Dilemma op Dinsdag || 3

Dilemma op Dinsdag 3

Hi! Daar was ik weer. Twee weken geleden ben ik met een nieuwe webserie genaamd Dilemma Op Dinsdag gestart en vandaag heb ik deel 3 voor je in petto. Ik ga weer 5 dilemma’s aan je voorleggen en deze met je bespreken. Enjoy!

Dilemma op Dinsdag is oorspronkelijk een website waarop iedere dinsdag een nieuw dilemma online komt. De dilemma’s die zij bedenken gebruik ik in deze nieuwe rubriek. Iedere week beantwoord ik er 5. Wees niet bang, ik heb toestemming voor het gebruik van de dilemma’s! Ik heb er zin in, dus laten we lekker beginnen!

#36 Je bent doodsbang voor prullenbakken – OF – Je sokken zijn altijd nat

Nr.2! Doodsbang voor prullenbakken, dat wordt een beetje lastig. Zeker buiten heb je vrijwel overal prullenbakken en in ieder huishouden zijn er ook meerdere te vinden..

En ja, natte sokken is mega vervelend. Maar dan doe je toch gewoon een droog paar aan?!

#86 Je kan teleporteren – OF – Je kan van gedaante verwisselen

Sowieso nr. 1! Ik zou echt dolgraag kunnen teleporteren. Hoe cool is het om jezelf gewoon even naar de andere kant van de wereld te teleporteren?! Dan zou ik naar Los Angels, New York of Sydney gaan denk ik!

#101 Er lekt altijd een pakje fristi in je tas – OF – Je hebt altijd een melksnor

Nogmaals nummer 2! Als er iets lekt in je tas is dit echt heel vies, alles zit onder. Laat staan als je pakje Fristi lekt… Dit gaat echt enorm plakken…

Dan maar een melksnor.. Deze kun je tenminste afvegen 😉

#129 Je kunt met dieren praten – of – je voelt je altijd uitgerust

Hier hoef ik niet lang over na te denken! Nr.2 natuurlijk. Hoe fijn is het dat je nooit echt mega moe bent! Dan zou ik echt zoveel meer kunnen doen dan normaal. Normaal gezien stop je ergens mee als je moe bent. Maar dan voel je je uitgerust en kun je veel meer doen op een dag. Lijkt me super!

#144 Je wordt continu achtervolgd door een zwijgende vreemdeling – OF – een willekeurige 2% van je Facebookvrienden verdwijnt in het echt

Pfoe… Even een lastig dilemma om mee af te sluiten.. Holy pancake! Dit is echt heel lastig…
Continu worden achtervolgd door een zwijgende vreemdeling is echt doodeng.. Van sommige facebookvrienden zou je soms wel wensen dat ze in het echt zouden verdwijnen (van die mensen hebben we allemaal wel, no shame), maar in het dilemma staat een willekeurige 2%… Dit zou betekenen dat bijvoorbeeld ook je beste vrienden binnen deze 2% kunnen vallen.. Daar zit je natuurlijk weer niet op te wachten..

Pff, deze is echt ontzettend moeilijk. Nr.1 is echt een no go! Ik kies nr.2, maar dit wil ik wel even toelichten!
Stel dat bij deze 2% mensen zitten die ik daar niet bij wil hebben. In het dilemma staat dat ze in het echt verdwijnen. Er staat niet bij vermeld of ze alleen in het echt verdwijnen of ook op Facebook zelf. Ik ga er dus even vanuit dat dit niet gebeurd. Dan zijn ze dus weg, maar kun je via Facebook weer contact zoeken en je weer herenigen! Best wel ver gezocht, maar het dilemma is ook nogal onmogelijk haha.

 

Dit waren dan de dilemma’s voor vandaag. Wil je meer dilemma’s zien, like dan de officiële facebook pagina van Dilemma op Dinsdag!

Liefs, Daphne

Q: Welke keuzes zou jij maken?

Volg je me al op social media? FacebookTwitterInstagramPinterest

 

One comment on “Dilemma op Dinsdag || 3

  1. Nooit meer moe zijn, heerlijk! Maar met dieren kunnen praten… weet je hoe veel informatie dat je oplevert.. Ik wil in ieder geval waar het ook ten koste van gaat zeker niet altijd natte sokken hebben 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge