Dilemma Op Dinsdag || 2

dilemma op dinsdag 2

Hi! Daar was ik weer. Vorige week ben ik met een nieuwe webserie genaamd Dilemma Op Dinsdag gestart en vandaag heb ik deel 2 voor je in petto. Ik ga weer 5 dilemma’s aan je voorleggen en bespreken. Enjoy!

Dilemma op Dinsdag is oorspronkelijk een website waarop iedere dinsdag een nieuw dilemma online komt. De dilemma’s die zij bedenken gebruik ik in deze nieuwe rubriek. Iedere week beantwoord ik er 5. Wees niet bang, ik heb toestemming voor het gebruik van de dilemma’s! Ik heb er zin in, dus laten we lekker beginnen!

#150 je hebt een limousine met privé-chauffeur – OF – als je in je vingers knipt is je hele huis schoon en opgeruimd

Hmm… Best wel lastig.. Allebei de opties zouden erg goed van pas komen! Ik denk dat ik ga voor nr. 2, omdat ik echt een hekel heb aan schoonmaken en opruimen maar ik wel van een opgeruimde kamer houd. Ja, dat zou ik erg fijn vinden!

#139 Je kunt voorwerpen verplaatsen met je gedachten – OF – je kunt gratis eten in restaurants

Sowieso nr. 2! Dan kan ik iedere dag gewoon buiten de deur eten. Toch kan ik wel variëren, de ene dag sushi, een keertje mcdonalds, een keertje grieks, een keertje tapas. Klinkt goed!

Daarbij heb ik 1 niet meer nodig, omdat ik met een knip in mijn vinger (zie vorig dilemma) alles al op kan ruimen. Super handig!

#105 De elfde van elke maand gaat er een gigantisch confettikanon af in je huis – OF – In de rij voor de kassa moet je altijd een polonaise beginnen

Hahahaha! Dit dilemma is echt geniaal! Ik ga voor nr. 1, lijkt me best gezellig en daarna ruim je de confetti gewoon weer op.
In iedere rij voor de kassa een polonaise beginnen is daarentegen super ongemakkelijk en erg vervelend om altijd te moeten doen.. Zo voor een keertje lijkt het me nog wel okay, maar niet iedere keer weer…

#81 Je wordt elke dag wakker met “Wake me up before you go-go” van Wham – OF – Je spuit elke dag een bus haarspray in je haar

Hmm, ik ga denk ik voor nr. 1. Als ik iedere dag een bus haarspray in mijn haar zou moeten spuiten zou ik het ook iedere avond moeten wassen en dat is mega slecht voor je haar. Net alsof iedere dag een bus haarspray dat niet is haha

In het begin is het misschien nog leuk om met dat liedje wakker te worden, maar het zal gaan irriteren.. Al hoop ik dan maar dat het op een gegeven moment went..

#67 Je glowt in the dark – OF – Als je muziek opzet komt de band automatisch live in je woonkamer optreden

Deze is makkelijk hihi. Nr. 2 natuurlijk! Hoe cool is het dat je dan een live concert hebt van het liedje dat je afspeelt! Lijkt mij echt heel tof.

 

Dit waren dan de dilemma’s voor vandaag. Wil je meer dilemma’s zien, like dan de officiële facebook pagina van Dilemma op Dinsdag!

Liefs, Daphne

Q: Welke keuzes zou jij maken?

Volg je me al op social media? FacebookTwitterInstagramPinterest

One comment on “Dilemma Op Dinsdag || 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge