Currently Lovin’ May 2017 – o.a. The Body Shop & Colourpop

Mei is alweer voorbij (dat rijmt hihi), daarom laat ik mijn favorieten weer zien. Hier komen onder andere merken als Colourpop en The Body Shop voorbij. Enjoy!

Mei is voor mij een belangrijke maand geweest, in deze maand deed ik namelijk examen. Op die uitslag moet ik nog iets meer dan een week wachten. 14 juni it is! Daarnaast heb ik een aantal mooie samenwerkingen met bedrijven mogen doen. Een aantal daarvan staan al online, waaronder een artikel over een Nintendo console. Die eigenlijk ook wel binnen dit artikel had gekund. Een heel groot deel komt nog online de komende weken, so stay tuned! Genoeg gekletst voor nu, ik ga mijn favorieten laten zien. Let’s get started!

I Heart Makeup Blushing Hearts Triple Baked Blusher (Candy Queen of Hearts)

Deze prachtige blush van I Heart Makeup heb ik gekregen met mijn verjaardag. Het is een blush waarvan het al vaak is gebeurd dat ik hem bijna ging kopen, maar het op een of andere manier toch niet deed. Nu deden mijn vriendinnen het dus voor me en daar ben ik ze dankbaar voor. Het is namelijk echt heel fijn! Ik ben steeds vaker in de mood voor een glowy look, en naast highlighter kies ik dan voor deze blush met een mooie shimmer erin. Like it a lot!

I Heart Makeup Blushing Hearts Triple Baked Blusher is te koop bij o.a. Boozyshop en kost €6,49

Colourpop Ultra Matte Lip (Times Square)

Colourpop is een merk dat ik pas sinds kort in mijn bezit heb. Ik ben fan! De liquid lipsticks zijn geweldig. Ik heb er inmiddels 3 in mijn collectie. Ik weet wel zeker dat hier in de toekomst meer kleuren bij zullen komen! Voor nu is deze kleur, genaamd Time Square mijn favoriet. Een swatch kun je binnenkort zien, ik ben een liquid lipstick stash van plan. Daarin kun je dus ook mijn andere twee liquids van Colourpop zien.

Colourpop Ultra Matte Lip in de kleur Times Square is te koop in de Colourpop webshop en kost $6,00.

Makeup Academy Skin Define Hydro Primer

b

Deze primer heb ik ontdekt door de video’s van Mascha (Beautygloss). Ik heb voor mijn droge huid een hydraterende primer nodig, maar net zoals Mascha kan ik niet tegen siliconen in een primer. Het is alleen nogal een opgave om een goede, hydraterende primer te vinden waar geen siliconen inzitten. But I found it! Thanks to Mascha. Ze had deze al wel eens laten zien in een video. Toen het vervolgens 1+1 gratis op alle makeup was bij Kruidvat besloot ik deze eens te proberen. En je raad het al, het is een favoriet! Ik vind hem echt heel fijn, hij blijft ook een beetje sticky. Waardoor ik het gevoel heb dat het mijn makeup echt langer laat zitten. I like it!

Makeup Academy Skin Define Hydro Primer is te koop bij Kruidvat en kost €6,99.

The Body Shop British Rose Instant Glow Body Butter

Zoals je in een shoplog lang geleden hebt kunnen zien, kocht ik een mini van de British Rose Body Butter. Makkelijk, omdat ik een grote gewoon amper op krijg. Bij deze heb ik de bodem al geraakt, al is dat moeilijk te zien op deze foto. Ik vind hem heel erg fijn en verzorgt goed. Misschien dat ik deze tijdens een kortingsactie toch in het groot ga kopen! Ik gebruik hem nu bijna iedere avond, heerlijk!

The Body Shop British Rose Instant Glow Body Butter (50 ml) is te koop bij The Body Shop (of course haha) en kost €6,-

Makeup Academy Undress Your Skin (Iridescent Gold)

Tijdens dezelfde actie waarin ik de primer heb gekocht, heb ik ook eindelijk dit pareltje aangeschaft. Ik had de rose gold variant al, maar deze wilde ik ook nog graag. Helaas was hij alleen vaak uitverkocht. Tijdens de actie ben ik dus meteen naar de winkel gehold, in de hoop dat ze hem nog hadden. I was lucky! Het is een hele mooie gouden highlighter, iets wat ik nog niet had in mijn stash. Ik ben er echt heel blij mee en draag hem regelmatig!

Makeup Academy Undress Your Skin Shimmer Highlighter (Iridescent Gold) is te koop bij Kruidvat en kost €5,99.

 

Dit waren mijn favorieten van de maand mei. Wat zijn jouw favorieten? Laat het even achter in de reacties! Ik vond het heel leuk om te laten zien. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Q: Heb jij al eens iets van Colourpop geprobeerd?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

 

2 comments on “Currently Lovin’ May 2017 – o.a. The Body Shop & Colourpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge