Back 2 School Morning Routine

Vroeg opstaan als je naar school moet, nooit een pretje.. Vandaag laat ik je zien wat ik allemaal doe in de ochtend, voordat ik naar school ga. Dit is mijn Morning Routine!

Mijn morning routine is door de jaren heen nog niet zo veel veranderd. Wel veranderen de producten die ik hier en daar gebruik vaak. Ik laat je vandaag dus een soort van update zien van de vorige morning routine. Enjoy!

rise and shine

Rise and shine! Zo ongeveer om 07.15 uur gaat mijn wekker op mijn telefoon. Ik klik deze uit en draai me nog even om. Nog 5 minuutjes dan…

goodmorning!

Goodmorning, sleepy head!

brushing my teeth

Als ik uit bed kom (finally) loop ik door naar de badkamer om daar mijn tanden te poetsen. Dit doe ik met een elektrische tandenborstel van Kruidvat en de Oral-B Pro-Expert Gezond Wit tandpasta.

Breakfast

Breakfast time! Ik begin de dag met een lekker ontbijtje, niet teveel want ik krijg in de ochtend niet zoveel weg.. Ik eet hier 2 crackers met appelstroop en kruidenkaas spread. Ik drink er een glas ice tea bij. Eet smakelijk!

Random stuff

Dan gaan we beginnen aan mijn skincare en haar routine. Ik doe deze twee dingetjes altijd een beetje door elkaar heen, terwijl het ene intrekt kan ik weer verder met een item uit de andere routine. Time saving all the way!

Ik doe even wat deodorant op, zodat ik wat frisser ruik. Momenteel is dat de Dove Go Fresh Cucumber & Green Tea. Daarna borstel ik mijn haar door en doe ik wat Batiste droogshampoo in mijn haar, om het zo wat meer textuur en volume te geven.

skin care

Dan de daadwerkelijke skin routine!

Ik reinig mijn gezicht met het Nivea Micellair Water en dan ga ik mijn gezicht wat dieper reinigen. Dit doe ik met een face wash van Neutral. Daarna ga ik nog even over mijn gezicht met de Dr. van der Hoog Purity Reinigingslotion. En als laatste hydrateer ik mijn gezicht met de face cream van Zarqa. Done!

Just putting some stuff in my hair

Verder met mijn haar. Ik heb het al door geborsteld en ik heb er droogshampoo in gedaan. Om het nog wat meer volume en stugheid te geven breng ik volume poeder aan bij mijn haaraanzet. Deze is van Andrélon. Als laatste stap neem ik een klein beetje van de Gliss Kur Cream Wax op mijn hand. Dit verdeel ik over mijn handen en vervolgens verdeel ik dit over de punten van mijn haar. Om het zo ook daar wat meer textuur te geven. Klaar is kees!

make-up

Make-up, my favorite part of my morning routine. Nu ik mijn gezicht heb verzorgd kan ik lekker aan de slag met make-up. Dit zijn de producten die ik heb gebruikt. Het resultaat zie je in de Back 2 School Make-up Look!

kenzo wild

De geur die ik vandaag op doe is Wild van Kenzo! I love it!

Outfit of the day

We zijn bijna klaar om te gaan! Ik trek nog even een fijne outfit aan. Morgen, met nog 4 andere outifts, te zien in een Back 2 School Lookbook. So make sure to stay tuned and see that!

Packing my bag

En dan is het tijd om mijn schooltas in te pakken. Aanstaande zondag is het laatste artikel van de Back 2 School week, daarin laat ik je precies zien wat ik allemaal in mijn schooltas stop. Make sure to check that out!

 

Dit was dan ongeveer alles wat ik doe in mijn morning routine. Ik vond het erg leuk, ik hoop jij ook. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Waaruit bestaat jouw morning routine?


Volg je me al op social media?
 Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

 

3 comments on “Back 2 School Morning Routine

  1. In de vakantie alles op zijn relax stand. Vanaf maandag om 7 uur op, kids wakker maken en hun ontbijt maken. Als zij eten spring ik snel onder de douche. En dan iedereen in de kleren. Make-up doe ik vaak even snel, als ik terug ben van school werk ik het bij in alle rust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge