1000 vragen aan jezelf

Daar was ik weer! Vandaag met weer iets nieuws, namelijk de rubriek ‘1000 vragen aan jezelf’. Een soort hele grote tag, met daarin zoals de titel al zegt, 1000 vragen aan jezelf. En die ga ik dus allemaal voor je beantwoorden! Vandaag het eerste deel, de eerste 14 vragen die ik dus ga beantwoorden. Enjoy!

Nu denk je misschien, dat is allemaal leuk en aardig dat je 1000 vragen aan jezelf gaat beantwoorden. Maar het is vandaag dinsdag en dan komt er een nieuwe dilemma op dinsdag. Dat klopt! Maar ik ga deze twee rubrieken afwisselen, de ene week een deel van 1000 vragen aan jezelf en de andere week een nieuwe dilemma op dinsdag. I hope you like that! En zonder nog verder al te veel te kletsen, laten we lekker gaan beginnen!

1) Met wie kun je het beste opschieten?

Uhmm… Dat is een goede vraag, op dit moment eigenlijk niet echt met iemand. Ik ga sinds gisteren weer naar school en zoals je misschien wel weet doe ik mijn examen in 2 keer, dus al mijn vrienden zijn afgelopen schooljaar al geslaagd… Dus ik ben helemaal alleen overgebleven…

2) Waar besteed jij veel tijd aan?

Bloggen, of course! Bloggen is mijn passie, ik doe het niet voor niets al ruim 2,5 jaar. Ik besteed er dan ook echt héél veel tijd aan. Soms iets té veel, geloof ik..

3) Om welke grapjes kun je hard lachen?

Van die droogkloten humor en woordgrappen, die zijn my faves!

4) Wanneer heb je voor het laatst iets voor het eerst gedaan?

Uhmm… Ongeveer een maand geleden. Toen ben ik voor het eerst met een OV-chipkaart gaan reizen en ook nog eens alleen met het openbaar vervoer. Die dag ging ik Yvonne (gastblogger hier) ontmoeten, allemaal verschillende eerste keren op 1 dag dus!

5) Huil je makkelijk in het bijzijn van anderen?

Ja! Ik weet dat het toch geen zin heeft om het tegen te houden.

6) Waar bestaat je ontbijt uit?

Dit verschilt per dag, maar vaak is het een bakje griekse yoghurt met chocolade cornflakes en anders twee crackers met beleg waar ik op dat moment zin in heb. And of course wat te drinken!

7) Wie heb je voor het laatst een kus gegeven?

Mijn moeder, gewoon omdat ik onvoorwaardelijk van haar houd.

8) Waarin lijk je op je moeder?

Heel erg veel! Eigenlijk ben ik gewoon een kleine versie van mijn moeder. Maar vooral qua karakter denk ik.

9) Wat doe je ’s ochtends als eerste?

Honestly? Mijn telefoon checken..

10) Ben je een goede voorlezer?

Ik vind zelf dat dat wel meevalt, maar ik zou het wel graag willen zijn!

11) Tot welke leeftijd geloofde je in Sinterklaas?

Ik geloof dat ik zo rond 9 was toen mijn moeder me het ‘grote geheim’ vertelde.

12) Wat wil je graag nog kopen?

Een nieuwe lens voor mijn camera, zodat ik de kwaliteit van mijn foto’s nog beter kan maken!

13) Welke karaktereigenschap zou je graag willen hebben?

Ik zou denk ik wat socialer willen zijn, meer lef hebben zeg maar. Ik heb het gewoon niet in me zomaar op iemand af te stappen.

14) Wat is je favoriete tv-programma?

Op dit moment HNTM, vanavond aflevering 2 met daarin de make-overs. Jippie!

Btw, nog even iets dat ik wil vermelden. Ik heb deze vragen niet zelf bedacht. Ik heb ze van de blog van Anne. Dus neem ook daar zeker even een kijkje!

Dat waren alle vragen, ik vond het erg leuk om ze te beantwoorden en bij sommigen moest ik ook echt wel eventjes nadenken hoor! Bedankt voor het lezen, ik hoop dat je het leuk vond. Tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Wat zou jij graag nog van mij willen weten?

 

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’ – Snapchat: @daphnelippmann

3 comments on “1000 vragen aan jezelf

    1. Wat een leuke vraag! Ik ben begonnen met bloggen, omdat ik altijd al van schrijven hield. Ik wilde dat alleen graag delen met andere mensen, en hoe kan dat nu beter dan op een blog. Dan is het alleen nog de vraag waarover, maar vrijwel meteen wist ik dat dit beauty zou zijn. Puur omdat ik dit vanaf begin af aan echt heel leuk vond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge