Douglas beauty tools

douglas beauty tools

Douglas heeft sinds kort een uitgebreider assortiment in beauty tools. Ik kreeg er een aantal opgestuurd en vandaag test ik ze voor je. Enjoy!

Ik ben enorm enthousiast voor deze grote review. Dus laten we maar meteen beginnen!

Cone-shaped eyeshadow brush // €9,95

cone shaped eyeshadow pencil pencil brush

Als eerste is deze cone-shaped eyeshadow brush aan de beurt. Volgens mij is het net zo iets als een pencil brush, althans daar doet het me een beetje aan denken.. (Correct me if I’m wrong!)

Hij voelt heel zacht aan, maar ik denk dat hij net iets te fluffy is om echt gebruikt te kunnen worden als pencil brush. Voor mij is het eerder een soort kleine, compacte blending tool. En daar vind ik hem super fijn voor. Het is heel fijn om hier even luchtig een donkerdere kleur mee aan te brengen in de outer v. Kortom, ik vind dit een prima kwast!

Brush soap // €8,95

brush soap douglas zeep voor kwasten

Dan iets wat ik eigenlijk nog nooit eerder heb gezien. Ik ken wel brush cleansers, maar ik heb nog nooit echt een zeepblok voor het schoonmaken van je kwasten gezien. Nou, bij deze! Doordat ik het nog niet eerder had gezien was ik er best wel benieuwd naar. En ik was eigenlijk blij verrast door het resultaat. Het maakt je kwasten écht goed schoon. Persoonlijk vind ik dat de zeep een beetje een gek luchtje heeft, dus dit zou misschien nog een tip zijn. Maar het werkt echt heel fijn!

Binnenkort komt hier waarschijnlijk nog een aparte review over online!

Stippling brush // €19,95

foundation brush foundation kwast douglas

Dan helaas een dislike. Ik ben over het algemeen sowieso vrij sceptisch over dit type tools. Het werkt voor mij gewoon niet. Ondanks dat de kwast er mooi en luxueus uitziet (hij doet me een beetje denken aan de MAC 187 kwast) en dat hij super zacht aanvoelt is het hem gewoon niet voor mij. Het brengt bij mij niet mooi egaal aan, het streept en maakt vlekken. Ik moet er 2x zoveel foundation voor gebruiken om hetzelfde effect te krijgen als met een sponsje. Voor die €19,95 koop ik dan liever een echte beautyblender…

Eyelash curler // €6,95

eyelash curler wimperkruller

Een wimperkruller! Iets wat ik heb, waar ik ook zeker het nut van inzie. Het verschil is bij mij altijd duidelijk te zien wanneer ik ‘m wel/niet gebruik. Alleen op een of andere manier vergeet ik ‘m altijd te gebruiken… Wel was ik door de luxueuze uitstraling erg nieuwsgierig. En ik vind hem erg fijn moet ik zeggen! Het handvat heeft een fijne grip, waardoor hij niet zo snel uit je handen glipt. En ja, wat kan ik er verder over zeggen. Het is een wimperkruller haha..

Blender Sponge // €6,95

blender sponge blending sponge douglas

Dit is denk ik wel het product waar ik het meest nieuwsgierig naar was toen ik het pakketje binnenkreeg. Een dupe van een beautyblender. Ondanks dat het wel een beetje een andere vorm heeft dan de beautyblender, is het wel voor hetzelfde doeleinde. Ik ben hem gaan proberen en ik heb er een beetje mixed feelings over. Ik gebruik hem iedere dag, daar niet van. Maar toch..

Hij is vrij hard en als je hem wat natmaakt helpt dit niet. Hij brengt op zich wel egaal aan, alleen met mijn wangen heeft hij soms wat moeite. Dan word het een beetje vlekkerig..

Curved tweezers // €4,95

pincet pincet douglas

Dit is alweer de laatste tool die ik vandaag voor je test in deze review. Er zat in het pakket ook een pincet. Een afgerond pincet met scherpe uiteindes. Toen ik het design zag was ik eigenlijk meteen verkocht. Ik vind het echt mooi dat het pincet qua kleur overloopt van zilver in goud. Echt prachtig! De scherpere uiteindes vind ik erg fijn, zo kun je preciezer werken. Echt een topper dit, momenteel gebruik ik hem iedere dag om mijn wenkbrauwen te epileren!

 

Dat waren alle producten die ik heb ontvangen. Over het algemeen ben ik erg tevreden! Ook wil ik nog even zeggen dat ik de verpakkingen erg mooi vind. Die doorzichtige doosjes met zwarte achtergrond zijn echt heel stijlvol, waardoor alles meteen zo luxe oogt. Zoals ik al zei zijn alle producten van Douglas en zijn dus te koop in de winkels en in de webshop!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

*Dit artikel bevat items die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf*

Q: Welke tool lijkt jou erg fijn?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

 

 

 

 

3 comments on “Douglas beauty tools

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge