Currently Lovin’ Maart 2017

Maart is voorbij, daarom is het tijd mijn favorieten te laten zien uit de maand maart. Het zijn dit keer niet allemaal beauty producten, dus ben je benieuwd wat mijn favorieten van maart waren? Kijk dan gezellig mee!

Zoals ik al zei, ter afwisseling eens een maand waarin ik niet alleen maar beauty favorieten met jullie wil delen. Leek me wel leuk en het is oprecht een favoriet. Het is al een hele tijd geleden dat ik voor het laatste een favorieten artikel deed. Ik wil het weer op gaan pakken het iedere maand te doen, ik merk dat ik het mis. Genoeg gekletst, laten we beginnen!

Morphe 35OM Eyeshadow Palette

Dit is mijn geliefde Morphe 35OM palette, mijn eerste (voor mij) high-end aankoop. Ik had dit palette al heel erg lang op mijn verlanglijstje staan en afgelopen november heb ik hem eindelijk aangeschaft. De beste aankoop ever! Ik heb hem sindsdien al ongelooflijk veel gebruikt, ik gebruik hem als ik een wat uitgebreidere look wil maken, maar ook als ik voor een lekkere basic look wil gaan. Ik kan hem echt voor alles gebruiken. Sommige kleuren heb ik nog niet aangeraakt, andere des te meer. Ik kan niet meer zonder, de pigmentatie is zo goed!

Morphe 35OM Eyeshadow Palette – €29,95 – The Make-up Spot

Meraki Cosmetics Loose Highlighter (Khione)

Dit pareltje heb je al voorbij zien komen in mijn shoplog van het I Love Beauty event. I am totally in love! Ik ben supertrots op Kim (waar ik gastblogger voor ben) dat ze dit heeft uitgebracht. Deze super mooie highlighter gebruik ik bijna iedere dag en heb er al super veel lieve complimentjes op gehad. Hij is dan ook super mooi. Binnenkort komt hier nog een review van!

Meraki Cosmetics Loose Highlighter in Khione – €17,99 – Boozyshop

&C Magazine

Yaas! Na Linda de Mol en Wendy van Dijk, heeft nu ook Chantal Janzen een eigen tijdschrift. Super tof! Heel erg mooi vorm gegeven en leuk om te lezen. Ik ben hem meteen gaan halen op de eerste dag dat je ‘m in de winkel kon kopen. Ik had zelfs de eer dat ik het eerste exemplaar, bij het Bruna filiaal waar ik was, kocht. Jippie! Ik vind het super tof en ben absoluut van plan het volgende maand weer te kopen. Ik kan iedereen aanraden het eens door te bladeren.

&C Magazine – €5,95 – o.a. Bruna

Douglas Home Spa Seathalasso Shower Gel

Misschien heb je mijn review van de nieuwe Home Spa lijn van Douglas al gelezen, nog niet? Dan kun je dat hier nog even doen. Ik ben heel erg blij met deze douchegel. Ik gebruik hem met heel erg veel plezier in combinatie met een douche puff, voor net een luxueuzer gevoel. Deze douchegel ruikt ontzettend lekker. Echt een feestje in de douche!

Douglas Home Spa Seathalasso Shower Gel – €9,95 – Douglas (Verkrijgbaar vanaf begin mei)

Abercrombie & Fitch First Instinct for Her

Dit is echt mijn favoriete geur op dit moment. Eventjes geleden kreeg ik deze binnen van het pr bureau van Abercrombie & Fitch. Binnenkort zal er ook een review van komen. Het is echt een hele lekker geur, ik heb er al verschillende complimentjes over gekregen. Het is een frisse, bloemige geur. Lekker vrouwelijk en sensueel, met toch wat warme invloeden. (Lekker uitleg weer). Je moet ‘m maar eens gaan ruiken, echt heerlijk!

Abercrombie & Fitch First Instinct for Her, eau de parfum (30 ml) – €45,45 – Douglas

 

Dit waren al mijn favorieten uit de maand maart. Stuk voor stuk toppertjes! Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen, ik vond het in ieder geval heel leuk om te laten zien. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Q: Wat waren jouw favorieten van de maand maart?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

 

 

 

7 comments on “Currently Lovin’ Maart 2017

  1. Die geur klinkt heel erg fijn! Wat tof dat Kim die highlighter heeft uitgebracht trouwens, dat wist ik helemaal niet. &C heb ik overigens nog niet gelezen, ook die ga ik volgende maand zeker halen. Lijkt me leuk, al vind ik het tegelijkertijd wel een beetje typisch dat ook zij nu met een magazine komt. Malou x

    1. Toch heeft ze die highlighters al sinds eind 2016 hihi. Zeker even een kijkje nemen op de website of haar instagram! &C met je echt eens gaan halen, super leuk tijdschrift. Wel een beetje toevallige timing inderdaad

    1. Ik kan het zeker aanraden de spulletjes aan te schaffen, wellicht denkt je portemonnee daar alleen anders over hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge