1000 vragen aan jezelf – 5

It’s that time of the week again! Het is dinsdag en dat betekent dat ik weer wat vragen aan mezelf ga beantwoorden. Enjoy!

Het is een even week en het is dinsdag: Dus weer een nieuwe episode van 1000 vragen aan jezelf! Dit keer episode 5, waarin ik wederom 14 vragen over mezelf voor je beantwoord. Ik heb er zin in en ben er klaar voor. Ga er lekker voor zitten en pak iets lekkers voor jezelf, dan gaan we beginnen!

57. Welke films kijk je liever op de bank dan in de bioscoop?

Films waarbij ik moet huilen. Niet dat ik huilen in het openbaar vreselijk vind, maar het is op de bank toch iets vertrouwder dan in de bioscoop. Als je je op je gemak voelt, is het toch fijner om een traantje weg te pinken bij een mooie film!

58. Hoe mild ben jij in je oordeel?

Ligt eraan wat voor oordeel.. Ik ben heel erg kritisch voor mezelf en vaak ook wel voor anderen. Alleen echt oordelen houd ik niet van, ik hou niet van die neerbuigende houding. Breng het liever op een feedback, opbouwende manier. Daar schiet je veel meer mee op!

59. Ben je een goede slaper?

Ja en nee! Ik kom ongelooflijk moeilijk in slaap, dit kan bij mij echt uren duren. Dit probleem heb ik al vanaf kleins af aan. Alleen als ik dan eenmaal slaap, slaap ik echt als een blok en kan ik goed uitslapen. Slapen is heerlijk!

60. Wat is je laatste ontdekking?

Een bepaalde sneltoets binnen Photoshop die het echt een stuk makkelijker maakt op sommige vlakken!

61. Geloof je in leven na de dood?

Daar heb ik niet echt één duidelijk antwoord op.

62. Op wie ben je boos?

Mensen die andere mensen neerhalen.

63. Gebruik je vaak het openbaar vervoer?

Momenteel eigenlijk niet. Volgend jaar zal dit wel zo zijn, dan moet ik iedere dag met de bus en de trein naar Tilburg toe voor mijn opleiding.

64. Wat heeft je het meest verdriet gedaan?

Dat mensen zeggen dat ze er voor je zijn, maar als het eenmaal zo ver komt ze je laten stikken. Bah!

65. Ben je geworden wat je vroeger wilde worden?

Laat ik eerst nog maar gewoon mijn diploma halen hihi.

66. Op welk nummer kun je lekker dansen?

Shape of you van Ed Sheeran. Heerlijk!

67. Welke eigenschap waardeer je enorm in een geliefde?

Inlevingsvermogen en geduld.

68. Wat is je grootste aankoop geweest?

Mijn Morphe 35OM Palette!

69. Geef je mensen tweede kansen?

Alleen als ze die verdienen.

70. Heb je veel vrienden?

Het gaat voor mij niet om de hoeveelheid vrienden die ik heb, maar om het feit dat de vrienden die ik heb échte vrienden zijn. Dat is wat telt!

 

Btw, nog even een kleine disclaimer. Ik heb deze vragen aan mezelf niet zelf bedacht. Ik heb ze van de blog van Anne. Dus neem ook daar zeker even een kijkje!

Dit waren alle vragen voor deze keer. Ik vond het echt leuke, diverse vragen. Ik hoop dat je het leuk vond om mijn antwoorden te lezen. Bedankt en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Wat zou jij nog aan mij willen vragen?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’ – Snapchat: @daphnelippmann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge