Dilemma op Dinsdag 11

Het is weer die tijd van de week: dus is er weer een nieuwe Dilemma op Dinsdag! Vandaag neem ik zoals altijd weer 5 dilemma’s met je door. Enjoy!

Dilemma op Dinsdag is oorspronkelijk een website waarop iedere dinsdag een nieuw dilemma online komt. De dilemma’s die zij bedenken gebruik ik in deze nieuwe rubriek. Iedere week beantwoord ik er 5. Wees niet bang, ik heb toestemming voor het gebruik van de dilemma’s! Ik heb er zin in, dus laten we lekker beginnen!

#187 Je hebt een gratis personal assistant die alles voor je doet – OF – Je hebt een magische kraan waar alle dranken naar keuze uit komen

Net zoals vrijwel altijd, kies ik wederom voor keuze 1! Hoe handig zou het zijn om gratis iemand te hebben die alles voor je doet? Denk aan huiswerk, kamer opruimen etc. Hoe vaak ik wel niet denk had ik maar een paar handjes extra tot mijn beschikking. Nou bij deze!

#177 In een vingerknip zie je eruit als om door een ringetje te halen – OF – Je bent altijd overal als eerste aan de beurt

Lastig.. In een vingerknip is natuurlijk wel heel snel, maar ik vind het net zo leuk om zelf mijn make-up enzo te doen hihi. Wel handig als je haast hebt natuurlijk! Als eerste aan de beurt zijn overal is natuurlijk echt heel fijn, wie heeft er nu geen hekel aan wachten? Daarom ga ik toch voor keuze 2. Kan ik nog steeds lekker zelf make-uppen.

#? Je hebt een robot-butler – OF – Je onthoud alles wat je leest

Sowieso keuze 2! Een butler heb ik al vanuit dilemma 1, dus die is overbodig. Daarnaast zou het ongelooflijk makkelijk zijn om alles te kunnen onthouden wat ik lees. Kom mar op goede cijfers voor de examens!

#162 Je bent met één druk op de knop thuis – OF – Iedereen lacht altijd heel hard om je grappen

Keuze 1! Absoluut! Zou een hoop kosten en moeite schelen. Nu valt mijn reistijd naar mijn werk en naar school wel mee, is een paar minuten fietsen. Alleen als ik straks ga studeren moet ik iedere dag 1,5 uur heen EN terug reizen met het openbaar vervoer om van huis naar school te komen en andersom.. Had ik dan maar die knop om in één keer thuis te komen. Lijkt me heerlijk!

#150 Je hebt een limousine met privé-chauffeur – OF – Als je in je vingers knipt is je hele huis schoon en opgeruimd

Keuze 2! Wederom, via dilemma 1 heb ik al een personal assistent. Die kan me dus ook overal heenbrengen met zijn/haar auto. En ik heb echt een hekel aan schoonmaken en opruimen, dus dan is de keuze snel gemaakt!

#139 Je kunt voorwerpen verplaatsen in je gedachten – OF – Je kunt gratis eten in restaurants

Keuze 2!!! Ik HOU van eten, dus de keuze is snel gemaakt. Wanneer gaat dit in? 😉

 

Dit was het alweer voor vandaag. Ik moet bekennen dat ik dit keer heb gekozen voor een fijne, positieve editie. We kunnen wel een beetje positiviteit gebruiken in deze maatschappij. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Welk dilemma zou je nog eens willen zien?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

One comment on “Dilemma op Dinsdag 11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge