Everyday make-up products || February ’16

everyday make-up products (2)

Ik vind het bij anderen altijd heel leuk om te zien welke make-up producten ze dagelijks gebruiken. Hier haal ik vaak ook heel veel inspiratie uit! Daarom leek het me leuk om ook mijn everyday products aan je te laten zien. Ik hoop dat je het leuk vind. Enjoy!

Laten we meteen beginnen! Om te voorkomen dat dit een super lang en saai artikel wordt
Dit is de tweede keer dat ik mijn everyday products laat zien. Benieuwd naar de eerste keer? Die kun je hier bekijken.

all products

Dit zijn alle producten die ik voor mijn dagelijkse make-up routine gebruik. Natuurlijk verschillen sommige dingen als een blush of highlighter wel eens. Maar dit zijn mijn meest gebruikte everyday producten zeg maar. Nu ik dat even gezegd heb, kunnen we dan echt gaan beginnen!

Base

base

Dit zijn de producten die ik gebruik als basis voor mijn gezicht. Allereerst gebruik ik de Maybelline Baby Skin als primer. (En yay! Deze is sinds kort bij Kruidvat te koop). Deze komt alleen wel van Asos haha.

Dan is het tijd voor foundation! Hiervoor gebruik ik de Catrice Even Skin Tone Beautifying Foundation in de kleur 005 Even Ivory. Deze blend ik uit met mijn dupe van de Beautyblender. Deze heb ik ooit eens bij Kruidvat gekocht, maar is nodig aan vervanging toe… (Nu weet ik dat Catrice een paarse in het assortiment heeft!)

Om mijn make-up te fixeren gebruik ik deze superfijne poeder van Essence genaamd Essence All About Matt! Fixing Compact Powder. Deze poeder heb ik denk ik al wel 3 keer opgemaakt en zoals je ziet is dit exemplaar ook bijna op. Gelukkig heb ik al een back-up in de kast liggen. Echt een mega fijn poeder dat ik al jaren gebruik en ook nog heel lang zal blijven gebruiken!
Deze poeder breng ik aan op mijn gezicht met deze Powder Brush van de Etos.

Brows

brows

Dan een leuk dingetje tussendoor. In de vorige versie van dit artikel (geschreven op 5 maart 2015) deed ik nog niks met mijn wenkbrauwen. Ik epileerde ze niet eens.. Daar is verandering in gekomen!

Nu gaat er vrijwel geen dag voorbij dat ik mijn wenkbrauwen niet bijteken. Ik voel me kaal als ik het niet doe hihi. Voor ik ga bijtekenen borstel ik mijn wenkbrauwen even door met dit oude mascara borsteltje. Ik gebruik als poeder de donkerste kleur uit het Catrice Eyebrow setje. Dit poeder breng ik aan met de 322 Brow Line Brush van Zoeva. Als laatste stap zorg ik ervoor dat mijn wenkbrauwen de hele dag door mooi blijven zitten. Dit doe ik door de Hema Eyebrow Gel te gebruiken. Een transparante gel die daar perfect voor is!

Eyes

eyes

Dan naar mijn mening het leukste gedeelte: de ogen!

Ik begin door een oogschaduw basis op mijn oogleden aan te brengen. Hiervoor gebruik ik er eentje van de Hema. Een prima oogschaduwbasis met een subtiele shimmer.

Dan gaan we lekker aan de slag met de oogschaduw! Hiervoor gebruik ik het I heart Make-up Naked Chocolate palette. Met de eye blending brush van Essence breng ik de kleur Milky aan in mijn crease. Dan breng ik met één van de twee oogschaduwkwasten van Ecotools de kleur Adorable aan over heel mijn bewegend ooglid. Dan ga ik met diezelfde kwast in de kleur Divine en breng deze aan op de buitenste helft van mijn bewegend ooglid. Vervolgens pak ik die andere oogschaduwkwast van Ecotools en breng hiermee de kleur Choc-fest aan in mijn outer V.

Op naar de eyeliner! Hier gebruik ik mijn geliefde Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner voor. Ik heb hier een tijdje terug een review over geschreven. Ik ben super enthousiast over dit product! Ik gebruik dit exemplaar al bijna een jaar en begint nu pas uitdrogingsverschijnselen te vertonen.

Om de ooglook af te maken brengen we natuurlijk nog mascara aan op de wimpers. Hiervoor gebruik ik twee verschillende mascara’s. De Mega Volume mascara van Etos en de Maybelline Lash Sensational mascara. Die laatste is echt mijn all time favourite mascara!

Face

face

En dan op naar de rest van het face gedeelte! Bij het kopje base heb ik mijn gezicht al afgepoederd en dan is het nu tijd om wat glow en kleur aan mijn gezicht te geven. Allereerst gebruik ik deze blush van Idyl. (Ik kan helaas niet meer vinden welke kleur dit is, heb ‘m al jaren…) Ik breng deze aan met de Blush Brush van Real Techniques.

Dan is het tijd voor een gezonde glow! Ik gebruik hier de Merry Berry LE Highlighter van Essence in de kleur 01 I love my golden pumps.

Finishing Touch

Finishing touch

En dan de laatste twee stappen alweer. Eerst gebruik ik deze make-up fixing spray van Etos, zodat mijn make-up de hele dag mooi blijft zitten. En dan gebruik ik mijn EOS lipbalm in de smaak Blueberry Nectar om mijn lippen te verzorgen. Vaak wissel ik dit af. Heb ik geen zin in lipstick? Dan gebruik ik deze, maar heb ik wel zin in lipstick sla ik deze stap over en kies een mooie lipkleur uit.

Dit was dan hoe ik mijn make-up aanbreng iedere dag en welke producten ik hiervoor gebruik. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en ik hoop dat je er iets aan hebt gehad!

 

Liefs, Daphne

Q: Zonder welk make-up product kun jij niet leven?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest

 

One comment on “Everyday make-up products || February ’16

 1. Hoi Daphne,

  Ik kan niet leven zonder de zwarte mascara van Mylène en de zwarte oogpotlood van Mylène.
  Ik hou erg van de producten van Mylène maar dat komt omdat ik ook consulente ben geweest.
  Verder gebruik ik de foundation en terre indiènne (poeder) ook van Mylène.
  Nu ik zo nadenk heb ik bijna alles van dit merk. En de prijs is ook niet bijzonder duur omdat je er ook super lang mee doet.

  Dit is mijn reactie op jouw vraag!

  gr Astrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge