Douglas Home Spa Seathalasso

Home Spa Seathalasso

Home Spa Seathalasso

Douglas brengt begin mei een volledig nieuwe Home Spa lijn uit. Genaamd Seathalasso; stimulerend, regenererend en hydraterend. ‘The power of the sea, a gift for your skin’. In deze review behandel ik alle producten uit deze compleet nieuwe lijn. Veel plezier!

Seathalasso, dat is dus de naam van deze nieuwe Home Spa lijn van Douglas. Deze nieuwe lijn biedt een heerlijk frisse manier om lichaam en geest te verwennen met stimulerende en verzorgende ingrediënten it de oceaan. Met de verslavende geur maak je een duik in een zee van vitaliteit en recreatie – midden in jouw badkamer!

De geur

De geur bestaat uit een stimulerende creatie van bloemen en houtachtige geurnoten, gecombineerd met jasmijn, sering en oranjebloesem met witte muskus en noten van cederhout. Deze geurcreatie zorgt voor een direct wegdroom moment alsof je je in de oceaan bevindt. Je kunt de geur als fris en vrouwelijk omschrijven, maar ik vind hem ook zeker te doen voor mannen. Zo vindt mijn broertje de geur ook heel lekker en gebruikt stiekem de douche gel ook gewoon hihi.

Topnoten: Lelietje van Dalen, Bergamot, Appel
Hartnoten: Delicaat van Jasmijn, Sering, Oranje Bloesem
Basis noten: Witte Muskus en Cederhout

Verpakking

De verpakking ziet er, net als de laatst uitgekomen lijn, erg mooi uit. De mintgroene kleur laat je meteen verlangen naar de zomer. Heerlijk! Ik vind het leuk dat de verpakkingen afgewisseld doorzichtig en niet-doorzichtig zijn. Ik vind de verpakkingen er mooi en luxe uitzien, ik ben absoluut onder de indruk en kan niet wachten alles uit te proberen! Alleen al om de verpakking kun je deze Seathalasso producten toch niet laten liggen?!

Invigorating Shower Foam

“Een krachtige douche-ervaring die je het gevoel geeft alsof je een duik in een zee van ontspanning neemt. Terwijl de zee mineralen de huid stimuleren, neemt de delicate geur je mee naar een wereld van recreatie. (Vrij van parabenen)”

Van deze shower foam wordt ik heel erg blij. Het is een heerlijk schuim, dat een super luxe gevoel geeft. Sowieso ben ik onwijs fan van shower foams, en momenteel is dit mijn favoriet geworden. Het geeft een heerlijke geur af, echt alsof je aan het strand bent in de zon. Heerlijk! Het enige minpuntje vindt ik dat het niet direct als schuim uit de flacon komt, het komt als een milky-gel achtige substantie uit de flacon die je vervolgens schuimend maakt als het in aanraking komt met water. Het is niet vervelend, maar ik vind het een tikkie fijner als het direct als schuim uit de flacon komt. Wel leuk dat ze het ook uit hebben gebracht in een travel size!

Douglas Home Spa Seathalasso Shower Foam / 200 ml (€7,99) & 75 ml (€4,99) 

Purifying Shower Gel

“Deze zuiverende shower gel bevat de bekende ontspannende ingrediënten van de thalasso behandeling, zoals zeewier en zee mineralen. Het reinigt de huid en verspreidt een heerlijk aquatisch, frisse geur. (Vrij van parabenen)”

Ik ben echt dol op deze shower gel. Hij is heerlijk fris en geeft een schoon gevoel. Lekker als je even niet die luxe hoeft van een shower foam. Ik gebruik hem wel meestal in combinatie met een douche puff, gewoon omdat het dan nog betere geur afgeeft en toch lekker wat meer schuimt. Heerlijk! Deze vind ik vooral fijn om te gebruiken na het sporten, lekker verfrissend. Ik kan me ook voorstellen dat deze heerlijk is onder de douche na een dagje zwemmen in de zomer. Ik ben fan!

Douglas Home Spa Seathalasso Shower Gel / 300 ml (€9,99)

Purifying Salt Scrub

“Deze scrub maakt gebruik van de traditionele ingrediënten van de thalasso therapie, zoals zeewier, zee mineralen en zeevenkel. Het zuivert en remineraliseert de huid. Gebruik een of twee keer per week voor een schone en gezonder huid. (Vrij van parabenen)”

Zoals je misschien wel weet ben ik niet dol op scrubs voor het lichaam. Ik weet dat het heel goed werkt, maar toch vind ik het gewoon niet zo fijn. Het is niet zo mijn ding. Sinds ik de scrub van de vorige Home Spa lijn heb getest, ben ik wel overtuigd dat ik het wat vaker eens zou moeten gebruiken. Puur omdat mijn huid er super goed van wordt gereinigd en dat mijn huid er mega zacht van wordt. Daarom gebruik ik deze scrub nu tijdens een me time momentje. Lekker onder de douche even gebruiken. Top!

Douglas Home Spa Seathalasso Salt Scrub / 200 gr (€14,99)

Revitalising Body Lotion

“Deze revitaliserende body lotion is samengesteld uit effectieve ingrediënten uit de oceaan, zoals zeewier en zeezout – voor een diep hydraterend en revitaliserend effect op je huid. Avocado-olie en sheabutter maken de huid heerlijk zacht. De body lotion wordt snel opgenomen door de huid. (Vrij van parabenen)”

Snel intrekken doet deze body lotion absoluut, het laat ook geen vettig laagje achter. Dat is top, voor je het weet is hij al ingetrokken. Deze body lotion ga ik vooral veel gebruiken in de zomer, het is een wat lichtere body lotion. De body cream uit deze lijn is wat dikker en is perfect nu mijn huid nog droog is van de winter. De geur is wederom super lekker en geeft een luxe, spa gevoel.

Douglas Home Spa Seathalasso Body Lotion / 300 ml (€12,99)

Remineralising Body Cream

“Deze remineraliserende body cream verwent je huid met geselecteerde thalasso ingrediënten. Het geeft je huid de zorg die het nodig heeft en verspreidt een speciale, aquatische frisse geur. Wordt snel opgenomen door de huid. (Vrij van parabenen)”

Ook deze body cream trekt lekker snel in en laat geen vettig laagje achter op de huid. Ik gebruik deze momenteel heel veel. Bijna iedere avond en na het douchen. Heerlijk, zeker als ik onder de douche de shower foam of gel al heb gebruikt. Super lekker! Het is niet een mega dikke crème, maar zeker dikker dan de body lotion. Hij is dus niet al te zwaar en dat is fijn, hierdoor kun je het ook in de zomer prima gebruiken.

Douglas Home Spa Seathalasso Body Cream / 200 ml (€14,99)

Toning Body Oil

“Deze body olie verwent de huid met ingrediënten van de thalasso behandeling, zoals zeewier en zeevenkel. Voor een optimaal resultaat, ’s ochtends en ’s avonds inmasseren met circulerende bewegingen. De massage stimuleert de microcirculatie van de huid die resulteert in een strakkere huid. (Vrij van parabenen)”

Of deze huidolie echt bijdraagt aan een strakkere huid durf ik niet te zeggen, daar heb ik dit product niet lang genoeg voor getest. Wel vind ik het een fijne olie, de verpakking is alleen iets minder praktisch. De body olie uit de vorige lijn, zat in een spray flacon. Deze olie zit in een flacon met een gaatje aan de bovenkant. Dit werkt toch iets minder praktisch. Daarnaast trekt het wel heel snel in en laat het maar heel minimaal een vettig laagje achter. Ik kan me heel goed voorstellen dat je dit een fijn product vindt voor in de zomer als een body lotion of cream toch net wat te zwaar voor je zijn. Erg fijn, het maakt je huid echt zijdezacht!

Smoothing Hand Cream

“Deze verzachtende handcrème biedt een speciale behandeling voor droge handen. Het bevat effectieve thalasso ingrediënten die je handen zacht maken en verzorgen. (Vrij van parabenen)”

Ook dit product trekt lekker snel in, bij een handcrème vindt ik dit extra fijn. Ik vind het super vervelend als een handcrème heel lang doet over het intrekken, aangezien ik niks kan doen met van die vette handen. Zeker een groot pluspunt voor mij! Deze handcrème laat mijn handen zijdezacht en gehydrateerd achter. Daarnaast ruiken mijn handen mega lekker na gebruik van de handcrème. Momenteel gebruik ik hem vaak als ik terug kom van mijn werk, dan kunnen mijn handen wel wat verzorging gebruiken. Echt een heel fijn product!

Douglas Home Spa Seathalasso Hand Cream / 75 ml (€4,99)

Fizzing Bath Cube

“Dit bruisende bad tablet lost in warm water op in kleine belletjes die zachtjes barsten op de huid. Geniet van de aquatische en bloemige geur met een ondertoon van jasmijn om lichaam en geest te revitaliseren. (Vrij van parabenen)”

Dit is het enige product dat ik niet echt heb kunnen testen. Ik heb namelijk geen bad, wij hebben alleen een douche. Daarom heb ik dit niet kunnen testen als bath cube, wel heb ik in gedachten dat ik deze ga gebruiken in een voetenbadje bij mijn volgende me time momentje. Helaas heeft de bath cube de reis in een doos ook niet overleefd, ik kreeg hem helemaal verkruimeld binnen. Dat is jammer!

Douglas Home Spa Seathalasso Bath Cube / 24 gr (€1,49)

Caring Hand Wash

“Deze zeepvrije formule met algenextracten en zeezout reinigt en verzorgt de handen. Antibacterieel en pH-neutraal, uw thalasso behandeling begint zodra je je handen gaat wassen. (Vrij van parabenen)” 

Heel erg leuk dat ze ook een handzeep toe hebben gevoegd aan deze lijn. Een erg leuke toevoeging! Ik gebruik hem natuurlijk om mijn handen te wassen, maar ook voor het wassen van mijn beauty blender en make-up kwasten is ‘ie super fijn. Heel mild, maar reinigt heel goed. En laat natuurlijk een super lekkere geur achter. Een hele fijn handzeep die nu in de badkamer staat bij de wastafel. Wat ook heel fijn is dat ik er geen droge handen van krijg, dit krijg ik wel vaak van handzepen.

Douglas Home Spa Seathalasso Hand Wash / 300 ml (€6,99)

Vitalising Body Spray

“Deze vitaliserende body spray bevat ingrediënten van de thalasso behandeling, zoals zeewier en zee mineralen. Het geeft je het gevoel van het nemen van een diepe adem helende zoute lucht van de oceaan. (Vrij van parabenen)”

Ik kan me voorstellen dat een parfum een beetje too much is in de zomer, dan is er gelukkig een body mist zoals deze. Het bevat de iconische, heerlijke geur van de Seathalasso lijn, maar dan in een body spray. Ik weet zeker dat ik deze in de zomer veel zal gaan gebruiken!

Douglas Home Spa Seathalasso Body Spray / 100 ml (€14,99)

Eau de Toilette

“Geniet van pure welzijnsmomenten met de unieke Seathalasso geur. De aquatische geur combineert de zachte frisheid van de zee met de warme sensualiteit van witte muskus en cederhout. Voor een dagelijkse dosis luxe.”

Deze eau de toilette is de meeste nieuwe toevoeging aan de Home Spa collectie. Nog niet eerder hadden ze binnen een lijn een eau de toilette. Wel super leuk! Hoe kun je nu beter genieten van deze lekker geur, als door gebruik van een eau de toilette. Ik vind de flacon ook heel mooi, daarnaast is de inhoud ook lekker groot. Top! Deze gebruik ik momenteel bijna iedere dag als parfum.

Douglas Home Spa Seathalasso Eau de Toilette / 100 ml (€29,99)

 

Dit waren alle producten uit de Seathalasso lijn. Ik ben er ontzettend blij mee en zal ze allemaal met heel veel plezier gebruiken. Ik geniet echt van de super lekkere geur. Echt een luxe, wellness gevoel. Heerlijk! De producten zullen vanaf begin mei in de schappen liggen en online verkrijgbaar zijn. Nog heel eventjes geduld dus!

Dit was mijn review, ik vond het super leuk om alles uit te proberen. Hopelijk vond je het leuk om te zien en heb je er iets aan gehad. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Q: Welk product van de Seathalasso lijn ga jij kopen?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

 

One comment on “Douglas Home Spa Seathalasso

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge