Dilemma op Dinsdag || 1

Dilemma op Dinsdag 1

Gisteren heb ik mijn nieuwe blog gelanceerd en ik heb zoals je ziet heel wat veranderingen doorgevoerd. Mijn oude vaste rubrieken blijven, maar ik heb ook een aantal nieuwe. Die van vandaag is er één van: Dilemma op Dinsdag. Iedere dinsdag ga ik 5 verschillende dilemma’s bespreken en beantwoorden. Vandaag de allereerste editie. Enjoy!

Dilemma op Dinsdag is oorspronkelijk een website waarop iedere dinsdag een nieuw dilemma online komt. De dilemma’s die zij bedenken gebruik ik in deze nieuwe rubriek. Iedere week beantwoord ik er 5. Wees niet bang, ik heb toestemming voor het gebruik van de dilemma’s! Ik heb er zin in, dus laten we lekker beginnen!

#22 Je kunt je dromen opnemen – OF – Je hebt altijd een magisch gevulde koelkast

Ik denk dat ik voor de eerste keuze zou gaan. Al moet ik zeggen dat het tweede ook heel aantrekkelijk klinkt! Maar goed, nummer 1 dus. Ik vind dromen en dat soort dingen enorm fascinerend en zou wel eens willen weten wat ik allemaal droom. Lijkt me erg leuk! Ik kies dus nr 1.

#23 Je plast 3x per week in bed – OF – Je moet elke avond om 23:00 naar bed

Hier hoef ik niet lang over na te denken: nr 2! Het lijkt me heel vervelend 3 keer per week in bed te plassen en iedere avond om 23.00 uur naar bed klinkt best wel fijn. Al heb je op nieuwjaar dan wel een beetje een probleem bedenk ik me nu…

#28 Altijd een clown naast je bed – OF – Je neus groeit als je liegt

Dit is voor mij ook niet zo’n lastige. Nr 2! Met een clown naast mijn bed zou ik dus echt niet kunnen slapen en dat mijn neus groeit als ik lieg lijkt me dan een betere optie. Liegen vind ik stom, maar ik moet toegeven dat ook ik dit weleens doe. En op deze manier weet mijn medemens dat dus ook meteen. Daardoor heb je geen reden meer om eigenlijk nog te liegen, omdat als je het wel doet iedereen het toch meteen aan je ziet..

#29 Je bent analfabeet – OF – je hebt schubben over je hele lijf

Hier heb ik dan wel weer even over na moeten denken.. Uiteindelijk kies ik voor nr 1. Dit omdat dit op zich makkelijker is. Die schubben over je hele lijf zijn vrij moeilijk te verwijderen. Dus dat lijkt me geen optie. Analfabeet zijn lijkt me zeker enorm vervelend, maar er is nog een mogelijkheid dat je kunt leren lezen en schrijven. Dit bied dus nog enig perspectief. Ik kies dus voor nr 1!

#59 Je bilnaad loop door tot je nek – OF – Je poetst je tanden elke dag met filet americain

En om dan maar af te sluiten met een écht onmogelijk dilemma… Pff, eigenlijk vind ik geen van beide een super goede keuze… Waarschijnlijk is ‘ie daarom ook zo onmogelijk… Maar goed, ik denk dat ik dan toch voor nr 2 zou gaan. Een bilnaad tot je nek is wel het laatste waar je mee opgescheept wil zitten. Filet Americain vind ik echt super lekker en eet ik het liefst iedere dag. Dus als ik dan daarmee iedere dag mijn tanden moet poetsen lijkt me dat wel het minst er van deze 2 keuzes.. Al is het natuurlijk niet uper fris..

Dit waren dan de dilemma’s voor vandaag. Wil je meer dilemma’s zien, like dan de officiële facebook pagina van Dilemma op Dinsdag!

Liefs, Daphne

Q: Welke keuzes zou jij maken?

Volg je me al op social media? FacebookTwitterInstagramPinterest

4 comments on “Dilemma op Dinsdag || 1

    1. Volgende week weer een nieuwe “aflevering” uit deze nieuwe webserie! Een een magisch gevulde koelkast lijkt me ook best wel handig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge