloos-1

50. Wanneer ben je op je best?

Zoals ik eerder al zei ben ik absoluut geen ochtendpersoon, dus de ochtend is niet het goede antwoord. Ik ben echt een avondpersoon. Dus ja, vanaf de namiddag ben ik op mijn best.

51. Met wie zoende je voor het eerst?

Mijn eerste vriendje haha.

52. Welk boek heeft veel indruk op je gemaakt?

De boeken van Helen Vreeswijk. Wat een fantastische schrijfster is dat, nu heb ik alleen een paar dagen geleden gelezen dat de 31 oktober is overleden. Daar was ik echt even door verslagen..

53. Hoe ziet jouw ideale trouwjurk eruit?

Uhmm.. Een strak bovenlijfje met een uitlopende onderkant!

54. Ben je bang in het donker?

Nee, niet meer. Dat was ik wel altijd!

55. Welke sieraden draag jij dagelijks?

Eigenlijk vrij weinig. Ik vergeet het altijd om te doen.. Als ik het niet vergeet draag ik mijn IXXI ring, mijn horloge van Swatch en kleine zilveren oorknopjes.

56. Vinden kinderen jouw leuk?

Ik heb geen idee. Ik denk het wel. Ik had afgelopen weekend in ieder geval heel erg veel lol met mijn kleine neefje en nichtjes!

Btw, nog even een kleine disclaimer. Ik heb deze vragen aan mezelf niet zelf bedacht. Ik heb ze van de blog van Anne. Dus neem ook daar zeker even een kijkje!

Dit waren alle vragen voor deze keer. Ik vond het echt leuke, diverse vragen. Ik hoop dat je het leuk vond om mijn antwoorden te lezen. Bedankt en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Wat zou jij nog van mij willen weten?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’ – Snapchat: @daphnelippmann

2 comments on “1000 vragen aan jezelf #4

  1. 45 minuten douchen? Jee, wat moeten jullie een hoge waterrekening hebben! Houden papa en mama dat van je zakgeld in? 😉 (Psst, als je 8 liter doucht (gemiddelde tijd) verbruik je al 75 liter water, per week dus 525. Een keer 45 min douchen is 422 liter.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge