Currently Lovin’ July 2017 | MAC, NYX etc.

Juli is weer voorbij gevlogen en dus is het tijd voor mijn favorieten van de afgelopen maand. Dit keer komen merken als MAC, NYX en L’Oréal voorbij. Enjoy!

L’oréal Miss Baby Roll Mega Volume Mascara

Dit is een van de meest nieuwe mascaras die L’oréal heeft uitgebracht. De Miss Baby Roll mascara. In de gewone en in een waterproof variant. Ik heb destijds tijdens een actie gekozen voor de gewone variant. Achteraf gezien zou ik wel eens de waterproof versie willen proberen. Zoals je misschien wel weet ben ik onwijs fan van de Glam & Doll False Lashes Mascara van Catrice, daar is dit een mooie variant van. Van die fijne siliconen ‘haartjes’, die in een soort van twist op de borstel zit. Lastig uit te leggen, hierboven zie je het wat beter. Het geeft mijn wimpers alles wat ze nodig hebben. Lengte, volume, intense zwarte kleur, gesepareerde wimpers. Zonder klontjes!! Echt een topmascara. Ik kan deze echt aanraden!

L’oréal Miss Baby Roll Mega Volume Mascara – €11,99.

MAC Highlighter Lightscapade

Deze heb ik van iemand over kan kopen. Thank god! Voor een vriendenprijsje kon ik deze enkel geswatchte highlighter overkopen. Sindsdien is dit echt mijn baby. Ik heb deze al met heel veel liefde gedragen. Heel veel mensen hebben het bekende zusje Soft & Gentle. Die zou ik ook nog wel willen. Dit is tevens mijn eerste highlighter van MAC, maar zeker niet de laatste. De formule is heel erg fijn en de kleur is echt prachtig! Zeker voor de lichte huid kan ik deze aanraden. Take it from me, it’s totally worth it!!

MAC Mineralize Skinfinish Highlighter – €31,50

ARI by Ariana Grande

In een artikel heb je deze al voorbij kunnen komen. Dit luchtje heb ik twee jaar geleden met de feestdagen van mijn opa en oma gehad. In het eerste halfjaar heb ik deze onwijs veel opgedaan. Daarna ontdekte ik andere geuren en liet ik deze een beetje links liggen. Inmiddels heb ik deze weer helemaal herontdekt. Ik draag deze nu best wel regelmatig. Voor meer info over de geur verwijs ik je even naar dat artikel.

ARI by Ariana Grande Eau de Parfum 50 ml – €40,75

NYX Soft Matte Lipcream Stockholm

Het is geen geheim, ik ben dol op de soft matte lipcreams van NYX. Ik heb al 4 kleuren verzameld. Dit is een van mijn meest recente aankopen. De meest bekende kleur van deze lijn; Stockholm. Ik heb hem weten te bemachtigen en ik ben er dol op! Dit was afgelopen maand mijn go-to lipstick. Ik vind het zo’n onwijs mooie kleur. Heb jij deze kleur ook in je stash?

NYX Soft Matte Lip Cream Stockholm – €7,31

Hema Buffer Brush

Ik merkte tijdens het doen van mijn makeup dat ik nog een soort all round kwast mistte. Voor een luchtige contour of bronzer. Het bijwerken van setting powder. Dat soort dingen. Well, I found it! Ik hoorde verhalen dat HEMA nieuwe kwasten had uitgebracht. Daar tussen vond ik dit pareltje. Een buffer kwast van de HEMA. Ik gebruik hem momenteel als ik mijn contour wat luchtiger aan wil brengen. Wat minder snatchy zeg maar. Daar kan ik deze echt voor aanraden, als kun je het voor meerdere dingen gebruiken!

HEMA Buffer Kwast – €4,-

 

Dit waren de producten die afgelopen maand een plekje op mijn favorieten lijstje hebben veroverd. Ik hoef je natuurlijk niet meer te vertellen dat ik deze producten écht heel fijn vond. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Q: Heb jij Stockholm van NYX?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

 

7 comments on “Currently Lovin’ July 2017 | MAC, NYX etc.

  1. Hey, ik heb de NYX SOFT MATTE LIPCREAM STOCKHOLM niet maar ben nu wel super benieuwd omdat ik nog lippenstift heb in die soort kleur. Ook de MAC HIGHLIGHTER LIGHTSCAPADE spreekt me echt aan, met mijn bleke huid is het soms echt lastig om goede producten te vinden die van mij geen wortel maken ;). Mijn make-up etui bestaat vooral uit Kiko en Clinique maar sta ook open voor andere merken. Super leuke post. X

  2. Ha, die mascara moet ik dus echt even kopen! Gaat op mijn lijstje! Ik wil Soft&Gentle van MAC ook nog hebben, maar ik twijfel dan elke keer weer over de prijs. Moet het misschien toch maar eens doen, haha. Ik ben enorm fan van de kwasten van Hema, zo fijn en ook lekker betaalbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge