Dilemma op Dinsdag – 10

Het is weer dinsdag: dus is er weer een nieuwe Dilemma op Dinsdag! Vandaag neem ik zoals altijd weer 5 dilemma’s met je door. Enjoy!

Dilemma op Dinsdag is oorspronkelijk een website waarop iedere dinsdag een nieuw dilemma online komt. De dilemma’s die zij bedenken gebruik ik in deze nieuwe rubriek. Iedere week beantwoord ik er 5. Wees niet bang, ik heb toestemming voor het gebruik van de dilemma’s! Ik heb er zin in, dus laten we lekker beginnen!

#27 Je zweet olijfolie – OF – Al je eten is te pittig

Dan zweet ik denk ik liever olijfolie. Ik kan helemaal niet zo goed tegen pittig eten, dus dat is al geen optie. Ja, I know, olijfolie zweten lijkt me echt enorm vervelend. Ik denk dat ik daar ook wel weer een oplossing voor kan vinden!

#35 Je moet altijd ovenwanten aan – OF – Je mag max. 100 woorden per dag zeggen

Ik denk dat ik nogmaals voor de eerste keuze ga. Niet een optie waar ik dolblij mee zou zijn, maar het is beter dan keuze 2. Ik praat best wel veel, dus max. 100 woorden per dag kunnen zeggen. Als ik dt artikel voor zou moeten lezen had ik nu al 100 woorden teveel gezegd 😉 Ik denk dat je er uiteindelijk wel aan kunt wennen, mensen kunnen er ook aan wennen om met hun andere hand te werken dan dat hun voorkeurshand is. Volg je ‘m nog?

#181 Het is altijd mistig – OF – Er groeit mos in je bed

Lekker eentonig, maar ik kies wederom voor optie 1. Mos in mijn bed lijkt me echt verschrikkelijk! Dus dan maar altijd mist. Ook niet optimaal, maar beter dan mos in mijn bed. Bah!

#167 Je woont in een glazen huis – OF – Je woont in een huis zonder ramen

Nogmaals, keuze 1! In een huis leven zonder ramen lijkt me echt naar. Dan maar in een huis vol ramen haha. Lijkt me wel een beetje inbreuk op je privacy. Dat wordt investering in huge gordijnen!

#163 Als je met iemand praat moet je in je neus peuteren – OF – Je moet al je eten frituren

Verrassend genoeg kies ik dit keer niet voor keuze 1. Dit keer kies ik voor keuze 2, maar niet van harte. In je neus peuteren is al smerig, laat staan terwijl je met iemand in gesprek bent. Dus dan maar al mijn eten frituren, dat wordt een afspraak maken bij de gym om mijn programma aan te laten passen denk ik 😉

 

Dit was het alweer voor vandaag. Ik moet bekennen dat ik wel echt weer onmogelijke dilemma’s heb uitgekozen! Ach ja, alles voor het goede doel 😉 Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Welke keuzes heb jij op deze dinsdag moeten maken?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

2 comments on “Dilemma op Dinsdag – 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge