Batiste Blush Droogshampoo

Batiste blush droogshampoo

Sinds een tijdje geleden ben ik droogshampoo gaan gebruiken en ik ben nu volledig fan. Ik gebruik het voor van alles, van meer volume tot het uitstellen van een wasbeurt voor mijn haar. Het is dan ook een multifunctioneel goedje. Vandaag ga ik een variant voor je testen, namelijk de Blush droogshampoo van Batiste. Enjoy!

Ik ben enorm nieuwsgierig, dus laten we lekker van start gaan met deze review!

Verpakking

Batiste droogshampoo droogshampoo batiste

Dit is de verpakking. Ik moet toegeven dat ik erg blij word van deze verpakking. Net zoals de geur is deze verpakking bloemig en vrouwelijk (op zich meer meisjesachtig denk ik..). Ik vind hem wel heel leuk, staat lekker kleurrijk tussen mijn andere haarproducten. Ik weet ook precies welke ik pak, want de buitenkant past bij de geur. Ik ben hier erg tevreden over!

Batiste over dit product

Batiste

Op en top vrouwelijk! De flirterige bloemen geur zorgt gegarandeerd voor vele blikken op straat. Een snelle spray laat het haar direct schoon en fris aanvoelen.

De Batiste Blush Droogshampoo zorgt met een paar snelle sprays voor/geeft je haar:

  • een schoon en fris gevoel
  • een verleidelijke bloemengeur
  • volume en versteviging

Bron

Ik ben het zeker met deze uitspraken eens! Nadat ik de droogshampoo heb gebruikt voelt mijn haar weer heerlijk fris en ziet er schoon uit. De geur van de spray is heerlijk vrouwelijk en bloemig. Dat vind ik erg lekker, het ruikt een beetje alsof je een heerlijk parfum in je haar hebt gesprayt. Best wel lekker!

Ook geeft deze droogshampoo zeker volume en versteviging. Erg positief dus!

Conclusie

Blush Droogshampoo Batiste

Ik denk dat je het al wel aan ziet komen, maar ik ben super blij met deze drrogshampoo. Ik vind hem enorm fijn, hij geeft wel een witte waas achter bij het aanbrengen. Alleen om de droogshampoo te laten werken moet je er toch even met je borstel of handen doorheen. En bij deze handeling verdwijnt deze waas ook meteen. Dus voor mij is dit niet zo’n probleem, wellicht alleen wel even iets om rekening mee te houden.

Ik vind de geur ontzettend lekker. Het is toch net even iets leuker dan die saaie soort haarspray geur. Deze is lekker bloemig, zoals ik net al zei een beetje parfum achtig. Heerlijk! De verpakking ziet er ook nog eens leuk uit. Wat willen we nog meer?!

Deze droogshampoo kost €4,89 en is verkrijgbaar bij Kruidvat, Etos & Trekpleister.

 

Dit was het dan voor deze review. Ik vond het leuk om te laten zien en ik hoop dat je er iets aan hebt gehad!

 

Liefs, Daphne

*Deze review is gespronsord door Batiste*

Q: Heb jij al eens een droogshampoo van Batiste geprobeerd?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest

 

7 comments on “Batiste Blush Droogshampoo

  1. Baptiste is mijn favoriete merk. Kruidvat en Action zijn ook prima maar tippen niet aan de kwaliteit van Baptiste. Ik was mn haar nu nog maar eens per week dus droogshampoo is altijd welkom haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge