Dermolin Bad & Douchegel

Dermolin Bad- & Douchegel

Vandaag ga ik deze Dermolin Bad & douchegel voor je testen. Misschien ontdek ik wel een nieuw favoriet. Enjoy!

Ik ben onwijs benieuwd naar dit product, dus laten we lekker beginnen!

Verpakking

Dermolin badgel Dermolin douchegel

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het best wel een leuke verpakking vind. Heel simpel, maar door de lieve blauwe kleur erg fijn. Het is zeker iets dat tussen anderen uitspringt. Het is gewoon niet zo doorsnee. Ik vind ‘m top!

Fun facts

Bad- en Douchegel Dermolin

Deze douchegel

  • is pH-huidneutraal
  • bevat geen kleurstoffen, alcohol of parfum
  • is speciaal voor de gevoelige huid
  • bevat geen parabenen

Over Dermolin

 

Dermolin is ontstaan uit een samenwerkingsverband van vijf dermatologen van diverse academische ziekenhuizen in Nederland. Zij stelden zich ten doel om een lijn van reinigende en verzorgende producten op de markt te brengen voor de probleemhuid, ter ondersteuning van een dermatologische behandeling.

Prijs en verkooppunten

Dermolin Bad-en docuhegel

Deze bad & douchegel kost ongeveer €7,50 en is te koop bij o.a. Etos, DA, Dio en Bol.com

Conclusie

dop

Okay, tijd om alles even op een rijtje te zetten. Ik vind de douchegel erg fijn in gebruik. Hij verzorgt mijn huid goed zonder deze uit te drogen en ruikt erg lekker. Er zit 200 ml in een flacon waar je wel even mee doet. Persoonlijk moet ik toegeven dat ik €7,50 nog best wel prijzig vind, maar dat zul je waarschijnlijk bij ieder parfum-vrij product zien. Zo is de markt nu eenmaal. Maar dat is dan voor mij ook het enige minpunt. De verpakking vind ik ook erg leuk.

Of ik deze nog eens zou kopen weet ik niet, maar voor nu is het wel een favoriet!

 

Dit was dan de review, ik vind hem erg fijn. Alleen een tikkeltje prijzig.. Ik hoop dat je het leuk vond en er iets aan hebt gehad!

Liefs, Daphne

*Dit artikel is gesponsord door Dermolin*

Q: Wat is jouw favoriete douchegel?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest

 

 

 

 

3 comments on “Dermolin Bad & Douchegel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge