Beautybox: Oktober ’15

Naamloos-1

Een tijdje geleden kreeg ik ter review deze beautybox van oktober binnen. Ik ben mega excited om jullie de inhoud te laten zien. Ben je benieuwd wat er allemaal in zit? Kijk dan lekker mee!

Er zitten heel veel leuke dingen tussen, dus laten we lekker beginnen!

MUA Highlighter // Fullsize // €5,95

Oehh! Deze highlighter staat al een tijdje op mijn wenslijstje.. Dus dit komt mooi uit! Ik vind de verpakking erg mooi en de kleur ziet er veelbelovend uit!

Jing AI Velvet Shine Lip Jewel // Fullsize // €20

Dit ziet er ook erg mooi uit! Ik hou wel van dit soort producten. De kleur ziet er zo op het oog ook heel erg mooi uit! Lekker creamy, volgens mij is dit wel een pareltje!

WOO Love Letter Mini Candle // Fullsize // €4,95

Geurkaarsje! Do I need to say more?! Grapje hihi. Ik ben echt dol op kaarsen en geurkaarsjes. Dit is dus zeker een product waar ik heel blij mee ben. De geur is een mix van citronella, citroengras en eucalyptus. Hmm!

IDC From Nature Shower Gel // Fullsize // €3,49

DSCI0077

 

 

 

 

 

 

 

Shower gels zijn ook altijd goed. Deze ziet er echt heerlijk uit, hier ben ik echt wel benieuwd naar. De eerstvolgende keer dat ik ga douchen, gaat deze mee! Dit is de geur Rose Hip. Ook hebben ze nog de geuren Aloë Vera en Argan.

Cattier Travelset // 40 ml – 15 ml – 50 ml // €9,99

DSCI0075

Oehh, een travelsetje! Daar ben ik ook altijd blij mee. In deze travelset zit een reinigingsproduct (50 ml), een voedend masker (40 ml) en een huidverzorgingsproduct (15 ml). Ik ben echt heel nieuwsgierig naar dat maskertje. Ik hou echt van maskertjes!

Dit was alles wat er in deze beautybox zit. Het is weer goed gevuld en ik kan niet wachten de producten uit te gaan proberen! Ik hoop dat je het leuk vond om te zien, en mocht je ergens nou een review van willen zien? Laat dit even weten!

 

Liefs, Daphne

[Dit is gesponsord door Beautybox]

Q: Wat vindt jij het leukste item uit deze beautybox?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

 

0 comments on “Beautybox: Oktober ’15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge