Gastblog | Mijn 4 favoriete lipsticks

banner-fav-ls-11-16

Hoi allemaal, vandaag deel ik mijn 4 favoriete lipsticks van het moment met jullie. Enjoy!

Ik draag deze periode van het jaar weer bijna elke dag lipstick en ik heb wel degelijk een aantal favorieten tussen al mijn lipsticks zitten. Vandaag laat ik ze zien en zal ik er iets meer over vertellen.

fav-ls-11-16-1

Lancôme || Rouge in love 377N

Deze warme dieproze kleur vind ik perfect voor het opfleuren van een zwarte outfit. De lipstick heeft een mooie glans en een perfecte dekking. Ook blijven je lippen heerlijk zacht door de zachte structuur.

fav-ls-11-16-2

Flormar || Rose Wood

Deze lipstick is een van de eerste matte lipsticks die ik heb gekocht. Een kleur die goed blijft zitten en intens blijft. Echter na het eten moet je wel je lippen even bijwerken. De kleur zorgt ervoor dat het een winterse en een zomerse kleur is en daarnaast past het vrijwel bij iedere outfit.

fav-ls-11-16-3

Essence || 06 Barely There!

Op mijn eigen blog (toen ik nog over beauty schreef) heb ik een volledige review gemaakt over deze Velvet Teddy dupe, maar dit artikel staat niet meer online. Een prachtige poopy kleur die zo mooi vervaagt dat je geen lijntjes over houd en daardoor het bijwerken minder urgent maakt. En een DUPE van VELVET TEDDY! Wat wil je dan nog meer?

fav-ls-11-16-4

Yves Rocher || La Gacilly 42

Deze lipstick bevat een tintje paars en geeft een subtiel effect op de lippen. In de lipstick lijken kleine glittertjes te zitten, maar eenmaal aangebracht op de lippen zie je daar niet veel meer van. Ook deze lipstick zorgt ervoor dat mijn lippen niet uitdrogen en dat is erg handig in deze tijd van het jaar.

Greets, Yvonne

Q: Wat is jouw favoriete lipstick van dit moment?

Meer van mij? Ik blog zelf ook! -> http://xbyus.blogspot.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge