Freedom Pro 32 Innocent Eyeshadow Palette

Freedom Pro 32 Innocent Palette

Oogschaduw, I love it! Ik kan er nooit genoeg van hebben. Eergisteren heb ik dit palette van Freedom gekocht. Ik opende de verpakking en was direct verkocht. Daarom schrijf ik nu een review over het Freedom Pro 32 Innocent palette. Enjoy!

Ik ben echt ontzettend enthousiast om dit product te laten zien! Laten we maar snel beginnen, ik zou zeggen: “Ga er lekker voor zitten.”

Verpakking

Freedom Palette

Net zoals (volgens mij) alle palettes van Freedom is deze glanzend zwart. Lekker simpel, maar ongelooflijk classy. Ik hou er wel van! Het kan wat lastig zijn om ze uit elkaar te houden, maar zowel op de voor- als achterkant staat de naam. Moet goed komen!

Het enige minpuntje aan de verpakking is dat je de krassen en vette vingerafdrukken zo snel ziet op die zwarte laklaag.. Beetje jammer..

Inhoud

32 innocent palette

32 palette

Dit is wat je ziet zodra je het palette opent. Wat een plaatje! Ik ben echt dol op de kleuren, ik kan echt niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Er zitten veel verschillende kleuren in, matte en shimmery. Voor ieder wat wils!

Ingrediënten

Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Silica, Polybutene, Dimethicone, Methylparaben, Propylparaben, (+/-): CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 16035, CI 77510, CI 77288

Swatches

Op naar de swatches!

Namen van de kleuren

Eerst even nog een snelle overview van alle kleuren, dan kunnen we nu echt over op de swatches!

Eerste rij

De eerste rij van boven.

Zoals je op bovenstaande swatches kunt zien, is het pigment van de matte oogschaduw kleuren inder goed gepigmenteerd. De shimmery kleuren daarentegen! Wauwie, I’m in love! Op deze foto vind ik vooral Angelic heel erg mooi.

Tweede rij

En de tweede rij! Dit zijn weer wat meer zwart en grijs tinten. Veel shimmery kleuren in dit rijtje!

Mijn favorieten uit deze rij zijn Rising, Take Me en Vague.

Derde rij

En hier de derde rij. Echt weer supermooie kleuren!

De kleuren die er hier voor mij het meest uitspringen zijn: Pursuit, Make Me en Truth. Echt super mooie kleuren!

Vierde rij

Hier de vierde en tevens laatste rij. Ook weer hele mooie kleuren!

Mijn favorieten uit dit rijtje: New Rule, Honour en Legit. Ondanks dat je die laatste (Legit) bij de swatch niet zo goed naar voren ziet komen, is het echt een prachtige kleur voor je binnenste ooghoek of om je wenkbrauwbot te highlighten!

Conclusie

Palette Freedom

Mijn conclusie over dit oogschaduw palette. Ik moet zeggen dat ik ontzettend tevreden ben over dit oogschaduw palette van Freedom. Er zitten (veel) prachtige kleuren in, zowel matte als shimmery. De pigmentatie is over het algemeen erg goed, alleen bij de matte kleuren valt dit soms een beetje tegen.

De verpakking is heel fijn. Lekker simpel, maar super classy! I’m happy!!

Prijs/verkrijgbaarheid

Dit palette met daarin 32 verschillende oogschaduw kleuren is nog niet zo goed verkrijgbaar in Nederland. Maar deze week en aankomende week te koop bij Kruidvat met een leuk prijsje van €5,99. Zeker de moeite waard even naar te kijken!

 

Dit was dan mijn review. Ik vond het echt heel erg leuk om te laten zien, ik hoop dat jij het ook leuk vond om te lezen. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Q: Wat is jouw lievelings oogschaduw uit dit palette?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

 

7 comments on “Freedom Pro 32 Innocent Eyeshadow Palette

  1. Wat een plaatje!
    Ik vind het ook leuk dat je de namen van de kleuren ziet bij het openen van het pallet!
    Inderdaad jammer van de glanzend zwarte verpakking. Die worden heel snel zichtbaar lelijk, maar ach.. Het is maar de verpakking!
    Zolang de binnenkant maar mooi blijft 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge