Collab: Most likely to tag

Most likely to tag

Vandaag doe ik met Brigit een collab. Samen gaan we de Most Likely To Tag voor jullie doen. Benieuwd wat deze tag inhoud? Kijk dan snel verder!

Okee, de tag werkt als volgt. Er komt steeds een vraag/stelling. Die zal bijvoorbeeld zijn: Who is more likely to drink a coke all day long? Vervolgens geven wij beide antwoord met de naam waarvan wij denken dat het meest binnen deze vraag/stelling past.

De originele vragen zijn in het engels. Deze staan dus ook in dit artikel, maar ik zet de nederlandse vertaling erbij. Dit maakt het wat makkelijker, omdat wij wel gewoon in het nederlands antwoorden. Duss ja, dat is hoe deze tag ongeveer werkt. Let’s hop into the questions!

Who is more likely to cry in public? (Wie zal er eerder huilen in het openbaar?)

D: Daphne, ik denk dat ik dat ben. Ik kan nogal moeilijk mijn tranen inhouden en ik heb mezelf aangeleerd dat het niet erg is om te huilen in het openbaar. Verder huil ik denk ik over het algemeen sowieso sneller, ben af en toe nogal een emotioneel wrak hahaha.
B: Brigit, denk ik tenminste. Ik weet het eigenlijk niet zo goed..

Who is more likely to be impatient? (Wie zal er eerder ongeduldig zijn?)

D: Daphne, nogmaals kies ik hier voor mezelf. Ik ben echt heel ongeduldig haha.
B: Daphne, sowieso Daphne. De ongeduldigheid zichzelf haha.

Who is more likely to forget birthdays? (Wie zal er eerder een verjaardag vergeten?)

D: Brigit, no offense. Ik weet ook eigenlijk niet waarom. Maar dit kwam het eerst in mij op.
B: Brigit, waarom weet ik niet haha.

Who is more likely to fall whilst walking? (Wie zal er eerder vallen tijdens het lopen?)

D: Daphne, ik denk dat ik dat ben. Tijdens het lopen denk ik eigenlijk altijd aan van alles en nog wat en droom echt helemaal weg. Daarom zie ik mezelf er wel voor aan om dan niet op te letten waar ik loop en dan te vallen.
B: Daphne, omdat ze dan weer wegdroomt of gewoon niet aan het opletten is.

Who is more likely to laugh at the wrong moment? (Wie zal er eerder lachen op het verkeerde moment?)

D: Daphne, en ook dit is typisch ik. Lachen als iemand zich heel erg pijn doet. En dan vervolgens een enorm ongemakkelijk gevoel hebben als het echt ernstig blijkt te zijn. Dit is me echt al te vaak verkomen..
B: Daphne, ik ben hier veel te serieus voor denk ik.

Who is more likely to know every song from 1D? (Wie zou eerder alle liedjes van 1D kennen?)

D: Daphne, ik was echt mega fan. Helemaal ten opzichte van Brigit. Ik zag het als een soort challenge om alle liedjes mee te kunnen zingen haha. dit werkt helemaal een goal toen ik naar het concert ging.
B: Daphne, zo’n enorme fan was ik nou ook weer niet van deze boyband.

Who is more likely to cry in a sad movie? (Wie zal er eerder huilen bij een zielige film?)

D: Daphne, zoals ik al zei ben ik nogal een emotioneel wrak met tijden.
B: Brigit, soms laat ik me echt een beetje gaan bij zo’n film hihihi.

Who is more likely to be a drama queen? (Wie zal eerder een drama queen zijn?)

D: Brigit, sorry haha.
B: Brigit, yushh I’m the real queen.

Who is more likely to go skydive? (Wie zal eerder gaan skydiven?)

D: Daphne, mij lijkt dit echt heel gaaf. En eerlijk gezegd denk ik dat ik dit ook een stuk sneller zou durven dan Brigit.
B: Daphne, jij durft dit sowieso sneller.

Who is more likely to be the best at maths? (Wie zal er eerder de beste zijn in wiskunde?)

D: Daphne, ik denk dat ik net wat beter ben in wiskunde. Ik snap dat soort dingen over het algemeen sneller.
B: Daphne, ik ben echt dramatisch slecht in wiskunde hihi.

Who is more likely to worry about small things? (Wie zal zich eerder druk maken om kleine dingen?)

D: Daphne, ik pieker echt heel veel. En maak van kleine probleempjes meestal veel te grote issues.
B: Brigit. ook ik pieker echt veel. Nog meer zelfs dan Daphne.

Who is more likely to ask stupid questions? (Wie zal er eerder een domme vraag stellen?)

D: Brigit, ik denk meestal echt heel goed na voor ik iets vraag.
B: Brigit, ik denk dat ik sneller zo’n vraag zal stellen.

Dit waren alle vragen/ stellingen. Hope you liked it!
Laterz xo

Q: Wat zou jij graag nog willen zien hier op mijn blog?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

5 comments on “Collab: Most likely to tag

  1. Pingback: Happy New Year!
  2. Pingback: Oud en Nieuw tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge