Currently Lovin’ | June 2016

Naamloos-1

Ook juni is alweer afgelopen, we zitten alweer op dag 5 van juli. Daarom laat ik je vandaag mijn (beauty) favorieten van de maand juni zien. Enjoy!

Ik ben echt super excited, dus laten we lekker beginnen!

I Heart Make-Up Lip Lava Tremor

I Heart Make-Up Lip Lava Tremor

Lip Lava Tremor

Dit is mijn eerste favoriet van juni 2016. De Lip Lava van I Heart Make-Up in de kleur Tremor. Echt een superfijne kleur, een prachtige en draagbare lichtroze, matte kleur. Hij kan best wel fel zijn, ligt eraan in welke mate je hem aanbrengt. Ik heb er donderdag een uitgebreide review over geschreven, mocht je er graag meer over willen weten!

Batiste Mini Droogshampoo Blush & Tropical

Batiste mini droogshampoo

Batiste mini tropical & blush

Ik heb al eens een review geschreven over de fullsize Batiste Blush Droogshampoo. Ik vind deze super fijn. Nu heb ik afgelopen maand deze 2 mini’s ontvangen. Echt superhandig zijn ze! Heel handig voor in je tas, mee op reis of gewoon om ruimte te besparen in je badkamerkastje. Ik vind de geuren echt heerlijk. Sinds ik Batiste heb geprobeerd, wil ik absoluut geen ander merk meer!

NYX Blush Taupe

NYX Blush Taupe

NYX Taupe

“Maar Daphne? Deze blush is bruin?!”, hoor ik je al denken. Klopt! Dat heb je goed gezien. Deze blush is inderdaad bruin met een wat assige ondertoon. Ik gebruik hem alleen niet als blush. Ik gebruik hem als bronzer/contour powder. Daar is hij namelijk perfect voor, het is op die manier echt precies de goede kleur voor mij. De echte beauty fanaten out there zullen hier niet versteld van staan. Het is onder ons beauty addicts namelijk heel populair!

Ik droeg heel lang nooit bronzer/contour powder. Maar sinds ik deze in mijn bezit heb, wil ik echt niet meer zonder. Helaas is hij niet meer verkrijgbaar. Binnenkort komt hij opnieuw uit, maar dan is de kleur een stuk warmer. Dit exemplaar heb ik gelukkig over kunnen kopen van iemand anders. Ik ben heel blij dat dat mogelijk was, ik kan nu echt niet meer zonder!

Freedom Pro Blush & Highlight Palette Peach & Baked

Freedom Blush Palette

Blush Palette

En dan dit pareltje! Het kon bijna niet anders dan dat dit blush palette van Freedom ook in dit lijstje zou staan. Wat een prachtig palette is dit. Ik heb ook hier onlangs een review van geschreven. Ik ben zo enthousiast over dit product dat ik niet zo goed weet wat ik moet zeggen. Dus wil je meer eten over wat ik er van vind? Lees dan even de uitgebreide review! Momenteel gebruik ik het palette vrijwel iedere dag. De kleur uit het rechtste rijtje, en dan de middelste is mijn favoriet!

IXXI Ring

ring IXXI

IXXI ring

Wauwie, let’s just take a moment to appreciate this beauty! Ik heb afgelopen 16 juni te horen gekregen dat ik ben geslaagd voor het eerste deel van mijn havo-diploma. Daarom mocht ik een cadeautje uitzoeken van mijn ouders het moest natuurlijk gevierd worden! Ik heb toen deze ring gekozen. Ik had al eerder van dit systeem gehoord, je hebt namelijk een basis ring. Deze kun je “open” draaien. En op het soort tussenstuk kun je andere ringetjes overheen draaien. Zo zie je op de foto hierboven een soort gevlochten ringetje en een zwarte met glitters. Dat zijn twee ringetjes die ik erop gedraaid heb zitten. Er bestaan ontzettend veel verschillende opzetringetjes. Dus er is voor ieder wat wils, dit betekent ook dat je eindeloos kunt wisselen en combineren!

Deze ring van het merk IXXI heb ik gekocht bij ’t Juffie in Giessenburg. Deze winkel is op donderdag t/m zaterdag open van 10.00 uur tot 17.00 uur. De winkel zit gevestigd op Doetseweg 43, 3381 KE in Giessenburg. Echt de moeite waard om even langs te gaan! Hele lieve medewerkers, heel veel mooie sieraden. Momenteel kun je de IXXI ringen nog niet via hun website bestellen, dus moet je echt naar de winkel. Er wordt druk gewerkt aan een webshop!

Zeker de moeite waard om eens naar te kijken, leuk examencadeau of verjaardagscadeau!

(De ringen zijn er in verschillende kleuren en maten!)

 

Dit waren dan al mijn favorieten, ik vond het weer super leuk om ze met je te delen. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen, bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Wat was jou favoriete product van juni?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

 

4 comments on “Currently Lovin’ | June 2016

  1. Mooie favorieten! Prachtig blushpalette, snap dat je daar enthousiast over bent 🙂 En gefeliciteerd met het gedeeltelijk slagen 🙂 Mooi cadeautje hoor.

  2. Gefeliciteerd! Een cadeautje voor jezelf is altijd leuk. Ik heb een aantal favorieten, maar op nummer 1 de pinita colada lijn van de body shop. Ook mijn kiko blush is favoriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge