Empties maart 2017 – o.a. The Body Shop, Dermolin & Nivea

Maart is ten einde en daarom is het tijd mijn opgemaakte producten te laten zien. Enjoy!

De bak zit aardig vol. Het is lente en dus tijd voor een voorjaarsschoonmaak. Dat had ik hiermee ook een beetje. Ik kwam tot de ontdekking dat mijn back-up bak uitpuilt en ik meer dan 8 douche gels en – foams open in de douche heb staan. Tijd om daar verandering in te brengen. Ik koop veel nieuwe dingen en gebruik ze dan even en ope vervolgens weer iets nieuws. Ik maak dus steeds niks op. Daar wil ik verandering in gaan brengen. Ik heb het doel de komende tijd meer op te maken. Hier een goed begin. Nu moet ik wel even bekennen dat de inhoud van deze bak niet alleen van afgelopen maand is, maar van een langere tijd.

Het lijkt me leuk dit empties artikel weer een vaste rubriek te maken op mijn blog. Lijkt jou dat ook leuk? Laat dat dan even weten in de comments. We beginnen in ieder geval met afgelopen maand, namelijk maart. Genoeg gekletst, laten we beginnen!

Haar producten

Nivea Diamond Gloss Care Shampoo (& Conditioner)

We beginnen met alle producten voor het haar. Als je de review van deze shampoo van Nivea hebt gelezen, weet je hoe fijn ik deze vind. Mijn moeder vind hem ook erg prettig, dus eigenlijk hebben we deze samen opgemaakt. Ik heb ook de conditioner uit deze lijn opgemaakt, maar die heb ik per ongeluk weggegooid.

Kruidvat Volume Droogshampoo, Batiste Blush Droogshampoo & Batiste Dark en Brunette Droogshampoo

Ik heb de afgelopen tijd maar liefst 3 droogshampoos opgemaakt. Ik gebruik dit best regelmatig om het wassen van mijn haar nog net één dagje uit te stellen, ook gebruik ik het om mijn haar meer volume te geven. Eentje van Kruidvat, die vond ik heel fijn en kost maar €2,50. Super cheap! Ook heb ik er twee van Batiste opgemaakt, deze vind ik een tikkie fijner. Ik heb de varianten Blush (lees: review) en Dark & Brunette opgemaakt. Alleen zijn ze duur vind ik en niet per se zuinig in gebruik. Deze koop ik dus vaak als ze in de aanbieding zijn.

Douche producten

The Body Shop Frosted Berries Douche Gel

Voor het eerst dat ik een product heb opgemaakt van The Body Shop! Deze super lekker ruikende douchegel heb ik van mijn broertje gekregen. Sindsdien heb ik hem met heel veel plezier, en in combinatie met een douche puff, gebruikt. Echt een feestje in de douche. Sowieso vind ik de douche gels van The Body Shop heel fijn, ze ruiken super lekker en laten je huid niet uitdrogen. Top!

Dermolin Douche Foam

Nog een douche product. Namelijk deze douche foam van Dermolin. Deze gebruikte ik als ik iets meer wilde als een douche gel, ik liet hem dan even zitten en scheerde er vervolgens mijn lichaam mee. Daarna spoelde ik hem af. Had ik mezelf én lekker gewassen en was ik weer gescheerd. Twee vliegen in één klap. Ik kan sowieso iedereen aanraden een douche foam ook gewoon te gebruiken als scheer schuim. Scheelt weer geld en je hebt het dan toch al op je lichaam zitten.

Skin Care Producten

Nivea Micellair Water voor de droge/gevoelige huid

Ook heb ik in de afgelopen tijd twee flacons van het Nivea Micellair Water opgemaakt voor de gevoelige huid. Deze vond ik super fijn en gebruikte ik om in de ochtend mijn gezicht op te frissen en in de avond om mijn make-up eraf te halen. Ik gebruik nu een micellair water van Garnier, ook heel fijn. Die zit denk ik in de volgende empties!

Onyx (Action) Make-up Doekjes

Ik heb ook nog drie verpakkingen met make-up doekjes opgemaakt van de Action. Deze gebruik ik soms in de ochtend om op te frissen, verder om make-up swatches te verwijderen. Make-up foutjes te corrigeren en heel af en toe (in een luie bui) om de make-up van mijn gezicht te halen. Ik weet dat dat laatste niet goed is, gelukkig komt dat ook bijna niet voor.

Wattenschijfjes van Kruidvat en Hema

Ook heb ik twee verpakkingen met wattenschijfjes opgemaakt. Deze gebruik ik in combinatie met het micellair water om make-up te verwijderen, in combinatie met nagellak remover om nagellak te verwijderen. Of om de toner te gebruiken op mijn gezicht in mijn skin care routine. Meerdere doeleinden dus, vandaar dat het er zo hard doorheen gaat! Ik heb er hier eentje van de Hema opgemaakt, ze waren op en ik zag ze daar. Dus nam ik ze daar mee, ik vind ze alleen niet top. Ze hebben niet zo’n randje zeg maar, waardoor ze super snel gaan pluizen en daar heb ik een hekel aan. Die van Kruidvat zijn goedkoper, koop ik vaak in zo’n pak van drie en die hebben wel zo’n randje. Voortaan koop ik ze dus daar.

Make-up Producten

Essence The Gel Polish Top Coat – Catrice Even Skin Tone Beautifying Foundation (005 Even Ivory) – Catrice Glam & Doll False Lashes Mascara

Ik heb wat make-up producten opgemaakt, dat komt niet vaak voor. Ik heb nu eenmaal veel make-up en wissel veel af, dan maak je niet snel iets op. Toch is het me gelukt! Ik heb mijn favoriete foundation en mascara opgemaakt. Gelukkig heb ik back-ups in huis, dus die zijn al in gebruik. Daarnaast doe ik een top coat weg, deze is kei en keihard geworden en kan ik dus niet meer gebruiken. Wel was het een fijne top coat, dat kun je lezen in deze review.

 

Dit is alles wat ik in maart (en een tijdje daarvoor) allemaal heb opgemaakt. Het was best wat en daar ben ik blij mee, hopelijk wordt het deze maand even veel. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Q: Wat heb jij opgemaakt in maart?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

8 comments on “Empties maart 2017 – o.a. The Body Shop, Dermolin & Nivea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge