Douglas Naturals Hydrating Mask

Douglas Naturals Hydrating Mask

Een hydrating mask is iets wat mijn huid op zijn tijd goed kan gebruiken. Daarom test ik vandaag deze van Douglas Naturals voor je. Benieuwd wat ik er van vind? Kijk dan gezellig mee!

Dit hydrating mask van Douglas Naturals had ik nog nooit eerder gezien. Maar zodra ik het in een persbericht langs zag komen, moest ik zeggen dat ik wel erg benieuwd was. Mijn huid is op dit moment echt heel droog met heel veel velletjes en dat is simpelweg vervelend. Andere crèmes hebben tot nu toe geen effect gehad, maar maskertjes zijn naar mijn mening altijd een stuk effectiever!

Verpakking

Douglas Naturals Maskertje Hydrating Mask

Dit is de verpakking. Ik vind de kleur goed passen bij deze Douglas Naturals feeling. Er goed gedaan! Het is een handige kleine verpakking die dus makkelijk mee te nemen is. Verder erg basic, maar dit vind ik geen probleem. De icoontjes ondersteunen het natuurlijke aan dit hydrating mask. Basic, maar ik ben wel tevreden.

Ingredienten

Ingredients

qua, Glycine Soja Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil*, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter*, Isoamyl Laurate, Glycerin, Zingiber Officinale Water, Camellia Sinensis Leaf Water*, Aloe Barbadensis Leaf Powder, Lecithin Hydrogenated, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Ascorbyl Palmitate, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Sodium Lactate, Sodium Levulinate, Glyceryl Caprylate, Talc, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Anisate, Parfum, Limonene, Linalool, Citral
* biologische bestanddelen

Douglas over dit hydrating mask

Maskertje Douglas

Het hydraterende masker van Douglas Naturals beschermt de droge en gevoelige huid. Door het hoge gehalte aan lecithine stimuleert het masker de vochtbalans van de huid. Sheabutter maakt de huid zijdezacht en beschermt het tegen vochtverlies. Arganolie zorgt voor een soepele en stralende huid en verbetert de huidbalans. Zonder parabenen, synthetische kleurstoffen of geurstoffen.

Bron

Conclusie

Mask Douglas Naturals

Wauw! Dit masker heeft mijn huid echt goed gedaan. Het heeft weer minder velletjes en voelt een stuk minder droog aan. Ik ben erg tevreden. De substantie bracht erg fijn aan, ik word er wel vrolijk van! De verpakking is vrij eenvoudig, had misschien wel een luxere verpakking gewild. Maar het basic kantje aan de verpakking past wel weer bij het natuurlijke van dit hydrating mask..

Ik ben over het algemeen erg tevreden!

Dit hydrating mask van Douglas Naturals kost €1,95 en is te koop in de Douglas Webshop.

 

Ik hoop dat je iets hebt gehad aan deze review, ik kan hem echt zeker aanraden! Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer.

Liefs, Daphne

*Dit artikel is gesponsord door Douglas*

Q: Wat is jouw favoriete maskertje?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest

One comment on “Douglas Naturals Hydrating Mask

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge