Empties May & June 2017

Het heeft even een maandje langer geduurd dan normaal in verband met examen etc. Hier weer een nieuwe editie van Empties, waarin ik alles laat zien dat ik heb opgemaakt. Dit keer dus van twee maanden tegelijk, daarom is het lekker veel. Enjoy!

Hair

Kruidvat Verfrissend Droogshampoo. Ik vind de droogshampoos van Batiste heel erg fijn, maar die koop ik niet als er geen aanbieding is. Daar vind ik ze dan net te prijzig voor. Op dit moment waren ze even niet in de aanbieding dus kocht ik deze. Werkte prima, alleen ik moest echt uitkijken voor een witte/grijzige waas. Dat is wel jammer! Als Batiste de volgende keer weer niet in de aanbieding is, koop ik deze zeker opnieuw.

Andrélon Biotin Strength Shampoo. In de review van een tijdje terug las je dat ik deze niet heel bijzonder vind. Dat is ondertussen veranderd. Ik heb sinds die review twee andere shampoos geprobeerd en ik vind deze veel fijner. Het versterkt mijn haar zeker en maakt mijn haar goed schoon. Dat vind ik toch wel belangrijk. Koop ik zeker weten opnieuw, in fact er staat alweer een nieuwe in de douche en nog een backup in de kast hihi.

Andrélon Biotin Strength Conditioner. Over deze conditioner ben ik heel tevreden, dat kon je al lezen in de review. Het maakt mijn haar lekker zacht, klitvrij en versterkt mijn haar. Het is een fijne dikke substantie dat mijn volle haar wel nodig heeft. I love it! Deze is helaas wel écht op, dus zodra er weer een goede deal is koop ik deze zeker!

Nivea Diamond Gloss Shampoo. Zoals je al wel weet ben ik groots fan van deze lijn. Deze is wel op nummer 2 gekomen na het testen van de Biotin Strength lijn van Andrélon. Deze heb ik dan ook opgemaakt voor ik aan het testproces van die lijn begon. Nog steeds echt een topproduct. Gelukkig heb ik er nog wat backups van!

Nivea Diamond Gloss Conditioner. Deze vind ik nog veel fijner dan de shampoo uit dezelfde lijn. Dat kon je al lezen in een review die ik er een hele tijd geleden over heb geschreven. Een lekker volle substantie, dat heeft mijn dikke haar wel nodig. I love it to pieces! Ook hier heb ik gelukkig nog wat backups van in de kast staan.

Andrélon Biotin Strength Masker. Weer zo’n topper! Afgelopen tijd heb ik dit met heel veel liefde gebruikt. Ik vond het dan ook ontzettend jammer dat het nu op is. Ik vind het een top product, het doet mijn haar echt goed. Maakt het zijdezacht en versterkt het heel erg. Helaas is deze net als de conditioner écht helemaal op. Bij de eerst volgende deal koop ik deze zeker opnieuw!

Skincare

Neutral Face Wash. Hier heb ik een beetje bij vals gespeeld. Dit product is niet helemaal op. Helaas was het product niet goed meer. Het werkte niet lekker meer en had geen lekkere geur meer. Ik besloot het weg te doen, het stond tenslotte al een hele tijd in de douche.. Ik gebruikte het niet zo veel, het product werkte goed voor mijn gevoelige huid. Alleen hielp het niet voor mijn droge huid. Ik zou het dan ook niet opnieuw aanschaffen.

Garnier Skin Active Micellair Reinigingswater. Ten eerste, wat is dit een topper! Ik besloot deze na alle goede verhalen zelf eens te proberen. Hiervoor gebruikte ik het micellair water van Nivea. Ik wil denk ik nooit meer iets anders. Het reinigt al mijn makeup in een handomdraai. Het ligt in dezelfde prijscategorie en is vaak in de aanbieding. Ik ben fan! Ik heb net een grote voordeelverpakking ingeslagen. Die is 700 ml, dus ik kan voorlopig vooruit!

Philosophy Purity Made Simple Cleanser.  Een hele fijne cleanser die je al eens in een shoplog hebt gezien. Ik heb hem met veel liefde gebruikt, ik zou hem zeker opnieuw kopen. Wel alleen als ‘ie in de sale is. Zeker voor mijn droge/gevoelige huid werkt hij heel fijn. De geur vond ik niet super lekker, maar was prima te doen. Ik ben fan!

Douche

Kruidvat Spa Secrets Magic of Brazil Shower Nectar. In de review kon je al lezen dat ik deze shower gel erg lekker vind. Ik heb hem dan ook met veel plezier opgemaakt. Hij stond al een hele poos in de douche, dus ik besloot hem dan nu maar eens op te maken. Wel was ik hem tegen het einde wel een beetje zat, hij is gewoon heel zuinig in gebruik. Door hem zo lang te gebruiken verlangde ik op een gegeven moment wel naar iets anders. Zou ik opzich opnieuw kopen, maar ik ken lekkerdere producten.

Douglas Home Spa Seathalasso Shower Gel. Dit is echt een favorietje. Hij is zelfs al eens in een Currently Lovin’ voorbij gekomen. Ook in de review kon je zien dat ik er dol op ben. Het is een super lekkere geur, zeker voor deze zonnige periode. Ik heb hem met heel veel plezier opgemaakt, ik weet bijna zeker deze in de toekomst opnieuw te kopen. Eerst maar eens de rest van mijn backups opmaken!

Nivea Silk Mousse Shower Foam. Ik denk dat ik dit wel kan promoveren tot een van de beste shower foams die ik ooit gebruikt heb. De geur is heerlijk, zoals we die van Nivea kennen. Het is een rijke, volle mousse. Dat is zeker een pluspunt! Daarnaast komt het meteen uit de bus als schuim. Niet zo’n gel die je met water tot schuim moet maken, dat vind ik echt niet tof. Ik heb alweer een nieuwe geur in de douche staan. Heerlijk!

Kneipp Vijgenmelk en Arganolie Shower Foam. Deze stond al een tijdje in de douche. En ik kwam erachter dat er helemaal niet veel meer in zat. Het was dus mijn doel om deze op te maken. Is zonde om zo te laten staan! En het is gelukt. Prima shower foam. Ik vond het niet een geur die ik 1-2-3 uit zou kiezen, maar zo voor een keertje vond ik het wel lekker.

Kruidvat Spa Secrets Magic of Brazil Shower Foam. De geur is heel lekker, dat wist ik al. Van het schuim zelf ben ik niet ondersteboven. Het is zo’n gel die in schuim moet veranderen. Zoals ik eerder al zei vind ik dat niet tof. Het is dat de geur zo lekker is, anders had ik deze niet zo fijn gevonden. Het werkte verder prima als scheerschuim, daarvoor heb ik het dan ook opgemaakt haha. Ik zou deze niet snel opnieuw kopen denk ik.

Makeup

Maybelline Lash Sensational Lash Multiplying Mascara. Hier zie je een groots favoriet. Volgens mij heb ik dat al vaker gezegd. Ik vind dit echt een hele fijne mascara, die alles bevat wat ik in een mascara zoek. Het geeft volume, is goed zwart en separeert mijn wimpers. Ik vind het een tikkie prijzig, dus ik koop het alleen met een aanbieding.

Etos Makeup Fixing Spray. Weer zo’n kanjer. Ik heb veel favorieten opgemaakt. Dit is de fixing spray die ik altijd gebruik. De eerste die ik ooit testte. Hij is lekker budget en doet wat ik ervan verwacht. Ik heb al een tijd een nieuwe in gebruik en ook die is alweer half leeg. Die zul je dus ook snel weer terug zien. Ik koop hem dus zeker opnieuw!

Samples & Masks

Garnier Skin Active Hydra Bomb Sheet Mask. Ik neem mezelf voor dat ik mezelf weer wat vaker moet verwennen en lekker een maskertje op moet doen. Daar word ik blij van, maar mijn huid ook. Over dit masker had ik al veel goed verhalen gehoord. Ik besloot hem een kans te geven en heb hem getest. Mijn droge huid vond dit masker heel erg fijn. De schilfers waren minder en mijn huid voelde zacht aan. Zeker voor herhaling vatbaar.

Clinique Exfoliant Step 2. In vorige edities van Empties heb ik wel eens gezegd dat ik wat meer samples op wil gaan maken. Daar heb ik me deze maand wel wat meer in kunnen vinden. Ik ben mijn sample bakje in gedoken en heb meerdere dingen geprobeerd. Zo ook dit testertje van Clinique. Werkte prima, mijn huid voelde alleen een beetje trekkerig na gebruik. Daarom koop ik denk ik niet het full size product.

Lancôme Advanced Génefique Young Activating Concentrate. Hier heb ik al zoveel goede verhalen over gehoord. Ik wilde het dolgraag ook eens proberen, maar wilde niet meteen de full size verpakking kopen. Die vind ik veel te prijzig. Ik was dan ook heel blij toen ik er een sample van kreeg. Met veel plezier heb ik die gebruikt, hij is echt zo goed als iedereen zegt. Ik vind het alleen echt heel veel geld, dus zal ik het niet snel zelf kopen.

Bioré Nose Strip. Deze probeerverpakking zat eens in een tijdschrift. Ik was heel benieuwd en heb het geprobeerd. Ik was echt onder de indruk van de werking. Tussen de backups heb ik nog een probeerverpakking liggen, als die op is koop ik het zeker eens in de winkel!

Lancôme Visionnaire Advanced Multi-Correcting Cream. Deze beviel prima, er zat alleen iets teveel in de sample voor eenmalig gebruik. Verder vond ik dat hij langzaam introk. Iets wat ik niet fijn vind bij crèmes. Om deze reden en de prijs zal ik hier niet de full size van aanschaffen.

Cien Cleansing Mask. Deze kwam ik laatst tegen bij de Lidl. Ik ben dol op het proberen van maskertjes. Daarom nam ik hem mee. Voor de prijs hoefde ik het niet te laten. Daarnaast is het nog eens een fijn masker ook. Ik heb er nu nog eentje liggen, daarna zal ik hem zeker nog eens kopen!

Body

Action SOS Camille Cream.  Dit middeltje gebruikte ik voor van alles en nog wat. Van schaafwonden tot aan blauwe plekken. Voor veel dingen pakte ik deze crème erbij. Ik heb deze tube dus opgemaakt. Inmiddels heb ik alweer een nieuwe in gebruik!

Makeup Wipes etc.

Onyx Makeup Remover Wipes. Normaal maak ik veel meer van deze verpakkingen op. Afgelopen twee maanden bleef het slechts bij één verpakking. Er valt niet veel uit te leggen over deze doekjes. Ik gebruik ze vaak voor het verwijderen van swatches en dergelijke. Ze werken prima en zijn lekker budget. Gebruik ze al jaren!

Kruidvat Cosmetic Sticks. Deze wattenstaafjes heb ik laatst ontdekt. Deze hebben aan de ene kant een hele dunne tip en aan de andere kant een dunne, platte tip. Super handig om foutjes in mijn makeup mee weg te werken. Ook zijn ze handig voor die nagellak die in je nagelriemen achterblijft. Ik heb nu een verpakking opgemaakt. Ik heb nog geen nieuwe, maar ga deze wel snel aanschaffen.

Kruidvat Cotton Pads Duo. Dit zijn wattenschijfjes die ik al jaar en dag gebruik. Ik vind ze erg fijn. Ze zijn lekker budget en pluizen niet. Ik heb meerdere malen andere soorten geprobeerd, maar die bevielen niet zo goed als deze. Daarnaast heeft Kruidvat vaak voordeelpakken waardoor je nog goedkoper uit bent. Wat wil je nou nog meer? Deze zullen nog vaak voorkomen in de empties afleveringen. Ik koop ze steeds opnieuw.

Fragrances

Marc Jacobs Daisy Dream. Wat ruikt deze ontzettend lekker! Ik heb deze sample met heel veel liefde opgemaakt. Ik vind het zelfs een beetje jammer dat hij op is. Misschien dat ik ooit ga investeren en hier de full size van koop.

Guerlain La Petite Robe Noire. Ook dit geurtje vond ik heel lekker. Voor mij een heerlijk avond parfum. Daar heb ik er nog niet veel van. De prijs vind ik alleen iets minder leuk. Ik zou dan eerder investeren in Daisy Dream van Marc Jacobs denk ik.

Lancôme La Vie Est Belle. Weer zo’n lekker luchtje. Heerlijk om eens te proberen. Ik zou hier best een full size van kopen, alleen heb ik er al een dupe van. Die ga ik eerst maar eens lekker opmaken. Wellicht komt die ooit eens voorbij in een toekomstige empties aflevering.

Jill Sander Sun. Dit is de enige geuren sample die ik niet super vond. Ik vond het prima ruiken. Echt kopen zou ik het niet. Al vind ik het wel een fijn idee dat ik dit parfum ook op kan als de zon schijnt. Misschien maar naar zo’n parfum op zoek, met een betere geur. Iemand tips?

 

Dit was weer een nieuwe aflevering van Empties. Dit keer liet ik de empties van de maanden mei en juni zien. Een behoorlijk volle empties editie dit keer. Ik vond het leuk om te laten zien en ben wel blij zoveel opgemaakt te hebben. Ik denk niet dat dit zoveel zal zijn bij de volgende empties. We gaan het zien. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Q: Wat zou er allemaal in jouw empties bakje zitten?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge