Dilemma op Dinsdag || 5

dilemma op dinsdag 5

Het is dinsdag en dat betekent een nieuwe aflevering van Dilemma op Dinsdag. Dé serie waarin ik iedere week 5 verschillende dilemma’s met je bespreek. Dus ook vandaag gaat dat gebeuren. Enjoy!

Ik heb ook deze week weer 5 dilemma’s uitgezocht.

Dilemma op Dinsdag is oorspronkelijk een website waarop iedere dinsdag een nieuw dilemma online komt. De dilemma’s die zij bedenken gebruik ik in deze nieuwe rubriek. Iedere week beantwoord ik er 5. Wees niet bang, ik heb toestemming voor het gebruik van de dilemma’s! Ik heb er zin in, dus laten we lekker beginnen!

#161 Als je rechtshandig bent moet je voortaan alles met links doen (en andersom) – OF – altijd als iemand aan je vraagt hoe het gaat, houd je een monoloog van 10 minuten

Pff, beide keuzes lijken me erg vervelend. Ik ben rechtshandig en kan vrij weinig met links. Maar als iemand aan me vraagt hoe het gaat, dat ik dan een monoloog van 10 minuten moet houden is ook geen pretje.. Hmm… Ik denk dat ik dan keuze 1 doe. Het is in het begin heel lastig, maar ik denk dat ik het dan maar gewoon moet leren. Ik raak er vast wel aan gewend!

#128 Je moet in je handen klappen bij elke stap die je zet – OF – je moet elke vraag met een vraag beantwoorden

Nogal zo’n onmogelijke keuze. Als je in je handen moet klappen bij elke stap die je zet word je helemaal gek van jezelf (en anderen waarschijnlijk ook). Maar als je iedere vraag met een vraag moet beantwoorden krijg je waarschijnlijk hetzelfde effect, je word gek van jezelf en anderen ook. Daarom vind ik deze zo lastig…
Ik denk dat ik toch voor keuze 2 ga, ik denk dat als mensen het van je weten of gewoon niet meer tegen je praten (nee, grapje)  of dat ze het gesprek op de juiste manier laten verlopen omdat ze weten dat je met vragen terug antwoordt.

#30 Één jaar geen mondverzorging – OF – één jaar dezelfde onderbroek aan

Sowieso keuze nummer 1! Een jaar dezelfde onderbroek aan is echt smerig, al is een jaar geen mondverzorging dat natuurlijk ook. In plaats van je tanden poetsen kun je natuurlijk ook een kauwgompje pakken. Dit is nog wel te doen lijkt me!

#39 Al je kleren zijn 3 maten te klein – OF – Je zegt alles 2 keer

Keuze nummer 2! Al mijn kleren 3 maten te klein zou echt een ramp zijn. En sommige dingen moet je bovendien sowieso 2 keer zeggen tegen mensen. Mensen raken er vast snel aan gewend, en daarbij is het ook meteen een soort extra controle voor jezelf!

#42 Je kunt de lokale weersomstandigheden bepalen – OF – Je kunt op elk moment onzichtbaar worden

En dan nog even een positief dilemma om mee af te sluiten!

Ik zou kiezen voor keuze 1! Zo kan ik er voor zorgen dat iedere dag de zon schijnt en dat het lekker warm is. Weg met de regen, onweer en sneeuw!

 

Dit waren alle dilemma’s! Ik hoop dat je het leuk vond. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Welke keuzes zou jij bij de dilemma’s maken?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest

6 comments on “Dilemma op Dinsdag || 5

  1. Wat een verschrikkelijke dilemma’s weer, haha. Ik weet echt niet hoe ik moet kiezen 😛 Een jaar lang dezelfde onderbroek, mijn hemel, hoe dan. Wil er niet eens aan denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge