Dilemma op Dinsdag | 9

Dilemma op Dinsdag 9

Het is weer dinsdag: dus is er weer een nieuwe Dilemma op Dinsdag! Vandaag neem ik zoals altijd weer 5 dilemma’s met je door. Enjoy!

Dilemma op Dinsdag is oorspronkelijk een website waarop iedere dinsdag een nieuw dilemma online komt. De dilemma’s die zij bedenken gebruik ik in deze nieuwe rubriek. Iedere week beantwoord ik er 5. Wees niet bang, ik heb toestemming voor het gebruik van de dilemma’s! Ik heb er zin in, dus laten we lekker beginnen!

Let’s get started!

#168 Elke keer dat je een gans ziet, daalt je IQ met één punt – OF – In elk gesprek moet je solliciteren naar een baan

Wat een dilemma… Ik ga voor keuze 1! Ik zie vrijwel nooit een gans, dus dat scheelt! En ja, wat doet je IQ er nu precies toe?
In elk gesprek solliciteren naar een baan is echt een hel…

#112 Je moet twee jaar in je huis blijven – OF – Je mag nooit meer zitten (liggen mag wel)

Pff… Nogal zo’n onmogelijk dilemma… Hmm..
Ik denk dat ik ga voor… Keuze… 1! Er staat namelijk niet bij wanneer je 2 jaar lang in je huis moet blijven… Dus dan blijf ik als ik oud en bejaard ben wel 2 jaar lang in mijn huis.. Klinkt als een plan haha.

#110 Als iemand je een hand geeft, moet je die hand 5 minuten vasthouden – OF – Elke avond belletje lellen bij alle huizen in een straat naar keuze

Ik denk dat ik ook hier kies voor keuze 1. Het zal de eerste keren ongelooflijk ongemakkelijk worden, maar dan waarschuw ik mensen gewoon van tevoren. Hopelijk wennen mensen er snel aan of kiezen we een andere manier om elkaar te begroeten!

#94 Al het geld dat je verdient in december wordt uitbetaald in chocolademunten – OF – Alles wat je komend jaar schrijft/typt moet in de vorm van een sinterklaasgedicht

Jeetje, wat een dilemma’s heb ik uitgekozen zeg.. Ik ga nogmaals voor keuze 1! Ik hoop vervolgens heel erg dat iedereen dit probleem heeft en iemand zo slim is een speciale bank op te zetten. Dat ik iedere chocolademunt weer terug kan ruilen naar daadwerkelijke euro’s..

#90 Je nagels groeien 1 meter per dag – OF – Je mag alleen nog maar kleding van je moeder/vader dragen (in je eigen maat)

Keuze 2! Daar hoef ik niet zo lang over na te denken.. Bah.. Nagels van meer dan een meter lang… *gruwelt helemaal van binnen*
En als ik dan alleen nog maar kleding van mijn ouders aan mag in mijn eigen maat, dan ga ik lekker aan de slag met een schaar of ik zorg er voor dat mijn ouders kleding kopen die ik ook aan kan en leuk vind!

 

Dit was het alweer voor vandaag. Ik moet bekennen dat ik wel echt weer onmogelijke dilemma’s heb uitgekozen! Ach ja, alles voor het goede doel 😉 Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Welke keuzes zou jij maken bij een van de dilemma’s?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge