Dilemma op Dinsdag || 7

Dilemma op Dinsdag 7

Vandaag is het dinsdag, wat betekent dat ik weer 5 dilemma’s voor je klaar heb staan. 5 nieuwe dilemma’s die ik met je ga bespreken. Enjoy!

Ik ben super enthousiast, dus laten we lekker gaan beginnen. Ik zou zeggen, ga er lekker voor zitten!

Dilemma op Dinsdag is oorspronkelijk een website waarop iedere dinsdag een nieuw dilemma online komt. De dilemma’s die zij bedenken gebruik ik in deze nieuwe rubriek. Iedere week beantwoord ik er 5. Wees niet bang, ik heb toestemming voor het gebruik van de dilemma’s!

#54 Je woont op de 94ste verdieping van een flat zonder lift – OF – Al je digitale communicatie moet vanaf vandaag via handgeschreven brief

Pfoe, ik begin wel gelijk echt met een onmogelijke.. Optie 2 is echt een no-go, want dan zou ik naar al mijn lezers mijn blogposts in handgeschreven brieven moeten versturen per post.. Daar is echt geen beginnen aan… Maar op de 94ste verdieping wonen van een flat zonder lift is ook echt geen optie.

Ik ga toch voor optie 1, met als reden dat ik direct zou verhuizen!

#74 Je moet één zintuig afstaan – OF – J kunt d lttr “ ” nit mr uitsprkn of schrijvn

Nog al zo’n lastige.. Ik denk dat ik zou gaan voor keuze 1, keuze 2 is echt onmogelijk.. En als ik dan een zintuig af zou moeten staan is het denk ik mijn reukvermogen.. Ik denk dat ik daar op zich wel zonder kan, maar eigenlijk natuurlijk liever niet..

#83 Je mag je alleen wassen in de dichtstbijzijnde zee – OF – Je kunt alleen nog maar fluisteren

Keuze 2! Ik vind zwemmen in de zee al niet fijn, laat staan jezelf erin moeten wassen. En als ik alleen nog maar zou kunnen fluisteren zou dat natuurlijk super vervelend zijn, maar geen wereldramp. Ikzelf en mensen om mij heen wennen er vanzelf aan. En anders maar niet!

#92 Je krijgt nooit meer een complimentje – OF – Je moet altijd binnen de lijntjes van de (stoep)tegels lopen

Nogmaals keuze 2. Als ik nooit meer een complimentje zou krijgen, dan zou ik denk ik echt een slecht zelfbeeld krijgen. Dat is echt niet goed voor je, wie houdt er nu niet van een complimentje op z’n tijd?! En altijd binnen de lijntjes van (stoep)tegels lopen lijkt me echt verschrikkelijk, maar ik denk dat je er op een gegeven moment wel een soort handigheid in krijgt. Dat hoop ik in ieder geval!

#97 Je hebt een vliegende arrenslee – OF – Vrede op aarde

En ff een simpele om mee af te sluiten. Ook hierbij zou ik kiezen voor optie 2! Wie wil er nu niet vrede op aarde?

 

Dit waren alle dilemma’s! Ik hoop dat je het leuk vond. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Welke keuzes zou jij bij de dilemma’s maken?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest

3 comments on “Dilemma op Dinsdag || 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge