Gastblog ||B LUX box – BGparty2016

B LUX box bgparty2016

Ik was afgelopen weekend bij de (allerlaatste…) Beautyglossparty en daar heb ik natuurlijk weer flink ingeslagen. Net zoals vorig jaar stond er weer een stand van een ‘verassingsbox’. Vorig jaar was het Deauty en dit jaar stond de B LUX box er. Met 50% korting kon je deze box aanschaffen en vandaag laat ik jullie zien wat er allemaal in zat.

Bij zo’n box is het een verassing wat er in zit. Normaal betaal je voor een box €15,-.

P1050837

De box zag er gelijk lekker vol uit. Er zaten een aantal mini producten in, maar ook een masker en een tube die full-size zijn. Zoals je wellicht al kunt opmerken krijg je meer qua product dan het geld dat je er voor betaald.

P1050841

Batiste Droogshampoo – Floral & Fruity Blush

Het eerste dat ik zag was deze mini variant van de Batiste droogshampoo. Het is de geur Floral & Fruity blush. Hij ruikt lekker zoet en ik ben benieuwd of ik met mijn haar dit product goed kan gebruiken.

P1050842

Kueshi – Soft Feel Sensitive Skin

Ik kon eerst niet goed vinden wat dit product precies inhoud. Na goed lezen vond ik dat het een crème is voor het moisturizen van het gezicht speciaal voor de gevoelige huid. Daarnaast zorgt het ook dat roodheden verdwijnen. Een goed product hoop ik, want roodheden heb ik wel.

P1050848

Earth Kiss – Revitalise Bamboo Sheet Mask

Oeeehh een sheetmask. Altijd als ik dit in video’s zie ben ik gelijk benieuwd naar hoe het werkt en hoe het voelt. Zo af en toe gebruik ik een lekker maskertje, dus dit komt goed van pas. De ingrediënten van het masker zorgen voor een goed balans tussen de optimale levenskracht van de huid en van de ziel. Het klinkt allemaal erg spiritueel, maar ook zeer uitnodigend. Even lekker tot rust komen wordt gestimuleerd door dit masker.

P1050847

Shiseido – Ibuki Protective Moisturizer

Een doosje, altijd spannend. Dit product is een beschermende moisturizer. Ik heb eerlijk gezegd geen idee hoe zoiets werkt, maar het klinkt wel veel belovend. Volgens mij breng je het aan op de huid en vervolgens wordt je huid door de dag heen verzorgd. Ik ben benieuwd!

P1050845

Bergman – Purification Cleansing Mask

Nog een doosje. Iets kleiner deze keer. Het is een zeer mini variant van een masker die er voor moet zorgen dat je huid zuiver gereinigd wordt. Ik kan dat wel gebruiken met al die poriën… Er wordt vaak op het doosje herhaald dat het heel zuiverend is, dus dat geloof ik dan ook maar. Het viel me wel op dat binnenin een gebruiksaanwijzing zit. Ik weet nog niet of dat een goed of een slecht teken is.

P1050843

Aldo Vandini – Sensual Aroma Body Balsam

Dit is het grootste product dat in de box zit en ook gelijk het grootste product. Het is een body balsem met een heerlijke sensuele geur. Ik weet eigenlijk niet zo goed wat voor geur het is, maar lekker is het zeker wel! Ik ben benieuwd naar hoe dit product werkt op mijn huid. Het ziet er in ieder geval veel belovend uit.

Het ziet er uit als een super fijne box die goed van pas komt. Er zitten dit keer wel veel moisturizers in, maar als de een op is kan ik de andere gebruiken.

Bedankt voor het lezen en een fijn weekend!

Greets, Yvonne

Meer van mij? Ik blog zelf ook! -> http://xbyus.blogspot.nl/

Q: Heb jij wel eens een beautybox gekocht?

One comment on “Gastblog ||B LUX box – BGparty2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge