1000 vragen aan jezelf #3

Het is dinsdag en daarom is het tijd voor een nieuwe episode van 1000 vragen aan jezelf, dat zoals de naam al zegt 1000 vragen aan mezelf zijn. Vandaag ga ik dus weer 14 vragen aan mezelf beantwoorden. Benieuwd welke vragen ik dit keer behandel en welke antwoorden ik ik erop geef? Lees dan lekker verder!

Vragen aan mezelf, dat vind ik altijd leuk! Ik vind het leuk om meer over een ander te leren en ik vind het ook heel leuk om zelf vragen te beantwoorden. Ik ben nu eenmaal nogal nieuwsgierig aangelegd hihi. Goed, ik ben vandaag alleen niet degene die de vragen stelt, maar degene die ze gaat beantwoorden. Vandaag net zoals altijd weer 14 vragen die ik ga beantwoorden. Enjoy!

29) In hoeveel huizen heb je gewoond?

Ik ben nog geen 18, maar ik heb tot nu mijn hele leven in 1 huis gewoond. En dat bevalt me prima!

30) Wat is jouw guilty pleasure?

Kerstmuziek luisteren vanaf 1 november. Heerlijk! As we speak heb ik het ook opstaan.

31) Welk boek heb je het laatst gelezen?

Pfoe… Ik kan het me zo niet herinneren.. Wel ben ik in een aantal verschillende boeken (en dus door elkaar) bezig.. Telt dat ook?!

32) Waarom heb je het kapsel dat je nu hebt?

Praktisch gezien: ik was mijn lange haar beu. De soort psychologische reden kun je hier lezen, ik heb daar namelijk een uitgebreid en persoonlijk artikel over geschreven. Zeker de moeite waard om dat even te lezen!

33) Ben je verslaafd aan je telefoon?

Ik geef het niet graag toe, maar ik zou niet eerlijk zijn als ik nee zou zeggen. Dus ja, ik ben wel verslaafd aan mijn telefoon. Hele dagen door Facebook scrollen, wegkwijlen bij de mooiste Instagram foto’s en natuurlijk urenlang YouTube filmpjes kijken!

34) Hoeveel geld staat er nu op je bankrekening?

Niet zoveel als ik zou willen!

35) In welke winkel kom je graag?

De Kruidvat! En niet alleen omdat ik er werk hihi.

cc_floral_h5

36) Welk drankje bestel je in een café?

Een cola, want ik ben nog geen 18 haha. Nixx onder de 18 😉

37) Weet jij wanneer het tijd is om te vertrekken?

Ik hoef momenteel nergens heen, dus nee ik heb geen idee..

38) Als je voor jezelf zou beginnen, als wat zou dat dan zijn?

Ik zou mijn eigen tijdschrift of online platform opzetten! Dat is echt een droom van mij.

39) Wil jij altijd winnen?

Of course, I do!

40) Ga je naar de kerk?

Nee, ik ga niet naar de kerk.

41) Welk cijfer zou je je gezicht geven?

Een 8, mijn huid is vrij rustig qua onzuiverheden op dit moment. Ik blijf mijn ogen gewoon heel mooi vinden, al zeg ik het zelf. Alleen ik ben niet zo tevreden over de vorm van mijn lippen, ik heb het gevoel alsof het midden van mijn bovenlip niet precies in het midden zit zeg maar. (Al zie ik dat waarschijnlijk als enige!)

42) Was je goed op school?

Ik ben best wel tevreden over hoe goed ik ben op school. Ondanks dat ik mijn examen door omstandigheden over 2 jaar heb moeten verspreiden.

Btw, nog even een kleine disclaimer. Ik heb deze vragen aan mezelf niet zelf bedacht. Ik heb ze van de blog van Anne. Dus neem ook daar zeker even een kijkje!

Dit waren alle vragen voor deze keer. Ik vond het echt leuke, diverse vragen. Ik hoop dat je het leuk vond om mijn antwoorden te lezen. Bedankt en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Wat zou jij nog van mij willen weten?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’ – Snapchat: @daphnelippmann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge