1000 vragen aan jezelf – 8

Het is weer dinsdag, een nieuwe week ik aangebroken. Week 16 alweer in dit geval, wat gaat de tijd toch snel voorbij. Heb je een fijne week gehad? Om deze nieuwe week leuk te beginnen ga ik weer wat vragen over mezelf beantwoorden. Enjoy!

Het is een even week en het is dinsdag: Dus weer een nieuwe episode van 1000 vragen aan jezelf! Dit keer episode 8, waarin ik wederom 14 vragen over mezelf voor je beantwoord. Ik heb er zin in en ben er klaar voor. Ga er lekker voor zitten en pak iets lekkers voor jezelf, dan gaan we beginnen!

99. Wat doe je het liefst op een avondje uit?

Wat ik het liefst doe op een avondje uit is lekker ergens gaan eten met wat vrienden of met mijn gezin. Daarna eventueel naar de film en nog een drankje na doen. Heerlijk!

100. Heb je ooit de wet overtreden?

Volgens mij niet.

101. Kloppen de karaktereigenschappen van je sterrenbeeld?

*zoekt even op welke karaktereigenschappen er bij een boogschutter horen*

Optimistisch en vrij, joviaal en goedgehumeurd, eerlijk en recht door zee, intellectueel en filosofisch. Daarnaast ook blind optimistisch en zorgeloos, onverantwoordelijk en oppervlakkig, tactloos en rusteloos

Optimistisch, vrij, joviaal, goedgehumeurd en eerlijk zijn wat mij betreft van toepassing. Recht door zee zou ik graag wat meer willen zijn. Filosofisch is niet aan mij besteed. Intellectueel vind ik een groot woord, maar leergierig ben ik absoluut. Lezen vind ik een hele fijne bezigheid. Blind optimistisch zou ik niet per se zeggen, zorgeloos ook niet. Onverantwoordelijk al helemaal niet, oppervlakkig ook niet. Tactloos zou niet een van de eigenschappen zijn waarmee ik mezelf zou omschrijven, rusteloos daarentegen des te meer. Ik ben enorm perfectionistisch en zal daardoor niet snel rustig zijn.

Een groot deel van deze eigenschappen kloppen wat mij betreft wel.

102. Welke kleur overheerst in je kledingkast?

Blauw en grijs!

103. Haal je alles uit een dag?

Vaak wel. Dit is wel iets wat ik probeer te doen, ik haal graag alles uit een dag omdat ik weet dat er een kans bestaat dat ik die kans wellicht morgen niet meer heb.

104. Hoeveel tv-series volg je?

Dan beperk ik het echt even tot tv series die ik daadwerkelijk op de televisie volg. Ik kijk heel veel Netflix, maar wil je weten wat ik daar allemaal volg. Klik dan even hier!

Op tv volg ik momenteel Sophie in de mentale kreukels, omdat ik zelf een burn-out heb gehad. Ik vind hier een stukje herkenning in. Ook volg ik Je zal het maar hebben, dit vind ik vooral heel interessant om te kijken. Ook heel inspirerend, hoe mensen ondanks wat ze hebben toch genieten van het leven. Ik vind het heel tof om te kijken naar Ninja Warrior. Dit kijk ik trouw met mijn broertje. Daarnaast kijk ik iedere zondag naar Boer zoekt vrouw, heerlijk is dat!

105. Waarin wil je altijd kind zijn?

Niet zo verantwoordelijk te hoeven zijn, geen zorgverzekering betalen. Geen moeilijke beslissingen maken, dat de moeilijkste beslissing die je moet maken is of je met de ene of de andere vriendin buiten ging spelen.

Foto | www.ashleycreatesthings.com

106. Kun je een week zonder internet?

No way! Al zou ik dat wel graag willen..

107. Wie kent jou het best?

Geen twijfel over mogelijk, niemand kent mij beter dan mijn moeder.

108. Wat is het minst vervelende huishoudelijke klusje?

Uhmm.. De vaatwasser in en uit ruimen.

109. Ben je weleens teleurgesteld in mensen?

Ja, helaas wel. Al probeer ik zo min mogelijk verwachtingen te hebben van mensen, kan het ook niet tegenvallen. Ik betrap mezelf er alleen op onbewust toch verwachtingen te hebben.

110. Hoe ziet je ideale vrije dag eruit?

Lekker niets doen, de hele dag Netflixen in mijn pyjama. Snacks all day long. Gewoon even nergens zorgen over maken, just chillin’.

111. Ben je trots op jezelf?

Absoluut!

112. Welk nutteloos talent bezit je?

De ‘gave’ om tijdens dat een Engelse song afgespeeld wordt deze te vertalen naar een Nederlandse versie. Waardoor alles ineens heel fout klinkt. Echt onnodig, maar wel leuk op z’n tijd!

Btw, nog even een kleine disclaimer. Ik heb deze vragen aan mezelf niet zelf bedacht. Ik heb ze van de blog van Anne. Dus neem ook daar zeker even een kijkje!

Dit waren alle vragen voor deze keer. Ik vond het echt leuke, diverse vragen. Ik hoop dat je het leuk vond om mijn antwoorden te lezen. Bedankt en tot de volgende keer!

Q: WAT ZOU JIJ NOG AAN MIJ WILLEN VRAGEN?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’ – Snapchat: @daphnelippmann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge