Dilemma op Dinsdag || 6

Dilemma op Dinsdag 6

Daar was ik weer, ik heb de afgelopen week examens gehad. Daardoor was het vrij stil. Ik heb er overmorgen nog eentje, maar daarna kan ik weer “fulltime” met bloggen bezig zijn. Vandaag is het dinsdag, wat betekent dat ik weer 5 dilemma’s voor je klaar heb staan. 5 nieuwe dilemma’s die ik met je ga bespreken. Enjoy!

 

Ik heb er weer zin in, dus laten we lekker gaan beginnen!

Dilemma op Dinsdag is oorspronkelijk een website waarop iedere dinsdag een nieuw dilemma online komt. De dilemma’s die zij bedenken gebruik ik in deze nieuwe rubriek. Iedere week beantwoord ik er 5. Wees niet bang, ik heb toestemming voor het gebruik van de dilemma’s!

#162 Je bent met één druk op de knop thuis – OF – Iedereen lacht altijd heel hard om je grappen

Keuze 1! Super handig als je bijvoorbeeld op reis gaat. Dan hoef je maar een enkele reis te boeken, dat bespaart weer geld. Geen retourtjes meer voor het vliegtuig, de trein of metro. Gewoon met 1 druk op de knop thuis. Heerlijk lijkt me dat!

#156 Je hebt altijd groen licht en wind mee – OF – Je kunt foto’s maken door met je ogen te knipperen

Ik denk dan ondanks mijn keuze bij het vorige dilemma toch keuze 1.. Ik fiets iedere dag naar school. Ondanks dat ik maar 7 minuten hoef te fietsen, heb ik echt een enorme hekel aan wind tegen. En voor later als ik auto mag rijden is altijd groen licht natuurlijk ook ideaal!

#100 Elke keer als er over je wordt gepraat, krijg je de inhoud toegestuurd in een bericht – OF – Je wordt twee keer per dag aan een hondenriem uitgelaten door je buurman

Sowieso keuze 1! (Alweer hihi..) Soms ben ik heel nieuwsgierig en wil ik graag weten wat andere mensen over me te zeggen hebben als ik er niet bij ben. Alleen komen er soms dingen voorbij die je liever niet zou willen horen. Daar heb ik een oplossing voor. Zet het “zogenaamde berichtje” in de spam-map. Zo komt ‘ie niet direct binnen!

#58 Je hebt 100 bijna identieke sleutels aan je sleutelbos – OF – Je geeft bij 3 zoenen altijd de derde op de mond

En wat een verassing, nogmaals kies ik voor keuze 1! Het klinkt misschien ontzettend vervelend, maar ik heb er iets op bedacht! Ik heb namelijk wel eens een hack gezien voor het uit elkaar houden van je sleutels. Ik zou de bovenkant van iedere sleutel gewoon een ander kleurtje nagellak geven, en dan maak ik er leuke printjes op enzo. Heb je ook nog eens een middagje bezigheidstherapie!

#64 Je hebt een robot-butler – OF – Je onthoudt alles wat je leest

Zoals ik aan het begin van dit artikel al zei, ben ik bezig met mijn examens. Zoals je misschien ook wel weet, doe ik mijn examens in 2 jaar. Dat betekent dat ik na deze examens voor 1 deel klaar ben. Het lijkt me super handig om dan iets te lezen en het vervolgens automatisch te kunnen onthouden. Heerlijk! Daarom kies ik voor keuze 2.

 

Dit waren alle dilemma’s! Ik hoop dat je het leuk vond. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Welke keuzes zou jij bij de dilemma’s maken?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest

 

4 comments on “Dilemma op Dinsdag || 6

  1. Ik snap niet waarom iedereen foto’s wil maken met hun ogen? Iedereen bind dat altijd echt zoiets wat je moet kunnen. Maar het hele mooie idee van fotograferen gaat dan toch weg? Oké met een repetitie of zo lijkt me het ook wel een handig iets maar voor de rest, mwah. je hebt trouwens een hele toffe lay-out!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge