5 leuke films voor valentijnsdag

5 leuke films voor valentijnsdag

Yay! Het is Valentijnsdag! Ik vind het op deze liefdevolle dag altijd heerlijk om weg te zwijmelen bij de meest romantische films. Daarom laat ik je vandaag 5 leuke films zien die je kunt kijken op Valentijnsdag. Enjoy!

Ik heb er zin in! Laten we lekker gaan beginnen met de eerste film.

The Lucky One

3 redenen waarom je deze film moet zien! 1. Zac Efron, 2. Zac Efron, 3. Zac Efron… Nee grapje hahaha. Ik vind dit soort films echt heel leuk om te kijken. Ook al zijn ze super voorspelbaar en zwijmelig. Ik vind het heerlijk!

Na zijn terugkeer uit Irak gaat marinier Logan Thibault (Zac Efron) in North Carolina op zoek naar de onbekende vrouw op de foto die tijdens de oorlog zijn leven redde.

Bron

the lucky one

Brasserie Valentijn

Dan een nederlandse comedy! Brasserie Valentijn is een mega leuke film die ook gaat over Valentijn. Nu nog steeds te zien in de bioscoop!

‘Brasserie Valentijn’ is een gerenommeerd restaurant dat met succes wordt gerund door Valentijn en chef kok Angelo. 14 februari is de dag van de liefde: één van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een passend liefdesmenu en Valentijn heeft de tafels tiptop gedekt. Ze heeft alles onder controle in haar brasserie. In de keuken en in het restaurant zijn de verwachtingen hoog gespannen. Elk koppel dat een tafel heeft bemachtigd, hoopt die avond de liefde op hun bord te krijgen. Er mag niks fout gaan. Dan staat Frank, een oude vlam van Valentijn, ineens op de stoep…

Bron

Notting Hill

Natuurlijk kan deze klassieker niet ontbreken! Ik denk dat vrijwel iedereen deze film kent en meerdere malen gezien heeft. Toch verdient hij ondanks dat een plekje in deze lijst!

Anna Scott (Julia Roberts) is de beroemdste en meest begeerde filmster ter wereld. Haar foto prijkt op elk tijdschrift en de roddelpers volgt haar op de voet. William Thacker (Hugh Grant) is de eigenaar van een slechtlopend reisboekenwinkeltje in Notting Hill. Hij leidt een rustig leventje, weliswaar met een knotsgekke medebewoner, Spike. Sinds de scheiding van zijn vrouw staat zijn liefdesleven op een laag pitje. Beiden missen ze iets – of iemand – in hun leven. Als Anna’s en Williams paden elkaar onverwacht kruisen, is romantiek wel het laatste waaraan ze denken. Of toch? Want in Notting Hill is de liefde onvoorspelbaar.

Bron

How to be single

En hier een film voor de single mensen onder ons. (Waar ik ook bij hoor). Naar deze comedy ga ik vanmiddag met mijn beste vriendin. Yay! Deze film is sinds 11 februari te zien in de bioscoop.

New York zit vol met eenzame zielen op zoek naar de juiste match, echte liefde, een date, of gewoon iets daar tussenin. En ergens tussen de uitdagende berichtjes en one-night stands, hebben deze vrijgezelle allemaal iets gemeen, de noodzaak om te leren op de juiste manier single te zijn in een wereld vol met steeds veranderende definities van liefde. Daten in de stad die nooit slaapt is nog nooit zo leuk geweest.

Bron

how to be single

Mannenharten 2

En nog een Nederlandse comedy! Ik vind de Nederlandse comedy’s van tegenwoordig steeds beter worden. De eerste mannenharten film was een groot succes, dus hier is deel 2! Ook deze lijkt me erg leuk. Sinds 17 december te zien in de bioscoop!

Er is veel veranderd in de levens van onze mannen, maar ook in Mannenharten 2 blijkt de liefde weer alles behalve een sprookje. Zo drijft de baby van Wouter (Jeroen Spitzenberger) en Nicole (Katja Herbers) hen vooral uit elkaar. Als beginnend kinderboekenschrijfster heeft ze vooral oog voor haar leuke boeken en dito uitgever. Met als gevolg dat Wouter zich nog één keer in het onbezonnen studentenleven stort. Samen met Tim (Daan Schuurmans), die net terug is van zijn reis en besloten heeft een tijdje single te blijven, wat makkelijker gezegd is dan gedaan. Dennis (Barry Atsma) valt als een blok voor een nieuw zangtalent, maar zij laat zich niet zo makkelijk inpakken. Evenals Niels (Fabian Jansen), die besluit het na een versiercursus over een hele andere boeg te gooien. En dan is er nog de hopeloos romantische Younes (Mingus Dagelet), die op zoek is naar het meisje waar hij één onvergetelijke nacht mee beleefde. Kortom: de zoektocht naar liefde gaat in alle hevigheid verder!

Bron

Dit waren ze dan, 5 leuke films voor Valentijnsdag. Ik hoop dat je het leuk vond en er iets aan hebt gehad. En natuurlijk nog een hele fijne Valentijnsdag!

 

Liefs, Daphne

Q: Wat is jouw favoriete film voor Valentijnsdag?

 

 

4 comments on “5 leuke films voor valentijnsdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge