Currently Lovin’ || February ’16

Naamloos-1

Ook de maand februari is weer bijna afgelopen. Wat gaat de tijd weer snel! De maand loopt tot zijn einde, wat betekent dat ik mijn favorieten van de afgelopen maand aan je ga laten zien. Enjoy!

currently lovin februari

Dit zijn de 5 producten die ik vandaag in het zonnetje zet. Ga er lekker voor zitten, dan gaan we meteen van start!

Elke dag een vraag – 5 jaars dagboek

5 jaars dagboek Elke dag een vraag

Een van mijn favorieten van deze maand is dit 5 jaars dagboek. Ik wil al ontzettend lang zo’n dagboek hebben. En nu heb ik er eentje! Deze heb ik van mijn lieve collega Linda gekregen, gewoon zomaar. Echt mega lief! Er staan echt hele leuke vragen in, en ik vind het vooral leuk om later eens in terug te kijken.

Batiste Droogshampoo Blush

Batiste Droogshampoo Blush Doorgshampoo Blush

Dan een groot favoriet. Ik ben dol op droogshampoo en deze maand heb ik deze blush droogshampoo van Batiste ontvangen en getest. Hij werkt mega fijn! Ben je benieuwd naar mijn volledige mening? Ik heb er een review van online staan!

Vaseline Sugar Coated Lip Therapy

Vaseline Sugar Coat Lip Therapy Vaseline Limited Edition

Ik had afgelopen maand best wel last van droge lippen en dit komt door verkoudheid en de wisselvalligheid van het weer. Daarom heb ik deze Vaseline Sugar Coated Lip therapy veel gebruikt. Het is een lippenbalsem (voedend zoals ik van vaseline gewend ben), maar met hele kleine scrubdeeltjes. Die er voor zorgen dat de velletjes op je lippen sneller verdwijnen. Een top product!

Helaas was dit wel een limited edition product, maar eventueel hebben ze er bij jou Kruidvat filiaal nog wel eentje..

Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker

Bluetooth Speaker Nude Move Audio Speaker

Ik denk dat dit nog wel de grootste favoriet is van alle producten die in dit artikel voorbijkomen. Ik luister bijna 24/7 naar muziek en mocht deze speaker testen. Ik ben er echt verliefd op geworden. Ook kan hij nog eens mee onder de douche! Wat wil je nou nog meer?!

Benieuwd naar mijn volledige mening? Lees dan even de review die ik heb geschreven!

Essence Longlasting Lipstick – 07 Natural Beauty

Essence Longlasting Lipstick 07 Natural Beauty 07 natural beauty

En een lipstick mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Afgelopen maand heb ik deze prachtige kleur van Essence gescoord en ik ben er onwijs blij mee! Het is een ontzettend mooi ‘my lips but better’ kleurtje en dat maakt het een perfecte everyday kleur. I love it!

 

Dit waren dan mijn favorieten van de maand Februari! Bedankt voor het lezen van dit overzicht, ik hoop dat je het leuk vond.

Liefs, Daphne

Q: Wat waren jouw favorieten van deze maand?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest

2 comments on “Currently Lovin’ || February ’16

    1. Hi! Onder andere bij bol.com. Ja, bij iedere datum hoort een andere vraag. Dus 365 vragen. Die beantword je ieder jaar weer. Leuk om je veranderingen te zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge