Freedom Pro Blush Palette Peach & Baked

Freedom Pro Blush Palette Peach & Baked

Deze week waren er producten van Freedom in de aanbieding bij Kruidvat. Ik zag er een heel mooi blush en highlight palette liggen. Ik heb hem meegenomen en ben op slag verliefd geworden op dit palette. Wil je weten wat ik er verder van vind? Kijk dan gezellig mee!

Ik ben super excited, dus laten we gelijk beginnen!

Verpakking

blush palette pro blush en highlight

Het palette komt bij aankoop geleverd in een kartonnen doosje. Heel simpel en stijlvol. Het glanzende zwart geeft echt een klassieke, luxe uitstraling. Daar houd ik wel van!

Fijn is dat je op de achterkant van het doosje al kunt zien welke kleurtjes erin zitten. Dit vind ik zeker een pluspunt!

freedom blush

Dan de verpakking van het palette zelf. Ook deze is glanzend zwart. Erg luxueus en klassiek! I love it. Wel zie je er helaas heel snel vingerafdrukken op, dat hou je altijd met glanzend zwart…

De verpakking vind ik in ieder geval echt top!

Ingrediënten

Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Dimethicone, Methylparaben, Propylparaben, (+/-): CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 16035, CI 77007, CI 15985, CI 45410

Bron

Inhoud

pro blush palette blush en highlight

Dan nu de binnenkant van het palette. Now please let’s just take a moment to appreciate this beauty! Echt waar, toen ik dit in de winkel zag was ik meteen verkocht. Het was liefde op het eerste gezicht! Ik vond het echt prachtige kleuren, ik had snel wat geswatcht en ik moest het gewoon hebben!

Op naar de swatches!

Swatches

numbered

Omdat de kleuren geen eigen namen hebben, heb ik ze voor het gemak eventjes genummerd. Zo kun je de swatches een beetje uit elkaar houden!

swatches 1 2 3

De swatches van blushes nummer 1,2 en 3. Vooral nummer 2 is echt héél erg gepigmenteerd! Nummer 1 is in real life nog een tikkie feller en ik vind nummer 3 echt een mooie dieproze kleur. Een beetje oudroze.

swatches 4 5

De swatches van de 2 highlighter uit het palette. Nummer 4 is echt een prachtige shimmery kleur die in real life wel een stuk aanweziger is, maar dit is moeilijk vast te leggen op beeld. Nummer 5 is ook een prachtige highlighter, maar heeft een vrij sterke roze ondertoon. Ik vind hem mooi, maar hij lijkt me wel lastig als je al blush op hebt.. Ik zou deze dan dragen als blush én highlighter.

swatches 6 7 8

En de laatste drie swatches. De nummers 6,7 en 8! Nummer 6 is echt een mooie koraal kleurige blush. Een beetje een peachy tint met een roze ondertoon. Echt prachtig! Prima voor everyday. Nummer 7 is ook een beetje een oudroze kleur. Alleen nu ik er naar kijk heeft deze meer een roze ondertoon en nummer 3 is ook een oudroze kleur, maar met een lichtbruine ondertoon. Wat donkerder dus! Nummer acht is een echte peach kleur. Met een oranje ondertoon. Als je dan 6 en 8 vergelijkt is 6 meer koraal en 8 meer peachy. Echt prachtig!

alle swatches

Hier nog even alle swatches op een rijtje! Vooral nummer 2, 7 en 8 zijn echt super gepigmenteerd. Bij deze tinten moet je zelfs even oppassen dat je er niet teveel van op je kwast neemt. De rest van de kleuren zijn ook goed gepigmenteerd. Ik ben er echt van onder de indruk!

Conclusie

Zoals je waarschijnlijk al wel hebt gemerkt ben ik ontzettend enthousiast over dit palette. Ik vind het super handig om mee te nemen, want je hebt zo 6 verschillende blushes en je hebt er ook meteen 2 prachtige highlighters bij zitten. Ik was al heel lang op zoek naar een goede blush, en nu heb ik er meteen 6! Voor wat je er voor betaald krijg je echt een goede kwaliteit. Ik zou dit palette zeker aanraden! Ik ben nu al fan.

Prijs en verkrijgbaarheid

Je kunt hem voor €7,95 bestellen bij o.a. Boozyshop.

 

Dit was dan mijn enthousiaste review. Ik hoop dat je er iets aan hebt gehad! Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer.

Liefs, Daphne

Q: Zou jij dit palette kopen?

Volg je me al op social media? Facebook – Twitter – Instagram – Pinterest – Bloglovin’

7 comments on “Freedom Pro Blush Palette Peach & Baked

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge