Back 2 School Make-up Look

Back 2 School Make-Up Look 2016

Make-up, ik draag het vrijwel iedere dag. Zodra ik weer naar school ga wil ik vaak een basic, snelle look die er wel fabulous en verzorgd uitziet. Vandaag laat ik je zien hoe ik die look maak. Enjoy!

De simpele look die ik vandaag maak legt vooral de nadruk op een natuurlijke, glowy uitstraling. Niet te veel poes pas, maar er wel uitzien alsof je er heel veel moeite voor hebt gedaan. Ik heb er zin in, dus laten we lekker gaan beginnen!

Face

primer - foundation - powder

Rimmel London Fixing Perfect Pro Primer | Catrice Even Skin Tone Beautifying Foundation (005 Even Ivory) | Essence All About Matt! Fixing Compact Powder

Okay, let’s get started! Allereerst wil je er natuurlijk voor zorgen dat je een egaal oppervlak creëert op je huid om zo een goede basis te leggen voor je foundation. Dit doe ik met een primer, zo zorg ik er ook meteen voor dat mijn make-up gedurende mijn volledige schooldag blijft zitten.

Als dat even lekker is ingetrokken breng ik ongeveer 1 pompje aan op de rug van mijn hand. Dat pompje aan foundation verdeel ik dan met mijn vingers over mijn gezicht in een soort stippen. Dit vervaag ik vervolgens met een dupe van de beautyblender.

Als laatste stap voor de basis van mijn gezicht, ga ik alles “vastzetten”. Ik zorg ervoor dat ik niet zo glim en dat mijn foundation goed op z’n plek blijft. Dit doe ik met een transparante fixing powder.

Brows

brows

Catrice Eyebrow Set | HEMA Eyebrow Gel

Dan door naar de wenkbrauwen. Om zo ondertussen de foundation even met rust te laten en een soort van in te laten trekken. Ik teken mijn wenkbrauwen bij met het donkerste wenkbrauw poeder uit bovenstaand kitje. Daarna ga ik dit fixeren met de eyebrow gel, zo blijven mijn “wenkbrauwen” goed op z’n plek zitten!

Eyes

mascara

Catrice Glam & Doll False Lashes Mascara

En door naar de ogen! De laatste weken vind ik het erg mooi om de ooglook zo simpel mogelijk te houden. Lekker een goede laag mascara op en klaar is kees. Wil ik nu iets meer toevoegen? Dan maak ik een strakke winged eyeliner. Net waar ik die dag zin in heb!

Cheeks

blush - highlighter - bronzer

NYX Powder Blush (PB11 Taupe)| Catrice Multi Matt Blush (010 Love, Rosie!) | Catrice Deluxe Glow Highlighter Palette (010 The Glowrious Three)

Tijd om mijn gezicht weer wat meer definitie te geven. Ik begin met een beetje shapen en contouren. Dit doe ik met de powder blush in de kleur Taupe van NYX. Dan geef ik wat kleur aan mijn gezicht door wat blush aan te brengen op mijn jukbeenderen. En dan lekker veel glow op de hoogste punten van mijn jukbeenderen, op het puntje van mijn neus, net boven mijn wenkbrauwen, op mijn wenkbrauwbot en op mijn cupidoboog.

Lips

lipstick

MAC Lipstick (Kinda Sexy)

We zijn bijna klaar met de look, nog 2 stappen te gaan. Dit is wel een van de meest simpele stappen. Ik breng een mooie kleur lipstick aan op mijn lippen.

Finishing Touch

fixing spray

Etos Make-Up Fixing Spray

Dan nu echt de laatste stap! Ik spray (niet te zuinig) een fixing spray over mijn gezicht om er voor te zorgen dat alles de hele dag zal blijven zitten.

Het resultaat

full face result full face sidewise

En hier het resultaat! Ik vind het een hele fijne look, je bent er echt niet lang mee bezig. Je ziet er alleen niet even wat verzorgder uit. I like it a lot!

 

Dit was dan mijn Back 2 School Make-Up Look. Ik hoop dat je er iets aan hebt gehad. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Waaruit bestaat jouw Back 2 School Make-Up Look?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

6 comments on “Back 2 School Make-up Look

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge