Catrice ICONails Gel Lacquer

Catrice heeft kortgeleden nieuwe nagellak geïntroduceerd: ICONails Nail Lacquer. Ik heb acht van de 45 kleuren gekocht. In deze review behandel ik ze alle acht. Inclusief swatches. Enjoy!

Verpakking

Dit zijn de verpakkingen. Een hele verbetering ten opzichte van de vorige nagellakken uit het assortiment. Het ziet er speels en modern uit. Strak maar toch vrij simpel. I like it a lot! Als je de rechthoekige zwarte doppen eraf haalt, zit daaronder het kwastje met een ribbel randje bij het handvat voor extra grip. Dit zie je bij de swatches later in dit artikel beter. Ik ben echt te spreken over de nieuwe vormgeving, iets waar ik wel voor zou kiezen in de winkel. Well done!

Catrice over ICONails Gel Lacquer

“Blijft tot wel 7 dagen zitten – zonder top coat! De innovatieve nagellak formule verzekert je van een perfecte gel glans en maximale houdbaarheid. De nagellakken hebben een hoogglans finish door het gebruik van de GLOSS SEAL’R technologie. Het nieuwe professionele kwastje maakt aanbrengen eenvoudig en precies. De exclusieve verpakking is bijzonder praktisch: de dunne, ronde dop met professioneel kwastje maakt aanbrengen eenvoudig en precies. Voor een perfecte manicure, breng twee lagen van de hoog gepigmenteerde textuur aan op de nagels.”

Lekker veel informatie. Daar houden we van! Ik neem het even stap voor stap met je door. Allereerst is de grootste claim van deze nieuwe ICONails nagellak dat het tot wel 7 dagen zou moeten blijven zitten zonder top coat te gebruiken. Als dat toch eens kon! Helaas is dit bij mij niet het geval. Het blijft net zo lang zitten als andere nagellaken. Als ik er topcoat aan toevoeg blijft het wel nog wat langer zitten. De hoogglans finish is zeker aanwezig. Het ziet er bij de swatches uit of ik een top coat draag, maar dat is niet het geval!

Het “nieuwe, professionele kwastje” doet me niet zoveel. Wat mij betreft een regulier nagellak kwastje. Werkt wel prima. Groot genoeg om je nagels fijn mee te lakken. Wel kun je er nog precies mee werken. Top! Twee lagen is bij de meeste kleuren wel een must voor een mooi dekkend en streeploos resultaat. Ik ben zeker onder de indruk.

15 Milky Bay

Hier hebben we de eerste kleur uit de ICONails collectie die ik ga reviewen. Een mooie witte kleur, prachtig als je wat bruiner bent in de zomer. Helaas ben ik daar niet mee gezegend. Maakt de kleur gelukkig niet minder mooi.

Als enige moest ik bij deze lak extra opletten dat ik met dunne laagjes werkte. Zoals je misschien wel kunt zien zit er hier en daar een beetje extra textuur. Dat komt door de te dikke lagen waardoor de nagellak een beetje raar opdroogde. Ik merk dit wel vaker bij witte nagellak. Heb jij dat ook?

38 Honeymoon Is Coming Soon

Een van mijn favoriete kleuren uit deze review. Een hele mooie nude, off-white kleur met een rozige ondertoon. De naam is heel leuk, maar ik zou dit wel op een bruiloft dragen bijvoorbeeld. Echt een mooie, classy kleur. Like it a lot!

Deze brengt heel mooi egaal aan. Ook bij deze kan ik me voorstellen dat de kleur nog mooier naar voren komt als je wat bruiner bent. Voor mij is het de perfecte nude kleur. Deze ICONails kleur zal ik nog vaak opdoen. Je zag hem ook zal in onze summer essentials voorbij komen!

44 I Need Vitamin SEA

Ook van deze kleur ben ik groots fan. Alleen die naam al, I love it to pieces! Super creatief, daar kan ik echt blij van worden. Daarnaast is het ook gewoon een hele mooie kleur. Een mooie pastel kleur die toch ook wel een beetje bright is zeg maar. Love it!

Hier kun je goed zien dat de kleur nog wat brighter is dan het flesje doet lijken. Echt heel erg mooi. Ik denk zeker dat ik deze nog vaak zal gaan dragen. Een kleur die eigenlijk altijd kan, zowel in de zomer als in de winter.

14 Mint Map

Deze lijkt enigszins op de vorige, alleen is deze net wat meer groenig en minder bright. Dit is een mooie pastel kleur. Wat mij betreft heel mooi in de lente. Een mooie mintgroene kleur die je outfit net dat beetje extra geeft!

Ook deze kleur brengt mooi egaal en streeploos aan. Hij is wat minder bright als de vorige kleur, maar dat is wel leuk ter afwisseling. Echt een mooie zachte mintgroene kleur, perfect voor een lekkere lentedag.

10 Rosywood Hills

Dit is ook al zo’n toppertje! Echt right up my alley. Ik hou echt van deze kleur. Een mooie mauve kleur die zowel een roze als bruinige ondertoon heeft. Wat mij betreft super mooi in de herfst of op een zomerfeestje.

Kijk dan, wat een pareltje! Ik ben echt helemaal weg van deze kleur. In de herfst zal ik deze heel vaak opdoen denk ik. Misschien komt hij zelfs wel voor in een currently lovin’ of fall essentials. Wie weet!

13 Mermayday Mayday

Dit is een kleurtje dat ik wel mooi vind, maar misschien niet direct zou kiezen om op te doen. Het is een hele mooie, zeegroene kleur. Perfect voor elke gelegenheid. Ik zou hem denk ik het snelst opdoen in de zomer of herfst. En jij?

Wederom brengt deze kleur heel gemakkelijk aan op de nagels. Egaal, streeploos en ook de high shine is aanwezig. Ik ben echt onder de indruk van de formule. Draag jij vaak groene nagellak?

08 Catch Of The Day

Als ik aan zomerkleuren denk, denk ik bijna altijd aan dit soort kleurtjes. Een mooie, koraal roze kleur. Ik kan niet zonder. Deze is pastel achtig, maar toch bright. Net zoals die blauwe kleur. Ook deze zul je nog vaak op mijn nagels zien deze zomer.

I adore it! Een mega mooie kleur. Ook deze zal nog beter naar voren komen als je wat bruiner bent dan ik. Ik denk dat dit een kleur is die veel mensen mooi zullen vinden en die bij velen mooi zal staan. Love it!

07 Meet Me At Coral Island

Hier hebben we alweer de laatste kleur. Deze is wat lastig op de foto te zetten. Hij is namelijk best wel fel. Perfect voor de zomer als je het mij vraagt. Deze draag ik momenteel met veel liefde op mijn nagels. Lekker summer proof!

Hier zie je de kleur op mijn nagels. Zoals ik al zei was het lastig vast te leggen. In real life is hij nog twee keer zo fel en neigt hij meer naar roze dan hier. Op deze foto lijkt hij wat roder. Dat je daar even rekening mee houd hihi.

Conclusie

Okay, dat waren alle kleuren. Ik ga zo eerst mijn nagels en handen wat liefde geven in de vorm van handcrème. Ik heb namelijk al deze foto’s op dezelfde avond gemaakt. (Lees: 8 keer opnieuw je nagels lakken..)

Ik ben echt heel erg tevreden over de nagellak. Het blijft niet 7 dagen zitten zoals Catrice beloofd. Wel iets langer als je er wel een topcoat aan toevoegt. Er is een breed aanbod van maar liefst 45 kleuren beschikbaar. Voor ieder iets. Ik ben ontzettend blij met deze acht kleuren. Er zitten echt een paar hele mooie tussen. De formule werkt heel prettig. Na twee dunne lagen heb je een mooi egale, streeploze manicure met high shine. Love it! Ik kan het echt iedereen aanraden. Daarnaast droogt de lak ook relatief snel op. Mooi meegenomen.

Prijs/ verkrijgbaarheid

De Catrice ICONails Gel Lacquers zijn te koop in maar liefst 45 kleuren bij Kruidvat en Trekpleister. Ze kosten €2,99 per stuk.

 

Dit was de review. Ik ben heel erg blij dat ik deze nieuwe nagellak heb getest. Ik ben echt fan! Bedankt voor het lezen, hopelijk heb je iets aan mijn review gehad. Tot de volgende keer!

Q: Heb jij de ICONails nagellak al geprobeerd?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge