Currently Lovin’ || January ’16

Untitled-1

Februari is van start gegaan. Wat gaat de tijd toch snel! Om januari af te sluiten bespreek ik vandaag mijn beauty favorieten van afgelopen maand. Enjoy!

Currently Lovin

Dit zijn de 5 producten! Een oogschaduw palette, highlighter, body butter, eyeliner en oogschaduw basis. Dan is het nu tijd om ze allemaal één voor één in de spotlights te zetten. Let’s get started!

I Heart Make-Up Naked Chocolate Palette

I heart make-up eyeshadow palette I heart make-up naked chocolate palette

Wauw.. Let’s just take a moment of silence to appreciate this beauty… Ik vind dit palette zo ontzettend fijn dat ik niet zo goed weet waar ik moet beginnen hihi. Ik gebruik ‘m bijna iedere dag, de pigmentatie is erg goed en de kleuren zijn gewoon beautiful! Je kunt variëren van lichte tot donkere looks, bruin of koper. It has it all!

Kruidvat Body Butter Blueberry Lychee

Kruidvat Body Butter Blueberry Lychee Kruidvat Body Butter

Zoals je misschien wel weet ben ik enorm fan van deze body butter. Hij is echt fantastisch! Ruikt heerlijk, verzorgt mijn huid zoals ik ervan verwacht en heeft een hele fijne structuur. Kortom: perfect!

Ik heb hier onlangs ook een review over geschreven, make sure to check that out!

Hema Eyeshadow Base

Hema eyeshadow base Hema oogschaduwbasis

Hier nog een product dat ik gebruik on a daily basis. Oogschaduw basis! Ook als ik geen oogschaduw op mijn oogleden draag, breng ik het aan om zo een basis te leggen voor mijn eyeliner. Deze blijft op deze manier perfect zitten! Deze van Hema vind ik erg fijn. Ik vind de applicator fijn werken en de substantie bevat een subtiel glittertje. Daar moet je wel even bij stilstaan. Voor mij is dit alleen geen probleem, ze zijn vrij minimaal!

Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner

Maybelline Eyeliner Black Maybelline Master Precise

Dan mijn all time favourite oogmake-up product! Deze eyeliner van Maybelline. Ik vind de applicator super fijn, hij droogt absoluut niet snel uit. Heb dit exemplaar nu al bijna een jaar (en gebruik hem iedere dag!). Ik kan er de meest perfecte wings mee zetten, voor mij is dit gewoon pure perfectie hihi.

Mocht je meer willen weten over dit product, lees dan even mijn review over dit fantastische product!

Catrice Golden Powder C01 Golden Grace

Catrice Golden Powder C01 Golden Grace Catrice Highlighter Treasure Trove

Misschien is het je weleens opgevallen. Maar sinds een tijdje geleden ben ik totaal verslaafd aan highlighters! Ik kan absoluut niet meer zonder. Ik draag het bijna iedere dag en vind het echt iets toevoegen aan mijn make-up looks.

Deze is van de Treasure Trove Limited Edition make-up collectie van Catrice die momenteel nog in de winkels ligt. Mocht je deze nog willen scoren zul je snel moeten zijn, deze limited edition producten zijn vaak snel uitverkocht! Gelukkig was ik op tijd, het is echt een pareltje! Het geeft een heel mooi glowy effect aan mijn gezicht. Beautiful!

Dit waren al mijn beauty favorieten van de maand januari. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien!

Liefs, Daphne

Q: Wat waren jouw beauty favorieten van januari?

Volg je me al op social media? FacebookTwitterInstagramPinterest

6 comments on “Currently Lovin’ || January ’16

  1. Hoi, dat oogschaduwpallet ziet er fantastisch uit 🙂 leuke kleurtjes enzo. Zelf gebruik ik als oogprimer telkens de lichtste kleur van mijn pallet.. Is het een groot verschil om effectief een speciaal genoemde primer te gebruiken?
    xx Naomi

    1. Voor mij persoonlijk wel. Het is niet per se zo dat het de kleuren mooier maakt. Maar het zorgt ervoor dat het mooier, langer en beter blijft zitten gedurende de dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge