Gastblog || Beauty hacks testen

beautyhacks testen

We hebben het denk ik allemaal wel eens gezien. Beauty hacks waarvan verteld wordt dat ze geweldig zijn. Ondanks dat gebruik je ze niet altijd of probeer je ze nooit eens uit. Vandaag aan mij de taak om 3 hacks te testen en mijn mening/resultaat met jullie te delen.

Nachten doorhalen, here I come!

Deze hack is geweldig als jij last hebt van die altijd maar blijvende wallen! Tenminste dat is wat er beweerd wordt. Door middel van het aanbrengen van een tint lichtere concealer in de vorm van een driehoek onder je oog schijnt het zo te zijn dat je ogen veel wakkerder lijken en dat je wallen mooi verstopt zitten. Niemand die door heeft dat je eigenlijk heel moe bent.

Mijn Resultaat

under eye hack

Rechts zie je het driehoekje en links zie je de halve maan.

En jahoor! Het werkt gewoon. Ergens had ik het ook wel verwacht. Er is namelijk geen lijn meer zichtbaar waar je wallen zitten. Ik ga deze truc niet alleen gebruiken na een feestje, maar gewoon elke dag weer opnieuw. Een geslaagde hack dus!

Alleen maar krullen die handel

Deze hack beweerd dat je door middel van een wimperkruller en een kohlpotlood een eyeliner randje kunt zetten tijdens het krullen van je wimpers. Je maakt op de rand van je wimperkruller een lijntje met kohlpotlood en vervolgens krul je je wimpers. Het lijntje geeft als het goed is af op je ooglid. Veel sneller klaar in de ochtend dus!

Mijn Resultaat

eyeliner hack

Links is met wimperkruller en rechts is blanco.

Dit is alles behalve goed gelukt. Het lijntje op de kruller zetten ging goed, maar de overdracht verliep minder soepel… Het lijntje zit ongeveer twee millimeter boven mijn wimperrand, is niet compleet en is niet goed gepigmenteerd. Het enige is dat mijn wimpers wel gekruld zijn, maar daar had ik dat lijntje niet bij nodig. Totaal mislukt al zeg ik het zelf.

Everytime a glitterparty!

Glitterlak. Het ziet er prachtig uit, totdat je het eraf moet halen… Deze hack versnelt het proces van het afhalen van glitternagellak en dat zou betekenen dat je bij het aanbrengen van glitternagellak niet meer erover na hoeft te denken dat je het er ook een keertje af moet halen. Door een cottonbal in stukjes te knippen, deze met nagellakremover vochtig te maken, op de nagel te drukken en er vervolgens een aluminiumfolie omheen te wikkelen schijnt het zo te zijn dat je in één keer al je nagellak van je nagel af kunt halen. Ik ben zeer benieuwd!

Mijn Resultaat

nail art removal hack

Ik ben zeer tevreden! Al mijn nagellak ging er goed af, alleen moest je dan wel eerst de aluminiumfolie eraf halen en dan door middel van een drukkende beweging de cottonswap er af te halen was in een keer alle lak weg én er zaten geen glitters meer op mijn handen. De stukjes aluminiumfolie én de cotton stukjes kan je zelfs weer gebruiken voor je andere hand. Het enige nadeel vind ik dat er best wel veel nagellakremover gebruikt wordt, maar misschien is het nog steeds minder dan wanneer je op de ‘gewone’ manier je nagellak eraf haalt. Een zeer geslaagde hack dus!

Ik ben zeer verbaasd. Het werkte bijna allemaal, dus ik kan ze zeker aanraden!

Q: Welke hacks zijn jouw favoriet?

Greets, Yvonne

Meer van mij? Ik blog zelf ook! -> http://xbyus.blogspot.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge