About me

Hi, Ik ben Daphne. Welkom op mijn persoonlijke beauty blog. Gezellig dat je een kijkje komt nemen!

Ik ben begonnen met bloggen in maart 2014. Ik ben 18 jaar en doe de opleiding HBO Journalistiek in Tilburg op dit moment.

Ik vind het heel erg leuk om bezig te zijn met beauty en fashion. Iedere week kijk ik dan ook in alle folders of er nog leuke aanbiedingen zijn zodat ik nog meer makeup kan kopen. Oops! Ik zal nooit genoeg makeup hebben ben ik bang… Althans, hier is mijn portemonnee bang voor.

Op mijn persoonlijke blog schrijf ik dan ook veel over make-up en fashion. Ik probeer steeds weer nieuwe onderdelen te bedenken, om mijn site op deze manier steeds te blijven vernieuwen en verbeteren. Dit vind ik erg leuk en belangrijk! Naast de beauty en fashion aspecten, laat ik ook mijn persoonlijke kant doorschemeren. Dit doe ik bijvoorbeeld door een momenteel lopende serie 1000 vragen aan jezelf. Daarin beantwoord ik dus 1000 over mezelf. Zo kun je me wat beter leren kennen. Het gaat er voornamelijk om dat ik laat zien wat IK leuk vind.

Iedere maandag, woensdag, vrijdag en zondag kun je hier op mijn blog een artikel vinden over onder andere beauty & fashion. En alle andere dingen die ik leuk vind om te delen. Dit kan variëren tussen een review, een tag, een verhaal, een persbericht of een recensie. Net waar ik zin in heb of wat ik tegenkom.

Kijk gerust nog even verder en laat me weten wat je ervan vind!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge