Gastblog || Catrice Zensibility – Sheer Silence

catrice zensibility sheer silence banner

Toen ik voor het eerst de nieuwe limited edition lijn van Catrice langs zag komen was ik gelijk verkocht. Prachtige puntige producten met interessante kleuren. Ik had eigenlijk een soort koopverbod voor mezelf ingesteld. Al helemaal op nagellak eigenlijk… Maar toch kon ik het niet laten en heb ik besloten om nagellak te kopen!

Ik heb gekozen voor deze prachtige kleur Sheer Silence. Ik was gelijk al verkocht door de gigantisch vette vormgeving van het flesje. Daarnaast vind ik de kleur ook echt stunning! Ik was eerlijk gezegd al heel erg lang opzoek naar een kleur als deze – ja, dat kan inderdaad alsnog ;). Het is, zoals de naam al zegt, een sheer roze kleur. Het is met deze kleuren altijd een probleempje als het gaat om de dekking, maar we gaan er zo achter komen of het bij deze lak ook zo is.

4 botle

Als je de dop er af wilt draaien hal je nog niet de volledige punt los. Je kunt het zien als een soort hoesje. Uiteindelijk is de punt zelf het kwastje waar je het vasthoud. Het kwastje zelf is mooi dik waarmee je goed bij ieder hoekje van je nagels kunt komen. Ik vond het kwastje eerst wel lastig vasthouden. Het is best wel dun en door de lange punt is het toch raar bewegen, maar na twee nagels lukte het helemaal goed en was de punt helemaal niet meer lastig.

3 nails

En dan nu over naar de dekking! Ik moet zeggen ik vind het heel erg goed! Al bijna na een laagje had ik mooie dekking, maar voor perfectie ben ik zeker gegaan tot en met twee laagjes. De lak droogt redelijk snel en wat mij ook erg opviel is dat deze lak (met een top-coat er overheen) heel erg hard opgedroogd was de volgende dag. Ik kon er in drukken met mijn nagel, maar er kwamen geen lijnen in te staan. Daarnaast vind ik de kleur echt prachtig!

2 inside 1 under

Zoals je misschien al hebt kunnen afleiden uit deze review vind ik dit lakje echt super fijn en dubbel mooi. Mocht je de kans nog hebben en altijd al opzoek zijn geweest naar lakjes als deze, dan raad ik je aan om nu naar de winkel te wandelen.

Catrice Zensibility sheer silence is verkrijgbaar bij het Kruidvat voor €3,60

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Greets, Yvonne

Meer van mij? Ik blog zelf ook! -> http://xbyus.blogspot.nl/

Q: Wat voor kleur lakje mist nog in jouw stash?

3 comments on “Gastblog || Catrice Zensibility – Sheer Silence

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge