Dilemma op Dinsdag || 4

Dilemma op dinsdag 4

Er is in deze serie even een pauze geweest, de laatste aflevering was 16 februari. Oops! But it’s back. Vandaag aflevering 4 met weer vijf nieuwe dilemma’s die ik met je ga bespreken. Enjoy!

Dilemma op Dinsdag is oorspronkelijk een website waarop iedere dinsdag een nieuw dilemma online komt. De dilemma’s die zij bedenken gebruik ik in deze nieuwe rubriek. Iedere week beantwoord ik er 5. Wees niet bang, ik heb toestemming voor het gebruik van de dilemma’s! Ik heb er zin in, dus laten we lekker beginnen!

#37 Je kan alle muziekinstrumenten bespelen – OF – Je kan alle talen spreken

Hmm, beiden zou erg leuk zijn. Maar ik denk dat ik dan toch alle talen zou willen spreken. Dit lijkt me super handig. Dan kun je iedereen verstaan en met super veel mensen communiceren. En ook voor het bloggen zou het handig kunnen zijn. Ik kan genoeg situaties bedenken in ieder geval!

#158 je mag alleen nog maar pasta, pizza en panini eten – OF – je praat met een zwaar italiaans accent

Keuze 1! Ik hou van panini’s, pizza en pasta. Heerlijk! Dat zou ik wel iedere dag kunnen eten. Pastasalade als ontbijt, panini bij de lunch en pizza als avondeten. No problemo!

#121 als iemand een taalfout maakt, geef je diegene een corrigerende tik – OF – als je een typfout maakt, schakelt je computer automatisch uit

Deze is al een stukje lastiger.. Ik wil niemand slaan, ookal is het een corigerende tik.. Maar als mijn pc uitschakelt bij iedere typfout die ik maak, dan was er alleen in deze 3 zinnen al heel vaak een pc uitgeschakelt. En dat is super irritant. Ik denk dat ik dan toch zou gaan voor die corrigerende tik.. Maar alleen omdat het moet..

#114 Je mag alleen nog maar uit vingerhoedjes drinken – OF – je moet elke dag 10 citroenen eten

Sowieso keuze 2! Ik hou van citroen en vind het zelfs lekker om een citroen zo op te eten, dus 10 moet ook lukken. Doe ik het in mijn water, bij het ontbijt in de yoghurt. Eet ik er nog een paar zo op. Moet lukken!

#24 Iedereen hoort wat je denkt – OF – Jij hoort wat iedereen denkt

Ik denk keuze nummer 1. Ik zou er niet gelukkig van worden als ik hoor wat iedereen denkt. Dus dan toch maar dat iedereen hoort wat ik denk. No secrets! Lekker recht voor zijn raap haha. Ik hoop dat mensen er snel aan kunnen wennen hihi.

 

Dit waren alle dilemma’s! Ik hoop dat je het leuk vond. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Welke keuzes zou jij bij de dilemma’s maken?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest

 

2 comments on “Dilemma op Dinsdag || 4

  1. Eigenlijk zijn ze dit keer allemaal heel makkelijk 😛 geef mij maar die pizza en pasta, ik ben wel benieuwd naar wat iedereen denkt en wanneer mensen taalfouten maken geef ik ze al een corrigerende tik. (Grapje natuurlijk) En alle talen lijkt me superhandig! Muziekinstrumenten zou ik niet eens wat mee doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge