Empties || May ’16

empties may 2016

Mei loopt alweer tot zijn einde, daarom leek het me leuk om te laten zien welke producten ik afgelopen tijd heb opgemaakt. Van shampoo tot mascara, het komt allemaal voorbij. Enjoy!

Laten we meteen gaan beginnen!

Allereerst nog even een kleine disclaimer. Dit artikel valt onder mei 2016, maar de meeste producten heb ik of net voor mei of in de loop van een aantal maanden opgemaakt. Het is niet zo dat ik 2 shampoo’s binnen 1 maand opmaak. Dit is meestal in 2,5 maanden. Dus dan kun je daar eventjes rekening mee houden!

action make-up verwijderingsdoekjes

Allereerst 3 verpakkingen met make-up verwijderingsdoekjes van de Action. Deze bevallen me erg goed, lekker cheap. Ik ben niet zo heel erg veeleisend op dit gebied. Nu denk je alleen misschien: “drie hele verpakkingen?!” Dat heb je inderdaad goed gezien. Ik heb in totaal 75 doekjes ‘opgemaakt’. Wel moet ik hierbij vertellen dat ik er sowieso iedere dag een gebruik voor ik mijn make-up aanbreng. Verder gebruik ik ze veel voor het eraf halen van swatches.

essence all about matt! fixing compact powder

Dan mijn geliefde fixing powder van Essence. Dit is denk ik al de 3e verpakking die ik opmaak. Momenteel ben ik alweer eventjes bezig aan mijn 4e exemplaar. Het is gewoon echt mijn favoriete poeder om mijn foundation en concealer mee te fixeren. Ik zal deze denk ik voor altijd blijven gebruiken!

essence maximum definition volume mascara

Dan een mascara. Deze is niet zo zeer echt op, maar gewoon zo oud dat het echt tijd was om hem weg te doen.. Dit is mijn 2e exemplaar van deze mascara. Ik vond hem altijd super fijn, maar ik gebruik nu de Glam & Doll False Lash Mascara van Catrice heel veel. Ik heb deze van Essence dus ook niet opnieuw gekocht, omdat ik simpelweg gewoon fijnere mascara’s in mijn bezit heb. Wel is het echt een prima budget mascara!

Guhl zijdeglans conditioner

Dan een superfijne conditioner. Deze zijdeglans conditioner heb ik met heel veel liefde gebruikt. Het was echt mijn favoriet, dus ik was echt niet blij toen deze op was. Overigens heb ik uit diezelfde Zijdeglans lijn de shampoo opgemaakt, alleen deze had ik per ongeluk al weggegooid..

nivea diamond gloss & care shampoo and conditioner

Nadat de shampoo en conditioner van Guhl op waren, wilde ik ze in eerste instantie opnieuw kopen. Toen kwam ik er alleen achter dat ze best wel prijzig zijn (vind ik dan..). Ik had ze namelijk een hele tijd terug gekregen van Guhl om te proberen. Toen ik dus naar de winkel ging zag ik dat de Nivea shampoo in de aanbieding was. Toen ben ik op zoek gegaan naar een conditioner die leek op die van Guhl. En die heb ik gevonden! De Diamond Gloss Care lijn van Nivea is te vergelijken met de Zijdeglans lijn van Guhl.

hema wattenschijfjes

Dan een verpakking met wattenschijfjes. Deze is toevallig van de HEMA, maar ik heb echt totaal geen voorkeur voor merk als het aankomt op wattenschijfjes. Deze bevielen prima, ik heb er in de afgelopen tijd echt nog wel meer opgemaakt. Alleen die verpakkingen had ik ook al weggedaan. Ik gebruik wattenschijfjes voor het verwijderen van mijn make-up ’s avonds met micellair water of voor het verwijderen van mijn nagellak.

kruidvat tissuemasker

Dan een maskertje. Een tissuemasker van Kruidvat. Ik had zelf nog nooit eerder een tissuemasker/sheet mask geprobeerd. Ik vond het best wel fijn, maar ook eventjes wennen. Ik ben gewend een normaal maskertje te gebruiken. Waarschijnlijk komt hier binnenkort ook nog een review over, ik heb de foto’s namelijk al gemaakt!

maybelline master precise liquid eyeliner

En als laatste. Mijn all time favourite eyeliner. Ik heb er al eens een mega enthousiaste review over geschreven en mijn mening is nog steeds hetzelfde. Inmiddels was het na ruim anderhalf jaar dagelijks gebruiken nu toch echt wel tijd voor vervanging. Toen hij in de aanbieding was heb ik er meteen 2 ingeslagen, zodat ik voorlopig weer vooruit kan. Ik kan namelijk echt niet meer zonder!

 

Dat was het dan, dat waren alle spulletjes die ik de afgelopen tijd heb opgemaakt. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Welke producten heb jij de laatste tijd opgemaakt?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge