Dilemma op Dinsdag || 8

Dilemma op Dinsdag 8 (2)

Dilemma’s, ik ga er weer een aantal bespreken vandaag. Zoals iedere dinsdag bespreek en behandel ik er 5 met je. Vandaag editie 8. Enjoy!

Eerst even een kleine disclaimer:

Dilemma op Dinsdag is oorspronkelijk een website waarop iedere dinsdag een nieuw dilemma online komt. De dilemma’s die zij bedenken gebruik ik in deze nieuwe rubriek. Iedere week beantwoord ik er 5. Wees niet bang, ik heb toestemming voor het gebruik van de dilemma’s!

#167 Je woont in een glazen huis – OF – Je woont in een huis zonder ramen

Pfoe.. Gelijk een moeilijk dilemma op mee af te trappen… Een glazen huis lijkt me niet echt praktisch.. (lees: broeikaseffect en no privacy). Maar een huis zónder ramen is ook geen pretje…

Toch kies ik dan voor 1. Koop ik goede gordijnen, zo heb ik toch privacy en kan ik de warmte een beetje tegengaan!

#140 Je probeert elk gesprek naar het onderwerp “snoekbaars” te leiden – OF – Je moet al het afval opruimen dat je ziet liggen

Optie 2! Ik zou echt een saai gespreksleven hebben als ieder gesprek zou moeten leiden naar snoekbaars. Ik zou sowieso niet weten hoe ik dat voor elkaar zou krijgen haha. Dus dan maar al het afval opruimen dat ik tegenkom. Help ik de wereld ook weer een handje!

#118 Je moet altijd plakstift op je lippen smeren – OF – Voordat je gaat slapen moet je eerst een 5-sterren sudoku oplossen

Optie 2, plakstift op je lippen is echt niet fijn. Laat staan altijd! En ik ben toch iemand die moeilijk in slaap kan komen, dus misschien helpt het oplossen van een 5 sterren sudoku puzzel..

#107 Als je jaloers bent, word je groen – OF – Je ziet alles door een roze bril

Dit keer kies ik voor optie 1. Ik ben gelukkig eigenlijk niet zo vaak jaloers, dus als ik dat dan wel ben. Is dat groene tintje een reminder dat dat echt nergens voor nodig is en dat ik niet jaloers hoef te zijn!

#95 Je draagt altijd schoenen die ieder 5kg wegen – OF – Je gezicht zit ondersteboven

Pff, nog al zo’n lastig dilemma… Jemig zeg…

Ik kies toch voor optie 1, misschien kweek ik op die manier nog wat been spieren ofzo.. En ik hoop dat ik er maar snel gewend aan raak..

 

Weer een editie vol met onmogelijke dilemmas’s, ik vond het leuk. Ik hoop dat jij het ook leuk vond! Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Welk dilemma vond jij het meest onmogelijk?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

5 comments on “Dilemma op Dinsdag || 8

  1. Haha wat een dilemma’s! Ik dacht eerst ook, ik los dat glazen huis op met gordijnen, maar zo’n glazen huis lijkt me ook nog best wel fragiel 😛 hopelijk komt bij het dichte huis een mooie tuin, haha.

    Ik zou echt niet m’n gezicht ondersteboven willen! Dan maar 5 kg schoenen.

  2. Hahaha heel grappig! Ik woon liever in een glazen huis, die heb ik in de buurt wel staan en mijn huis is ook half glas. Gewoon goede screens kopen, blijft je huis koel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge