Douglas Beauty System All in One Amazing Balm

Douglas Beauty System All in One Amazing Balm

Gezichtsreiniging. Ik vind het een interessant iets, ik probeer dan ook heel veel verschillende producten uit. Vandaag de Douglas Beauty System All in One Amazing Balm. Enjoy!

Douglas Beauty System All in One Amazing Balm, 1 product, 4 manieren om het te gebruiken. Ik heb nog nooit zo’n soort product als dit gebruikt. Ik ben benieuwd! Laten we gelijk starten.

Verpakking

douglas beauty balm

Okay, let’s get started! De verpakking bestaat uit twee delen; het doosje en de daadwerkelijke flacon. Laten we met het doosje beginnen. Het is mooi it met roze details, de volledige (en best lange) naam staat op de verpakking. Aan de zijkant staat wat korte uitleg en in verschillende talen. Verder staat er een mooi teken op het doosje. Lekker simpel, maar het werkt!

Hetzelfde geld eigenlijk voor de flacon zelf. Wit met roze details, het mooie sierlijke teken en wat informatie. Wederom lekker simpel, maar het werkt!

I like it!

Ingrediënten

ingredients

GLYCERIN, AQUA (WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CYCLOPENTASILOXANE, SUCROSE STEARATE, PHENYL TRIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNET OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CHLORPHENESIN, OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL, TOCOPHERYL ACETATE, CELLULOSE GUM, PARFUM (FRAGRANCE), XANTHAN GUM, ASTROCARYUM MURUMURU SEED BUTTER, PEG-8, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID, CI 15985 (YELLOW 6), CI 19140 (YELLOW 5), RUBUS IDAEUS LEAF CELL CULTURE, CI 17200 (RED 33)

Douglas over de All In One Amazing Balm

all in one amazing balm

All in One Amazing Balm van Douglas Beauty System verwijdert make-up en voedt, hydrateert, regenereert, repareert en kalmeert de huid. Is geschikt voor elk huidtype, zelfs de meest gevoelige.

Deze balsem is verrijkt met:
• Murumuru boter die de huid voedt en een beschermende laag vormt tegen uitdroging;
• Abrikozenpitolie heeft een voedende werking en voorkomt huidveroudering;
• Frambozenextract voor de versterking van het huidoppervlak en houdt de vochtigheidsgraad van de huid op peil;
• Teunisbloemolie, die de huid voedt, regenereert en versterkt;
• Vitamine E anti-oxidant, die de huid beschermt tegen vrije radicalen.

Bron

How to use

flacon

Er zijn zoals ik al eerder zei 4 manieren om deze All in One Amazing Balm te gebruiken.

Make-up remover: ’s Morgens en ’s Avonds een druppel op het gezicht aanbrengen en licht, draaiend inmasseren om de textuur van gel in olie te doen veranderen. Door de olie-achtige textuur lost de make-up sneller op. Tot slot de huid bevochtigen om de olie in cleansing milk te doen veranderen. Verwijderen met een wattenschijfje, gedrenkt in lauw water.

Hydraterend masker: Breng 1 à 2 keer per week een goede laag aan op het gezicht en de hals. Laat 5 tot 10 minuten inwerken, vervolgens met draaiende beweging inmasseren. Verwijderen met een wattenschijfje, gedrenkt in lauw water.

Regenerend masker: Breng 1 à 2 keer per week een dikke laag aan voor het slapen gaan. Laat 5 minuten intrekken om vervolgens de overtollige crème met een tissue te verwijderen. De volgende ochtend verwijderen met een wattenschijfje, gedrenkt in lauw water.

SOS balsem: In geval van een droge huid een druppel crème geheel inmasseren.

Swatch

swatch

Dit is hoe de gel/crème er precies uitziet. Het voelt op dit moment ook echt als een gel, maar dikkig als een crème. Laten we het maar uit gaan proberen!

 

Try-out

Ik ga het vandaag testen op de make-up remover manier!

before full face

before side wise

Dit is mijn gezicht before. Nu ga ik dus de gel aanbrengen op mijn gezicht, dit inmasseren en vervolgens bevochtigen met wat water. Nog wat verder inmasseren en dan verwijderen met een in lauw water gedrenkt wattenschijfje. Let’s go!

after full face

Hier het eindresultaat! Het werkt zeker. Zodra je de gel eerst inmasseert op je gezicht voelt het erg sticky en trekt het heel lichtelijk. Daarna maak je het vloeibaarder door het te bevochtigen met water. Hierna nog eens goed inmasseren om zo je make-up daadwerkelijk te verwijderen. (Ik bespaar je de panda-ogen foto’s!). Daarna word geadviseerd je make-up en de resten gel te verwijderen met een nat wattenschijfje. Ik heb dit geprobeerd, maar dit werkt voor mij niet prettig. Ik hier liever een wattenschijfje met wat micellair water voor. Dat is wel persoonlijk! Ik heb het gevoel alsof water bij die laatste stap net niet voldoende is. Dat ik dan de viezigheid alleen nog maar meer uitsmeer over mijn gezicht.

De balm werkt wel heel fijn, het weekt voor mijn gevoel de make-up echt van mijn gezicht. Geeft aan het einde echt een lekker fris gevoel. Nadat het dus allemaal van mijn gezicht af is, voelt het wel een klein beetje trekkerig. Maar na mijn toner en dagcrème te gebruiken voel ik hier niets meer van.

Werkt dus prima!

Conclusie

douglas beauty system

Tijd om alles even op een rijtje te zetten. Allereerst de verpakking, een mooie witte verpakking met roze en zilveren details. Daar houd ik wel van, classy maar erg simpel. Love it! Het ziet er op deze manier ook best luxe uit!

Dan het product zelf, het werkt erg goed. Het is erg fijn omdat het je make-up als het ware van je gezicht af weekt. Heel fijn gevoel is dat. Wel vind ik de methode om het aangeraden natte wattenschijfje te gebruiken om alles van je gezicht af te halen niet zo fijn. Ik smeer voor mijn gevoel meer uit dan ik verwijder. Daarom vind ik het persoonlijk fijner om in plaats van water op mijn wattenschijfje wat micellair water te doen. Dit werkt voor mijn gevoel net wat fijner. Dit is uiteraard persoonlijk!

Ik ben erg tevreden, mooie classy verpakking en de balm werkt erg goed!

Prijs/verkrijgbaarheid

De Douglas Beauty System All in One Amazing Balm kost €14,95 (voor 125 ml) en is verkrijgbaar in de Douglas winkel of in de Douglas webshop.

 

Dit was de review, ik vond het echt heel leuk om dit product uit te proberen. Ik hoop dat je er iets aan hebt gehad. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

*Deze post bevat artikelen opgestuurd door een merk/bedrijf

Q: Heb jij al eens zo’n balm gebruikt?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

7 comments on “Douglas Beauty System All in One Amazing Balm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge