Abercrombie & Fitch First Instinct for Her Eau de Parfum

Na de populaire geur voor mannen vond Abercrombie & Fitch het tijd ook een variant uit te brengen voor vrouwen. Genaamd First Instinct for Her. Ik review vandaag dit lekkere geurtje. Enjoy!

Als opvolging van de introductie van het mannenparfum van Abercrombie & Fitch, komt Abercrombie & Fitch dus nu met een vrouwenparfum. First Instinct for Her, heet het parfum. Het parfum is geïnspireerd door dat allereerste moment van aantrekkingskracht, wanneer de werelden van twee mensen met elkaar in aanraking komen en de vonk overspringt. Het is een geurige interpretatie van die eerste, spannende blik en het gevoel van die klik. Dat moment kan niet in woorden omschreven worden en je kunt het ook niet in scène zetten.

Verpakking

Dit is het flacon van het parfum. Gebaseerd op een rechthoekige vorm, maar met de rondingen die vrouwelijkheid uitstralen. Het golvende oppervlak van de glazen flacon straalt een beetje sensualiteit uit, terwijl de rose gold dop en het label symbool staan voor de afkomst van Amercrombie & Fitch.

Ik vind het een hele mooie flacon. Sowieso heb ik echt een zwak voor voorwerpen met rose golden details, dan ben ik eigenlijk al om. Juist door deze details straalt het luxe, sensualiteit en vrouwelijkheid uit. Leuk om te weten dat de rondingen van de flacon zijn geïnspireerd door onze vrouwelijke rondingen. Ik ben groots fan!

De geur

Dit parfum is een eau de parfum, je ruikt het dus goed en zal gedurende de dag dus minder vervagen dan een eau de toilette. Dat vind ik wel prettig. Niet alleen de verpakking is heel sensueel en vrouwelijk. De geur sluit hier perfect op aan! Het is namelijk een licht zoete, vrouwelijke geur. Een beetje sensueel ook. Ik vind het een heerlijk parfum. Ik ben niet zo goed in het omschrijven van geuren, maar ik ben echt fan!

Topnoten: zongekuste magnoliabloemen, schil van grapefuit, passievrucht.
Hartnoten: wilde oranjebloesem, vlinderorchidee, exotische waterlelie.
Basisnoten: amber, romige tonkabonen, musk.

Zoals je ziet veel warmte, zoetigheid en lekker veel bloemen. Alles wat ik heerlijk vind in een parfum. Ik voel me ook echt direct een beetje confident bij het dragen van dit parfum. I can handle the world!

Abercrombie & Fitch over het parfum

First Instinct for Women is tegelijkertijd speels, vrouwelijk en aantrekkelijk. Met een sensuele opening, een sprankelende ontwikkeling en een sluier van onweerstaanbare, maar gedwongen verleiding, is dit parfum ontwikkeld om aandacht te verzekeren.

Hier ben ik het absoluut mee eens. Het is een speels, bloemig en vrouwelijk/sensueel parfum. Perfect om jezelf een confidence boost te geven!

Conclusie

Ik denk dat je het al wel hebt gemerkt, ik ben echt fan van dit parfum. Je hebt het niet voor niets al in mijn vorige favorieten artikel kunnen zien! Ik ben echt dol op dit parfum, heb het al heel vaak opgedaan. Het is een prima geur voor overdag, maar je kunt het ook dragen als avondparfum. Ik denk dat dit echt een parfum is dat veel vrouwen lekker zullen vinden. Daarom raad ik iedereen aan dit luchtje van Abercrombie & Fitch echt even te gaan ruiken!

De verpakking versterkt de kracht van het parfum. Het luchtje blijft goed hangen gedurende de dag. Een hele lekkere geur, die veel mensen lekker zullen vinden. Need a confidence boost? This is the one! Ik ben dus groots fan.

Prijs/Verkrijgbaarheid

Het nieuwe Abercrombie & Fitch geurtje kost €45,45 voor 30 ml en is exclusief te koop bij Douglas.

 

Dit was de review. Ik ben heel blij dat ik dit geurtje heb kunnen testen. Hopelijk heb je er iets aan gehad. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Q: Heb jij dit parfum van Abercrombie & Fitch al geroken?

*Dit artikel is in samenwerking met Abercrombie & Fitch*

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

4 comments on “Abercrombie & Fitch First Instinct for Her Eau de Parfum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge