Dilemma’s met The Sparkling Beauty

Jullie weten ondertussen wellicht dat ik dol ben op het beantwoorden van leuke dilemma’s. Zeker als ze met beauty te maken hebben. Dat is vandaag het geval. Vandaag beantwoord ik in samenwerking met Romy van The Sparkling Beauty. We hebben elkaar 5 dilemma’s voorgelegd, en die gaan we ieder op onze eigen blogs beantwoorden en eventueel toelichten. Hier dus mijn antwoorden, enjoy!

Zoals ik al zei is dit dus een samenwerking, hier kun je het artikel lezen van Romy. In haar artikel zul je dus de dilemma’s die ik haar heb voorgelegd beantwoord zien. Nu ga ik de dilemma’s die ze mij heeft voorgelegd beantwoorden. Veel leesplezier!

 

Nooit meer makeup kopen bij de drogist of nooit meer bij de parfumerie?

Die is niet zo moeilijk voor mij. Ik koop vrijwel alleen maar makeup bij de drogist, ik denk dat 75% van mijn makeup bij de drogist vandaan komt. Ik koop bijna nooit makeup bij de parfumerie, dus dat kan ik wel missen.

Een maand lang geen makeup dragen of een maand lang een saaie outfit aan?

Een maand lang een saaie outfit! I live for my makeup, ook al draag ik niet iedere dag makeup. Liever een saaie outfit aan met goede makeup, dan een fantastische outfit zonder makeup.

Nooit meer wenkbrauwproducten of nooit meer lipproducten gebruiken?

Oef, dit is een moeilijke… Ik ga denk ik toch voor het nooit meer dragen van lipproducten. Ik kan gewoon niet zonder het bijtekenen van mijn wenkbrauwen. Lipstick is super, soms vergeet ik het op te doen. Dus dan kan ik prima zonder.

Een jaar lang geen makeup kopen of een jaar lang geen kleding kopen?

Dit is ook best een eitje. Ik kan niet zonder het kopen van makeup, I just can’t. Ik koop niet veel kleding, en makeup des te meer. Er gaat geen maand voorbij dat ik geen makeup koop, dus dat is geen optie. Een jaar lang geen kleding kopen dan maar, ik heb tenslotte genoeg. Dat scheelt!

Altijd een perfecte eyeliner kunnen zetten of altijd een mooi egale huid?

Uhmm… Ik denk dat ik hier ga voor altijd een egale huid, ik heb met vlagen best een onzuivere huid. Het komt helaas bijna nooit voor dat ik een mooie egale huid heb. Zou ik wel graag willen! Een perfecte eyeliner daarentegen heb ik al snel, heb die skills gelukkig na veel oefenen onder de knie gekregen!

Dit waren alle dilemma’s. Er zaten een aantal lastige tussen, ik ben benieuwd hoe jij ze zelf zou beantwoorden. Neem je ook nog even een kijkje bij het artikel van Romy? Voor nu bedankt voor het lezen, hopelijk vond je het leuk. Tot de volgende keer!

 

Q: Hoe zou jij bovenstaande dilemma’s beantwoorden?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

4 comments on “Dilemma’s met The Sparkling Beauty

  1. Leuke samenwerking! Ik denk dat ik bij bijna allemaal het zelfde had geantwoord zonder twijfel :p Alleen kan ik niet zo goed zonder mijn UD palette’s en foundation van Delilah en ga zo nog maar door, dus ik denk dat ik dan de drogist make-up had weggedaan :p

    1. Snap ik, had ik waarschijnlijk ook gedaan als ik wat meer high end producten zou hebbeb geprobeerd en als ik meer zou hebben van de parfumerie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge