Mijn 5 Girl Crushes

Deze vrijdag eens iets wat ik nog nooit eerder heb gedaan. Veel mensen delen vaak hun favoriete bloggers of Instagram kanalen. Ik ga vandaag iets in die richting doen, maar dan een lijstje van mijn girl crushes. Kijk je mee?

Allereerst even een kleine disclaimer: ik val niet op vrouwen. Dit is dan ook niet mijn invalshoek. Ken je dat? Dat je iemand ziet en denkt: ‘Wauw, wat een mooi persoon!’ Dat is exact mijn invalshoek, het leek me leuk om dit te delen en ben benieuwd of andere mensen zich hierin herkennen.

Shay Mitchell

Waarschijnlijk ken je haar wel van de serie Pretty Little Liars. Vanuit die serie had ik altijd al een zwak voor deze goede actrice, zeker het laatste seizoen. Een tijdje geleden zag ik de film Mother’s Day, waarin zij een vrij grote rol speelt. Daar werd mijn girl rush alleen nog maar bevestigd, echt een prachtige vrouw!

Blake Lively

Let It Glo

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Wederom een actrice uit een serie die je wel bekend voor zal komen: Gossip Girl. Ik zit momenteel in seizoen 5 van deze serie, en ik vind Blake (ofwel Serena van der Woodsen) echt geweldig. Love her!

Dakota Johnson

GORGEOUS #DakotaMayiJohnson πŸ’•

A post shared by Dakota Johnson (@officialdakotajohnson) on

Deze actrice komt je misschien van naam niet zo bekend voor, maar ik weet bijna zeker dat je haar zult herkennen. Waarschijnlijk van de Fifty Shades films waar ze een hoofdrol in speelt. De grap is alleen dat ik haar daar nu juist niet van ken hihi. Ik heb deze films niet gezien, wel ken ik haar van de film How To Be Single. Daar was ik (bij wijze van spreke) direct in love. Wat een mooie vrouw!

Jennifer Lawrence

HappySaturday! #jenniferlawrence

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrencepx) on

En alweer een actrice, I guess it’s in the job πŸ˜‰ Deze actrice kun je kennen van X-Men of The Hunger Games (natuurlijk ook van andere films, maar dit zijn de bekendste) en ik vind haar echt pretty!

Eva Gutowski

But like. Where Christian Grey at tho? πŸšπŸ˜‚

A post shared by Eva Gutowski (@mylifeaseva) on

Deze mooie dame zullen denk ik minder mensen kennen. Ik volg haar al een tijdje op youtube. Eva is namelijk een Amerikaanse Youtuber, ik houd echt van haar video. Daarnaast is ze ook nog eens mooi om naar te kijken πŸ˜‰

 

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien, ik vond het in ieder geval echt leuk om te delen. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Q: Wie is jouw girl crush?

 

2 comments on “Mijn 5 Girl Crushes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge